8. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- aquarius76
- Őstag
Sziasztok!
Tegnap megpróbáltam feljönni, de vacakolt a netem, ezért írok csak most.
Én is jól éreztem magam, és sajnálom, h. csak olyan kevés időt sikerült együtt töltenem Veletek. Jól eltelt az idő a délelőtti programmal, engem is bosszantott, de aztán Évi "kilépője" minden bosszúságomat elfújta. (Bocs, Évi , és kösz, h. kijöttél elém.)
A kávé finom volt, és a kiszolgálás is jó. Nem volt időm megfigyelni: mivel voltak kitömve a zsákok? Lehet, h. a múzeumban is ilyen gabonászsákokon kéne üli, mondjuk szalmával kitömve.
Köszi a képeket, Edina, és örülök, h. megismerhettelek!
M.
Tegnap megpróbáltam feljönni, de vacakolt a netem, ezért írok csak most.
Én is jól éreztem magam, és sajnálom, h. csak olyan kevés időt sikerült együtt töltenem Veletek. Jól eltelt az idő a délelőtti programmal, engem is bosszantott, de aztán Évi "kilépője" minden bosszúságomat elfújta. (Bocs, Évi , és kösz, h. kijöttél elém.)
A kávé finom volt, és a kiszolgálás is jó. Nem volt időm megfigyelni: mivel voltak kitömve a zsákok? Lehet, h. a múzeumban is ilyen gabonászsákokon kéne üli, mondjuk szalmával kitömve.
Köszi a képeket, Edina, és örülök, h. megismerhettelek!
M.
igen, rávettek, hogy jobban áll. elkezdtem hallgatni rájuk, most növesztem. csak majd ki kell találnom, hogy milyen fazon állna jól? idővel meglesz az is.temesed írta:EN IS MONDTAM NEKIconstrux írta:szépek vagytok, babák!
Évusnak jól áll a kicsit hosszabb frizkó.
Marcsi, örülök, hogy jobb kedvet tudtam néked varázsolni, de ha nem gond, ezt nem mindig így fogom tenni a jövőben.
Keine Panik auf der Titanic!
- aquarius76
- Őstag
Mondjuk derékig érő hajjal nem tudnálak elképzelni, de egy félhosszú, de elöl rövidebb-tehát nem teljesen egyenes a vége- fazon szerintem jól állna.ese írta:igen, rávettek, hogy jobban áll. elkezdtem hallgatni rájuk, most növesztem. csak majd ki kell találnom, hogy milyen fazon állna jól? idővel meglesz az is.temesed írta:EN IS MONDTAM NEKIconstrux írta:szépek vagytok, babák!
Évusnak jól áll a kicsit hosszabb frizkó.
- aquarius76
- Őstag
És az hol zárja ki az általam leírtakat? Ja, hogy rosszul írtam.construx írta:én meg frufru-bolond vagyok, de ezt már mindenki tudja
Úgy gondoltam, hogy frufru, oldalt rövidebb, mint hátul és hátul olyan félhosszú.De lehet, hogy csak azért írtam, mert nekem is ilyen frizurám van Csak az enyém most elég hosszú.(Még életemben nem volt ilyen hosszú hajam.)
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Sikerült nekem is megnéznem titeket, édesek vagytok csajszikák Annyira sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni Már csak Sztike és Móni maradt ki a sorból, hogy élőben is bemutatkozzanak, tiszta izgi
Kb. meddig maradtatok amúgy?
Bizsu, neked is hosszabb a hajad?
(Nekem az egész gépem vacakolt, úgyhogy a tegnapi nappal meg is szüntettem, összeraktam a Richárdéval, az egészet újraparticionáltam és formatáltam és mostanra lettem kész )
(Nekem az egész gépem vacakolt, úgyhogy a tegnapi nappal meg is szüntettem, összeraktam a Richárdéval, az egészet újraparticionáltam és formatáltam és mostanra lettem kész )
engem azért már láttak egy páranjulica írta:Sikerült nekem is megnéznem titeket, édesek vagytok csajszikák Annyira sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni Már csak Sztike és Móni maradt ki a sorból, hogy élőben is bemutatkozzanak, tiszta izgi
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
hat nem sokaig sajnosSztike írta:engem azért már láttak egy páranjulica írta:Sikerült nekem is megnéznem titeket, édesek vagytok csajszikák Annyira sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni Már csak Sztike és Móni maradt ki a sorból, hogy élőben is bemutatkozzanak, tiszta izgi
a balanced diet is a cookie - in each hand
Hát, a rendszeresség elég rapszodikus mostanában, sajna, mintha ritkulnának ezek az alkalmak. Általában ahhoz próbáljuk kötni, ha valaki, aki vidéken lakik, Pesten jár. Általában valami jó kis kávézót nézünk ki e célre és ott beszélgetünk, amíg meg nem unjuk. De ezen kívül volt már egy két napos mini balatoni tali, valamint egy Múzeumok éjszakájás Berettyóújfalun, ahol az egyik (volt?) fórumtárs dolgozik a múzeumban.koani írta:Sziasztok!
Látom szoktatok Dawson találkozókat is szervezni, ezt milyen rendszerességgel? És akkor ott mit csináltok mesélnétek róla?
Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
- koani
- Őstag
Huha ezek tök jól hangzanakbizsu írta:Hát, a rendszeresség elég rapszodikus mostanában, sajna, mintha ritkulnának ezek az alkalmak. Általában ahhoz próbáljuk kötni, ha valaki, aki vidéken lakik, Pesten jár. Általában valami jó kis kávézót nézünk ki e célre és ott beszélgetünk, amíg meg nem unjuk. De ezen kívül volt már egy két napos mini balatoni tali, valamint egy Múzeumok éjszakájás Berettyóújfalun, ahol az egyik (volt?) fórumtárs dolgozik a múzeumban.koani írta:Sziasztok!
Látom szoktatok Dawson találkozókat is szervezni, ezt milyen rendszerességgel? És akkor ott mit csináltok mesélnétek róla?
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
no, ilyen új fórumtagok kellenek ide! az utóbbi 3 "újoncunk" nagyon lelkes volt ilyen téren. ennek nagyon örülök.koani írta:na ki tudja, lehet azon már én is ott leszekconstrux írta:Évi most is szeretne nyári talit, ha jól hallottam.
nyáron valóban jó lenne összejönni. majd megpróbálom meginterjúvolni Marcsit, hogy mi van vele és szervez-e idén is múz.éjt? arra jó lenne lemenni.
ha az nem jön össze, akkor is lehetne valamit szervezni. de csak és kizárólag május után. "addig nem vagyok itt." és még a júni eleje is picit necces, de igyekszem úgy szervezni, hogy már jó legyen.
Koani! te egyébként pesti vagy vidéken laksz? Illetve mennyire van "mozdítható" a fórumtalik érdekében? Bár az eddigi lelkesedésed számomra meggyőző.
Keine Panik auf der Titanic!