Részek
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
ezek szerint csak 1-2 reszleten valtoztattunk volna tobbsegiben, alapvetoleg mindenki egyet ert h jo volt es melto befejezese...kar h a 6os evadot ugy elszurtak es Joey kore epitettek, mert akkor talan meg lehetett volna benne 1-2 evad
bevallom, nekem Capeside is hianyzott az utolso evadokbol...olyan helyes kis hely volt!!!
ja, es Jen+Jack baratsaga, azt en uuuugy szerettem, foleg mikor egyutt laktam es mindig egyutt logtak!
talan en sem hoztam volna Andie-t...az o szalat rendesen lezartak par evaddal korabban, szerintem belole annyi eleg volt
bevallom, nekem Capeside is hianyzott az utolso evadokbol...olyan helyes kis hely volt!!!
ja, es Jen+Jack baratsaga, azt en uuuugy szerettem, foleg mikor egyutt laktam es mindig egyutt logtak!
talan en sem hoztam volna Andie-t...az o szalat rendesen lezartak par evaddal korabban, szerintem belole annyi eleg volt
a balanced diet is a cookie - in each hand
- koani
- Őstag
Hát igen alapvetően jól oldották meg a befejezést tényleg Én is imádtam Capeside-t, és egyszer jó lenne oda elmenni, bár tudom hogy alapból másképp hívják, de a lényeg, hogy léteznek azok a kis mólok meg minden, ahol a sori játszódik, azokat megnézném azért Az amúgy nekem se jött be, hogy a végére, már inkább Joey és a haverok kellett volna, hogy legyen a címe, mert nagyon ő lett a középpontban, Dawson meg kicsit háttérbe került szerintem az utolsó évadokban már.temesed írta:ezek szerint csak 1-2 reszleten valtoztattunk volna tobbsegiben, alapvetoleg mindenki egyet ert h jo volt es melto befejezese...kar h a 6os evadot ugy elszurtak es Joey kore epitettek, mert akkor talan meg lehetett volna benne 1-2 evad
Hát igen Jen és Jack nagyon aranyosak voltak együtt, nekem a végén is nagyon tetszett az utolsó előtti részek egyikében, mikor mondta Jack hogy: együtt lakhatnék a Lindley-k három generációjával, ki nem hagynám
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
- koani
- Őstag
Nem tudom, hogy kell másik topicba átidézni, szóval bemásolom ide a hozzászólást, amihez írni akarok
(besegítek - modi)
(besegítek - modi)
Nah a hegedűs srác nem is rémlik, úgyhogy újra kell néznem mindenképp Jenért az elején én sem rajongtam, de szerintem ez kellett ahhoz, hogy aztán lássuk mennyire megváltozott ő is. De főleg a Nagyin nevetek jókat, hogy milyen vaskalapos volt, és közben tudom, hogy később aztán fog bőven "pasizni" meg mindenaquarius76 írta:Ide írom, hogy ne offoljak sehol.
Én is emlékszem a Dawson első részeire.Tényleg mennyit változtak az évadok során.Nekem az első soriból kedvencem Pacey-Tam viszonya, Joey és a hegedűs srác kapcsolata, meg ahogy végülis összejön Joey Dawsonnal.Viszont Jent nem igazán szerettem még akkoriban, pláne nem Dawsonnal együtt.
Jaj Nagyit én is nagyon bírom. Az elején milyen visszafogott. Aztán később megenyhül, meg randizik is.koani írta:Nem tudom, hogy kell másik topicba átidézni, szóval bemásolom ide a hozzászólást, amihez írni akarok
(besegítek - modi)
Nah a hegedűs srác nem is rémlik, úgyhogy újra kell néznem mindenképp Jenért az elején én sem rajongtam, de szerintem ez kellett ahhoz, hogy aztán lássuk mennyire megváltozott ő is. De főleg a Nagyin nevetek jókat, hogy milyen vaskalapos volt, és közben tudom, hogy később aztán fog bőven "pasizni" meg mindenaquarius76 írta:Ide írom, hogy ne offoljak sehol.
Én is emlékszem a Dawson első részeire.Tényleg mennyit változtak az évadok során.Nekem az első soriból kedvencem Pacey-Tam viszonya, Joey és a hegedűs srác kapcsolata, meg ahogy végülis összejön Joey Dawsonnal.Viszont Jent nem igazán szerettem még akkoriban, pláne nem Dawsonnal együtt.
Jen Nagyinak: Elmegyek, ha Te meg kimondod, hogy pénisz. Mond ki, hogy pénisz.
Aztán később mennyit változott. Jó fej.
