no, mivel kezd aktuálissá válni ez is, így én szeretném elkezdeni a promózását az idei Múzeumok Éjszakájának, ami idén június 20.-ra fog esni (ne tessék a naptárakat keresni, szombati nap)temesed írta:next time...
jovore-veletek-ugyanott??
Ahogy azt anno az élménybeszámolókban írtuk, Marcsi már másnap hajnalban kész volt az idei évi terveivel, és ahogy eddig hallottam, nagyon izgi lesz az idei is! én fixen ott leszek. igaz, hogy a cégem picit keresztbe szervezett, mert pont aznapra akarják az irodaköltözést is tenni, de oda se neki, megyek később és max Debrecenből közelítek.
Klarus, rád feltétlenül számítok, szóval tessék eltervezni a mielőbbi hazajövetelt!
emellett nagyon örülnék, ha idén többen is csatlakoznánk hozzánk. Bizsu, Roni, Sztike, C és persze Delilah! és akit még érdekel!
Juli, muszáj újra látnom a pacikat, szóval ha nem gond, szeretnék ismét ellátogatni oda a karámhoz. megoldható?
a szállást is meg lehet oldani, tavaly is - bár a távolabbi panzióban kaptunk csak helyet, de nagyon hangulatos hely volt, szerintem megfizethető áron. és vasárnap egy közös ebéd? az is tök klassz lenne. bár ÜCS-m idén valszeg nem lesz, de ettől még örülnék neki, ha összejönne valami.
Nos?! Ki tart velem?