ez jóóóó!temesed írta:kosz Evi, javitva!
viszont én meg korrigáltam a hsz-em idézetében is
Moderátor: ese
Elnézést, igazatok van... Kiköszörülve a csorba...construx írta:magyarán tilos.ese írta:egyébként nem azért, hogy kötekedjek, de az ilyet nem igazán szeretik egyesek látni a fórumon.
nem írunk ilyeneket ide.
a körülbelül két szigorú szabályból ez az egyik. örömmel venném, ha mindenki betartaná.
a fórum létét kockáztatjátok az ilyesmivel!
na.
a sorimaratonba benne lennek..en nemreg el is kezdtem, 4ik reszig jutottam, es meg mindig annyira jo!!!!!Mary írta:Ez biztos? Még voltak olyan hírek, h. kihozzák magyarul...Ameline írta:Úgy néz ki végülis itthon nem jelenik meg, ami fura, mert már annyi sorozat megjelent DVD-n, olyanok is, amit max a Viasaton lát az ember. Nem értem, miért pont ez marad ki.
Akko mit szólnátok, ha közösen rendelnénk meg? akár egy közös sorimaratont is rendezhetnénk...
M.
szia!jucus77 írta:Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Hol lehet megszerezni dvd-n a sorozatot, magyar szinkronnal?
Előre is köszi.
szia!tory78 írta:Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget...Új vagyok az oldalon.
Dawson rajongó vagyok, és mivel már régóta nincs lehetőség tv-ben nézni, most próbálom beszerezni a sorozatot. Az első évadot sikerült letölteni magyar felirattal, de a többihez sajnos nem találok feliratot.
Tudna valaki segítni, hogy érdemes-e kutatni még, vagy úgysem találok?Vagy esetleg megvan valakinek a sorozat magyar szinkronnal?
Előre is köszönöm!