sajnos néhány napja valamiért nem fogadja el a rendszer a hsz-t, ha hosszú ö vagy ü betü szerepel benne.bbbb írta:Bocs, valamiért elküldte 3-szor:D
Elnézést.
mindjárt ki is írom a Segítség részben.
Moderátor: ese
Köszi szépen.bbbb írta:Muncika írta:Valaki tudja, hogy hány részböl áll a 6. évad?
Elméletileg 22-b?l, a végén a 23-24 rész a sorozatzáró epizódok. Pacey jó fej, egyre jobban tetszik a karaktere. Látszik a sorozaton, hogy az egyik írója meleg.
Teljesen más a gondolkodás módja Williamsnek. Még jó, hogy Paceyb?l nem csináltak meleget.Azt mondjuk sajnáltam volna... Az egész sorozatban ? a legnormálisabb, aki rég feln?tt és kénytelen elviselni a barátai gyerekes locsogását.
Locsogás= semmi...Ideje lenne felébredni... Dawson, Joey, Jen meg a többi.
Most mondjam, hogy férjem már a Starship Troopers megnézésekor ezt mondta?!construx írta:egyik barátom attól van teljesen kih?lve, hogy How I Met Your Mother-Barney, a legkirályabb hímarc az életben meleg!
ezt képtelen feldolgozni.
(pedig amikor el?ször láttam a csávót, mondtam is neki, úgy néz ki, mint egy buzi. hogy le lettem oltva!![]()
)
Csak azért írtam angolul, mert ti is mindent úgy írtok.Még az olyan sori címeket is ami nálunk magyar címmel megy...construx írta:mi az a Starship Troopers?
jaaa, tipikus Joey es a haverok..mi is mindannyian ki voltunk borulva a csajon, annyira elcsesztek szegeny karakteret....sebaj, nezzed majd a dupla zaro epizodot, kivancsi vagyok h neked tetszeni fog e....C utalja, de asszem mi tobbsegben azert kedveltuk es jo lezaras szuletettaquarius76 írta:Hát, nézem a 6. sori utolsó részeit (kb. 6) és Joey egyre idegesítőbb.Remélem C, mint egyetlen pasi a fórumon, igazat ad nekem.
Joey szakít Paceyvel a szalagavatón, mert visszajött Eddie.Aztán nem tud bízni E.-ban.Aztán örül, hogy elmennek Európába, aztán szeretne kitörni, de csak a saját értékrendje szerint.Aztán szakít E.-vel.Aztán mégis azt mondja Hetsonnak, hogy csak a jövő félévben találkoznak, vagy soha.Aztán végül E. ír búcsúlevelet Joeynak.Ez mondjuk némi ellensúlyozása a határozatlan csajnak.
Kiborító ez a csaj! Szerintem.
Paceyt sajnálom Joey szakítása miatt, viszont gáláns volt, hogy ennek ellenére táncolt vele.Meg ahogy viselkedett.Tetszett Sadiaval is,főleg az ágyban fekve![]()
Csajok, csak most vettem észre, hogy Josh mellkasa szőrös.Mikor Joeyval szexelt a sítúrán még nem volt szőrös, vagy csak borotválta.Pedig így pasisabb.Tetszik így 23 évesen.(Ha jól tudom ennyi volt a 6. sori idején.)
nálam már azzal elásta magát, ahogy (és amiért) először szakított Dawsonnal.aquarius76 írta:Hát, nézem a 6. sori utolsó részeit (kb. 6) és Joey egyre idegesítőbb.Remélem C, mint egyetlen pasi a fórumon, igazat ad nekem.
kiderült a suli bulin, hogy előtte Jack megcsókolta, ezen D berágott, majd mikor békülni akart a srác, Joey kitalálta, hogy neki meg kell találnia önmagát.Muncika írta:Joey szerintem is idegesítő, bár én még csak most tartok a szupermarketes résznél. De az, hogy szinte mindenki odáig van érte, ő meg szórakozik mindenkivel... na mindegy.
Az utolsó részek anno nekem is tetszettek mikor láttam őket, de az már rég volt- sokmindenre nem is emlékszem. nemsokára én is elérek odáig.
Először miért is, és hogyan szakított Dawsonnal? (Jack???) nem emlékszem
Ezt kikérem magamnak!construx írta:egyébként a lányok már csak ilyenek.Muncika írta:Hát azt nem mondom, hogy nem szeretem. Csak néha kicsit idegesítő a csaj. Ez a nem tudom eldönteni, hogy ki kell... tulajdonság, néha picit sok.
Mivel anno soha nem néztem a sorozatot, most láttam először.Amikor nálunk először ment, akkoriban jöttem össze férjemmel, vagy költöztünk össza, már nem is tudom.Lekötött az új kapcsolat vagy a szülőktől külön lakás, azt csinálok amit akarok stb....ese írta:ezeket a részeket te még egyáltalán nem láttad?![]()
![]()
![]()
akinek nem inge...aquarius76 írta:Ezt kikérem magamnak!construx írta:egyébként a lányok már csak ilyenek.Muncika írta:Hát azt nem mondom, hogy nem szeretem. Csak néha kicsit idegesítő a csaj. Ez a nem tudom eldönteni, hogy ki kell... tulajdonság, néha picit sok.
nagyon helyes, ezt csak támogatni tudom.aquarius76 írta:Mivel anno soha nem néztem a sorozatot, most láttam először.Amikor nálunk először ment, akkoriban jöttem össze férjemmel, vagy költöztünk össza, már nem is tudom.Lekötött az új kapcsolat vagy a szülőktől külön lakás, azt csinálok amit akarok stb....ese írta:ezeket a részeket te még egyáltalán nem láttad?![]()
![]()
![]()
Azért kezdtem el nézni, mert gyerekeim kb. ebben az időben alszanak, mármint amikor a Coolon adják (ill. lányom már az oviban) és kikapcsolódás volt egy kicsit tvzni![]()
Aztán rászoktam.
Ja, értem.Ezt én (is) sajnálom, viszont így ébredtek rá a többiek, hogy mi mennyire fontos az életben.Bár ez így kicsit túlzás lehet, de ha jobban belegondolok, lehet, hogy rám is hasonló hatással lenne, ha elveszíteném az egyik barátnőmet.construx írta:nekem az a problémám, hogy egyáltalán meghalatták.aquarius76 írta:A záróban meg szerintem nem erőltették túl Jen haldoklását, halálát mint ahogy C írta.(Ha jól emlékszem.)
Én is szeretem az utolsó két részt. Persze sajnáltam Jent, de szerintem is jó befejezése volt a sorozatnak.temesed írta:nekem - tovabra is - kedvenc a zaro 2 resz...Jent, mint mindenki mast, elhanyagoltak az utolso Joey-s evadban, az h meghalattak - ja, fajt, meglepetes volt de szepen osszefonta a tobbieket