attol fugg h mennyi az iq-ja :P bar ha geek, akkor meg lehet h parkapcsolatra keptelenkoani írta:hát igen, és azért ebben a Dawson és a haverok ott van a toppon szerintem, még úgy is, hogy azért ilyen monológokat, mint amiket ők szoktak, nem sok tinédzser szokott levágnitemesed írta:a legjobb sorozatok egy resze azon alapul hogy olyan helyzeteket teremt amibe konnyen beleelhetjuk magunkat, vagy mar lehetett reszunk benne...ettol lesz a sori elet szagukoani írta:Tegnap elkaptam a coolon azt a részt, amikor Joey elmegy A.J. díjkiosztóra és rájön, hogy AJ-nek is van egy "Joeyja" akiért odáig van, csak még nem tud róla. Nekem ez annyira tetszett régen is, és most is. Tök jónak tartom, hogy ezzel Joey átkerül a másik szerepbe, és ő lesz úgymond "Jen" aki az újdonság volt Dawsonnak. Szerintem az élet tényleg ilyen, hogy megmutatja az embernek, hogy milyen a másik oldalról egy élethelyzet, és ez nagyon érdekes, hogy ilyen jól bemutatják a sorozatban. Szerintem
Részek
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
a balanced diet is a cookie - in each hand
koani írta:hát igen nagyon jó lenne tényleg személyesen közösen nézni őket, bár az valóban elég sok kérdést felvet, hol, hogyan, mikor. De lehet akár azt is, hogy kezdetnek nem személyesen közösen, aztán később ha kitalálunk valami megoldást akkor majd adja magát a helyzet és személyesen is megejtjük Smile
Én benne vagyok. Egyelőre az otthon nézős verzióban.ese írta:ez is tök jó tud lenni. kevesebb macera van a szervezéssel és még kényelmes is, ha a saját kis odúdban nézed a részeket, nem idegen helyen. megvan annak is a feelingje.
- koani
- Őstag
természetesen én is benne vagyok az otthon nézős verzióbanMuncika írta:koani írta:hát igen nagyon jó lenne tényleg személyesen közösen nézni őket, bár az valóban elég sok kérdést felvet, hol, hogyan, mikor. De lehet akár azt is, hogy kezdetnek nem személyesen közösen, aztán később ha kitalálunk valami megoldást akkor majd adja magát a helyzet és személyesen is megejtjük SmileÉn benne vagyok. Egyelőre az otthon nézős verzióban.ese írta:ez is tök jó tud lenni. kevesebb macera van a szervezéssel és még kényelmes is, ha a saját kis odúdban nézed a részeket, nem idegen helyen. megvan annak is a feelingje.
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
de most beszéltük meg, hogy sokkal egyszerűbb, ha mindenki otthon marad.temesed írta:eleg, ha 1 vki megveszi es vkinel osszegyulhetunk! sutit is sutnek :D:Dconstrux írta:amikor mindenki megvette a dévédéket?temesed írta:es mikor csinalunk Anne Shirley maratont?????
remélem, randira azért nem így járnak az emberek. ("majd otthon msn-en elmeséljük egymásnak, mit csináltunk volna")
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
újabb csatorna, ahol adják a Dawsont
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/11/ ... a-haverok/
de hogy pont Mrs.Cruise-zal reklámozzák.... anyám! ez így szarul hangzott.
Keine Panik auf der Titanic!
- aquarius76
- Őstag
Hát tényleg fura.ese írta:újabb csatorna, ahol adják a Dawsont
Főleg, hogy színészi munkásságban Josh és James is veri őt.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ez nagyszerű hír!ese írta:újabb csatorna, ahol adják a Dawsont
ilyenkor azért elvárom, hogy a fórumra szúrj be egy linket (minél többen vagyunk, annál jobb). én most megtettem, de ettől még nyugodtan.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
jo, de azota ki lehet hiresebb??? vagy fogalmazzunk ugy h ki szerepelt tobbet a mediaban - ilyenolyan okok miatt??? a valasz egyertelmuese írta:újabb csatorna, ahol adják a Dawsont
a balanced diet is a cookie - in each hand
Filmügyileg egyértelmű, hogy Michelle Williams ér a legtöbbet. Lehet, hogy Mrs. Cruise-nak több filmje van, de Michelle W. értelmesebb filmekben kapott szerepet.temesed írta:jo, de azota ki lehet hiresebb??? vagy fogalmazzunk ugy h ki szerepelt tobbet a mediaban - ilyenolyan okok miatt??? a valasz egyertelmuese írta:újabb csatorna, ahol adják a Dawsont
A médiában viszont abszolút Katie szerepel/t legtöbbet.
- Delilah
- Őstag
- Kapcsolat:
Re: Részek
Negyedik évad ötödik részénél tartok, valójában azt hiszem belealudtam késő este a legutóbbi részbe, de amelyikre tisztán emlékszem, az még előtte volt, a viharos epizód, amikor Dawson kimenti Pacey-t és Jen-t a viharból és utána úgymond kibékülnek.
Előtte megint Pacey brillírozott, illetve Joshua Jackson, aki eljátszotta a bizonytalan Pacey-t aki épp bukásra áll és nem meri elmondani Joey-nak.
Előtte megint Pacey brillírozott, illetve Joshua Jackson, aki eljátszotta a bizonytalan Pacey-t aki épp bukásra áll és nem meri elmondani Joey-nak.
- koani
- Őstag
Imádtam ezt a részt, drámái volt.Delilah írta: ↑vas. nov. 24, 2019 5:56 pmNegyedik évad ötödik részénél tartok, valójában azt hiszem belealudtam késő este a legutóbbi részbe, de amelyikre tisztán emlékszem, az még előtte volt, a viharos epizód, amikor Dawson kimenti Pacey-t és Jen-t a viharból és utána úgymond kibékülnek.
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
- Delilah
- Őstag
- Kapcsolat:
Nekem is annak tűnt, mondjuk engem Joshua hamar meggyőzne bármiről, szóval...koani írta: ↑vas. nov. 24, 2019 10:12 pmImádtam ezt a részt, drámái volt.Delilah írta: ↑vas. nov. 24, 2019 5:56 pmNegyedik évad ötödik részénél tartok, valójában azt hiszem belealudtam késő este a legutóbbi részbe, de amelyikre tisztán emlékszem, az még előtte volt, a viharos epizód, amikor Dawson kimenti Pacey-t és Jen-t a viharból és utána úgymond kibékülnek.
Azóta nem sikerült néznem a sorozatot, egyszerűen nem jutok oda. Ha már sorozatokra sincs időm, akkor régen rossz...
Igen, ezt én is szerettem. A végén lévő zene - D és P beszélgetés alatt, nagyon nagy kedvencemmé vált.koani írta: ↑vas. nov. 24, 2019 10:12 pmImádtam ezt a részt, drámái volt.Delilah írta: ↑vas. nov. 24, 2019 5:56 pmNegyedik évad ötödik részénél tartok, valójában azt hiszem belealudtam késő este a legutóbbi részbe, de amelyikre tisztán emlékszem, az még előtte volt, a viharos epizód, amikor Dawson kimenti Pacey-t és Jen-t a viharból és utána úgymond kibékülnek.
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Krisztina megvette végül az Amazonról a DVD-ket?
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Akartam is kérdezni, az mit jelent, hogy a Prime-on nem tudja megnézni az összes részt?
Nálam listázza mind a hat évadot..
B.D.
B.D.