jól van, jól van. téged is majdnem megharapott. foglalkozzak veled is. rendben!ese írta:bár mondom, az elején, amikor beléptünk a karámba, a nadrágzsebem tetszett meg neki
Moderátor: ese
Ha az én esküvőm lenne, akkor szólnék!julica írta:Ó én meg már azt hittem a Te esküvőd lesz!Mert akkor átpakoltuk volna a Múzeumok éjszakáját a Bazlikába, ugye Mary?
![]()
Meg nálunk is elalhatszese írta:hát akkor sanszos, hogy egyedül megyek. kár, pedig Klarus a megmondhatója, hogy tavaly is jól szórakoztunk!
viszont akkor lassan el kéne kezdeni lefoglalni a szállást? bár 1 főt csak el tudnak helyezni vhol. nem izgulok, tavaly is volt helyünk, és tök szép az a Móló Panzió is.
Oké, köszönöm szépen! Legalább megnézem, mi lett az eredménye a sok-sok munkátoknak.julica írta:Meg nálunk is elalhatszese írta:hát akkor sanszos, hogy egyedül megyek. kár, pedig Klarus a megmondhatója, hogy tavaly is jól szórakoztunk!
viszont akkor lassan el kéne kezdeni lefoglalni a szállást? bár 1 főt csak el tudnak helyezni vhol. nem izgulok, tavaly is volt helyünk, és tök szép az a Móló Panzió is.Gyere, szeretettel várunk!