- koani
- Őstag
Ezt én is néztem ma reggel és most már vágom a hegedűs srácot is bár ahogy néztem beugrott, hogy volt ilyen, csak a hegedűzésre nem emlékeztem. Amit érdekesnek találok, hogy az elején még milyen sok jelenetet meg mutatattak előre a következő részből, ez nekem sosem tetszett, mert így ismételtek sokat, és sok idő elment vele, ahelyett, hogy más cselekmény lenne. A másik meg, hogy én szeretem az első évad zenéjét, de azért az igazi Dawsonos zene az ami később lesz a főcím. Érdekes, hogy utána már nem változtatták azt meg, szóval látszik, hogy fejlődött a sorozat, szerintem, rájöttek mi kell a népnekMuncika írta: Jaj Nagyit én is nagyon bírom. Az elején milyen visszafogott. Aztán később megenyhül, meg randizik is.
Én is néztem ma reggel. Nagyon szeretem azt a részt, ami ma volt, olyan aranyos volt Joey azzal a hegedűs sráccal.koani írta:Ezt én is néztem ma reggel és most már vágom a hegedűs srácot is bár ahogy néztem beugrott, hogy volt ilyen, csak a hegedűzésre nem emlékeztem. Amit érdekesnek találok, hogy az elején még milyen sok jelenetet meg mutatattak előre a következő részből, ez nekem sosem tetszett, mert így ismételtek sokat, és sok idő elment vele, ahelyett, hogy más cselekmény lenne. A másik meg, hogy én szeretem az első évad zenéjét, de azért az igazi Dawsonos zene az ami később lesz a főcím. Érdekes, hogy utána már nem változtatták azt meg, szóval látszik, hogy fejlődött a sorozat, szerintem, rájöttek mi kell a népnekMuncika írta: Jaj Nagyit én is nagyon bírom. Az elején milyen visszafogott. Aztán később megenyhül, meg randizik is.
A Run Like Mad egyébként, úgy tudom, csak Európában volt az 1. évad főcímzenéje, Amerikában már az is a másikkal ment. Egyébként, pont most állapítottam meg, hogy mennyivel jobb ez, mint az I don't want to wait, de ez lehet, hogy azért van, mert az számomra túlságosan elcsépelt lett az 5 évad alatt, amíg hallgattam.
Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
- koani
- Őstag
Nekem is eszembe jutott egy pillanatra, hogy talán ez a zene jobb, de aztán arra jutottam magammal, hogy nálam az az igazi Dawson zene, valószínű pont azért mert azt szoktam meg hozzá, a többi évad alatt. De ez Run Like Mad is tök jó (most már legalább tudom, hogy ez a címe), mert valahogy egészen más hangulatot nyújt, mint a másik. Különben én még leges-legelőször, mikor Dawsont néztem, akkor kb. az első évad végé-második évad eleje felé kapcsolódtam be, akkor tájt mikor már Dawson Joeyhoz szalad, és rájön, hogy ő kell neki, ezért is szeretem nagyon a korábbi részeket, mert azokat kevesebbszer láttam.bizsu írta: Én is néztem ma reggel. Nagyon szeretem azt a részt, ami ma volt, olyan aranyos volt Joey azzal a hegedűs sráccal.
A Run Like Mad egyébként, úgy tudom, csak Európában volt az 1. évad főcímzenéje, Amerikában már az is a másikkal ment. Egyébként, pont most állapítottam meg, hogy mennyivel jobb ez, mint az I don't want to wait, de ez lehet, hogy azért van, mert az számomra túlságosan elcsépelt lett az 5 évad alatt, amíg hallgattam.
érdekes, én is úgy kezdtem DC-s "karrieremet", hogy az 1.évad alig pár részét láttam. és pont, amikor kezdtem volna megkedvelni a sorit és leragadni mellette, láss csodát, lement az 1.évad. de Alias-szal ugyanígy voltam, ez nálam már szinte szokás....
én szeretem mindkét verziót, bár az I don't want to wait sokkal meghatározóbb, és volt már, hogy amikor 1.évados részbe néztem bele, szinte elcsodálkoztam, hogy milyen zene ez?
amúgy pont tegnap hallottam egy pillanatra az I don't want to wait-et, amikor a Rémségek könyvét néztem. nagy poén volt! (aki még nem látta a filmet, annak nem lőném el, aki már látta, tudja miről beszélek)
én szeretem mindkét verziót, bár az I don't want to wait sokkal meghatározóbb, és volt már, hogy amikor 1.évados részbe néztem bele, szinte elcsodálkoztam, hogy milyen zene ez?
