jól van, jól van. téged is majdnem megharapott. foglalkozzak veled is. rendben!ese írta:bár mondom, az elején, amikor beléptünk a karámba, a nadrágzsebem tetszett meg neki
2.Múzeumok Éjszakája-találkozó
Moderátor: ese
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Molli mindig is ilyen kis suttyó ló volt, ilyen a természete, dinka, azért én szeretem, bár már elkerült tőlünk. Tényleg, csak hogy megvédjem a kedvenceimet. A lovak 99%-a nagyon jóindulatú, barátkozós, szeretetre vágyós, csak hát nagyon önzőek is, és ha szeretgeted az egyiket a többi orra előtt, azok is oda fognak tolakodni, hogy őket is, és hamar kitör köztük a csetepaté, amit ők egy-két rúgással, harapással elintéznek egymás között Ilyen szempontból valóban nem ugyan az bemenni 35 kocsi közé, mint 35 ló közé De akkor sem te leszel a célpont (alapvetően) A Molli féle csipkedés meg inkább kíváncsiság, hogy "vajon mit szólna hozzá ez a kétlábú, ha megnézném, nincs-e a zsebében valami finomság, vagy ennek a másiknak belecsípnék a fenekébe?" A csikók már csak ilyenek... mint a gyerekek... próbálgatják a határokat
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Ha az én esküvőm lenne, akkor szólnék! Egyelőre másik fél hiányában ez még nem esedékes a közeljövőben. Illetve én soha sem tartanám a Bazilikában, még ha jó sok pénzem lenne akkor sem.julica írta:Ó én meg már azt hittem a Te esküvőd lesz! Mert akkor átpakoltuk volna a Múzeumok éjszakáját a Bazlikába, ugye Mary?
Biztos puccos esküvő lesz, majd kiderül.
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
hát akkor sanszos, hogy egyedül megyek. kár, pedig Klarus a megmondhatója, hogy tavaly is jól szórakoztunk!
viszont akkor lassan el kéne kezdeni lefoglalni a szállást? bár 1 főt csak el tudnak helyezni vhol. nem izgulok, tavaly is volt helyünk, és tök szép az a Móló Panzió is.
viszont akkor lassan el kéne kezdeni lefoglalni a szállást? bár 1 főt csak el tudnak helyezni vhol. nem izgulok, tavaly is volt helyünk, és tök szép az a Móló Panzió is.
Keine Panik auf der Titanic!
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Meg nálunk is elalhatsz Gyere, szeretettel várunk!ese írta:hát akkor sanszos, hogy egyedül megyek. kár, pedig Klarus a megmondhatója, hogy tavaly is jól szórakoztunk!
Oké, köszönöm szépen! Legalább megnézem, mi lett az eredménye a sok-sok munkátoknak.julica írta:Meg nálunk is elalhatsz Gyere, szeretettel várunk!ese írta:hát akkor sanszos, hogy egyedül megyek. kár, pedig Klarus a megmondhatója, hogy tavaly is jól szórakoztunk!
Ettől függetlenül egy közös ebéd vasárnap a Mólóban, akárcsak tavaly?
Marcsi, Juli?
klasszul "hangzik" Marcsi.
Juli, ha Marcsi idén is be lesz havazva, akkor idén is kérhetek tőled egy kis tárlatvezetést, mint tavaly? ha Marcsi is ráér, akkor egyikőtök a jobbomra, másikótok a balomra és uccu neki!
Juli javaslatára visszatérve. én támogatom a Bellát is, nem vagyok elrontója semmi jónak.
Juli, ha Marcsi idén is be lesz havazva, akkor idén is kérhetek tőled egy kis tárlatvezetést, mint tavaly? ha Marcsi is ráér, akkor egyikőtök a jobbomra, másikótok a balomra és uccu neki!
Juli javaslatára visszatérve. én támogatom a Bellát is, nem vagyok elrontója semmi jónak.