Juli, ha a valódi sztorit szeretnéd hallani, fordulj hozzám bizalommal.

amikor Nagylánynál voltunk a karámban, az egyik ifjonc kiscsikó (a homokbarna színű és olyan punkos sörényű - sajna az ő nevére nem emlékszem...

Moderátor: ese
nem veszélyesebb, mint kocsit vezetni, vagy motorozniconstrux írta:azt, hogy veszélyes.
és ezt most pont nem tudod megcáfolni.
mivan? menj a sunyiba...nem voltam bendzsa, de 35 lo kozott eleg nehez koncentralni es kiszurni az alattomos fenekbeharapost...construx írta:de más lova igen, még a karámban is, ha ott van a közelben. (vagy csak Klára volt béndzsa?)
ez olyan, mintha a szomszédom garázsában elüthetne a kocsija. vagy az enyémben, ha épp oda parkolt, mert annyira tahó.
azért egyik sem valószínű.
én veled értek egyet!temesed írta:mivan? menj a sunyiba...nem voltam bendzsa, de 35 lo kozott eleg nehez koncentralni es kiszurni az alattomos fenekbeharapost...construx írta:de más lova igen, még a karámban is, ha ott van a közelben. (vagy csak Klára volt béndzsa?)
ez olyan, mintha a szomszédom garázsában elüthetne a kocsija. vagy az enyémben, ha épp oda parkolt, mert annyira tahó.
kedves vagy h agodsz a testi epsegem miatt.....de a benzsa nem tartozik a becezo szavak koze...meg most sem...construx írta:én veled értek egyet!temesed írta:mivan? menj a sunyiba...nem voltam bendzsa, de 35 lo kozott eleg nehez koncentralni es kiszurni az alattomos fenekbeharapost...construx írta:de más lova igen, még a karámban is, ha ott van a közelben. (vagy csak Klára volt béndzsa?)
egy autókiállításon 35 kocsi között semmi baj nem ért volna.
a lovak veszélyesek.