amúgy pont tegnap hallottam egy pillanatra az I don't want to wait-et, amikor a Rémségek könyvét néztem. nagy poén volt! (aki még nem látta a filmet, annak nem lőném el, aki már látta, tudja miről beszélek)
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
a run like mad-et en is sokkal de sokkal jobban szerettem, sajnaltam h aztan lecsereltekbizsu írta:Én is néztem ma reggel. Nagyon szeretem azt a részt, ami ma volt, olyan aranyos volt Joey azzal a hegedűs sráccal.koani írta:Ezt én is néztem ma reggel és most már vágom a hegedűs srácot is bár ahogy néztem beugrott, hogy volt ilyen, csak a hegedűzésre nem emlékeztem. Amit érdekesnek találok, hogy az elején még milyen sok jelenetet meg mutatattak előre a következő részből, ez nekem sosem tetszett, mert így ismételtek sokat, és sok idő elment vele, ahelyett, hogy más cselekmény lenne. A másik meg, hogy én szeretem az első évad zenéjét, de azért az igazi Dawsonos zene az ami később lesz a főcím. Érdekes, hogy utána már nem változtatták azt meg, szóval látszik, hogy fejlődött a sorozat, szerintem, rájöttek mi kell a népnekMuncika írta: Jaj Nagyit én is nagyon bírom. Az elején milyen visszafogott. Aztán később megenyhül, meg randizik is.
- aquarius76
- Őstag
Bakker, láttam a filmet, emlékszem is a szőke Paceyre, meg arra is, hogy volt valami ami miatt ez poén, csak magára a poénra nemese írta:...
Évi, írd meg nekem püben ! Légyszííí !
- aquarius76
- Őstag
Ebben van, amikor egy csaj meg egy srác éppen belemerülnének a témába, és "Dawson" benéz, majd közli, hogy ja, bocsi rossz díszlet?aquarius76 írta:Bakker, láttam a filmet, emlékszem is a szőke Paceyre, meg arra is, hogy volt valami ami miatt ez poén, csak magára a poénra nemese írta:...
Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
annyi volt a poén benne, hogy Josh beindította a kocsit, és azon nyomban megszólalt az I don't want to wait, amit ő azon nyomban le is kapcsolt és nem győzött bocsit kérni.aquarius76 írta:Bakker, láttam a filmet, emlékszem is a szőke Paceyre, meg arra is, hogy volt valami ami miatt ez poén, csak magára a poénra nemese írta:...
Keine Panik auf der Titanic!
- aquarius76
- Őstag
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
nem csodalkozomJoss írta:Ma kezdtem el újranézni DVD-ről a sorit Egyszer-egyszer leírom a véleményemet a részekről/évadokról. Van egy olyan érzésem, hogy hamar végig fogok "szaladni" a részeken
nekem is tartalekba vannak a felvett reszek, azokra a bizonyos "esos napokra"
- aquarius76
- Őstag
- koani
- Őstag
Nekem is az a kedvenc évadom És én is benne vagyok a részek kitárgyalásában ha már Dawson fórumon vagyunkaquarius76 írta:Majd akkor dumálhatunk/vitatkozhatunk.Joss írta:Ma kezdtem el újranézni DVD-ről a sorit Egyszer-egyszer leírom a véleményemet a részekről/évadokról. Van egy olyan érzésem, hogy hamar végig fogok "szaladni" a részeken
Én most kezdem a 3. évadot. Az a kedvencem.
Kis helyzetjelentés: Most jutottam el a 29-ik részig (Vigyázz mit kívánsz!), Dawson részeg jelenete annyira nagyon ott van még mindig Nagyon gyorsan haladok a részekkel - 9 nap alatt a 29 rész kicsit tömény, majd ha befejeztem a 2. évadot írok összevonva kritikát. Át kell gondolni kicsit
Mellesleg Dawson kívánságai
http://www.youtube.com/watch?v=M6Tl1IY3hZU
Dawson és Andy rókázása. "I'm never drinking again"
http://www.youtube.com/watch?v=wigKesIqygU
- koani
- Őstag
Huh én ezt a részt nem is láttam még... Na asszem ezt be kell pótolnom sürgősenJoss írta:Kis helyzetjelentés: Most jutottam el a 29-ik részig (Vigyázz mit kívánsz!), Dawson részeg jelenete annyira nagyon ott van még mindig Nagyon gyorsan haladok a részekkel - 9 nap alatt a 29 rész kicsit tömény, majd ha befejeztem a 2. évadot írok összevonva kritikát. Át kell gondolni kicsit
- aquarius76
- Őstag
Jó rész volt.Bár nekem az is tetszett, mikor Dawson feljutott a szobájába, és ott kiket látott?koani írta:Huh én ezt a részt nem is láttam még... Na asszem ezt be kell pótolnom sürgősenJoss írta:Kis helyzetjelentés: Most jutottam el a 29-ik részig (Vigyázz mit kívánsz!), Dawson részeg jelenete annyira nagyon ott van még mindig Nagyon gyorsan haladok a részekkel - 9 nap alatt a 29 rész kicsit tömény, majd ha befejeztem a 2. évadot írok összevonva kritikát. Át kell gondolni kicsit