Ez pl úgy lehet h leszedte a magyar feliratos csinált DVD-ről és így van meg neki a felirat és ezért incs feliratok.hu-nPaGa írta: Riganonak van magyar felirata az első évadhoz? Az nekem is kéne ha lehet Amugy akkor miért nincs fenn feliratok.hu-n?
DVD
Moderátor: ese
Üdvözletem mindenkinek!
Tudtommal itt már sokat hallottatok a Dawson és a Haverok első évadjának a magyar feliratos, DVD-s változatáról...
A csapattal való hosszas beszélgetés után kijelenthetem, hogy több évad nem fog így megjelenni ilyen formában, köszönhetően Riganonak!
A csapat úgy döntött, ha már nem értékelik a belefektetett munkájukat, akkor nem is csinálják tovább!
Nem hiszem, hogy abba a 4-5 ezer forintba haltak volna bele az emberek...
Na mindegy. Várjátok a magyar megjelenést (ami nem mostanában lesz), vagy kezdjétek el magatok a fordítást/szinkronizálást, hátha akkor értékelni tudjátok mások munkáját.
Még egyszer köszönöm Rigano!
Tudtommal itt már sokat hallottatok a Dawson és a Haverok első évadjának a magyar feliratos, DVD-s változatáról...
A csapattal való hosszas beszélgetés után kijelenthetem, hogy több évad nem fog így megjelenni ilyen formában, köszönhetően Riganonak!
A csapat úgy döntött, ha már nem értékelik a belefektetett munkájukat, akkor nem is csinálják tovább!
Nem hiszem, hogy abba a 4-5 ezer forintba haltak volna bele az emberek...
Na mindegy. Várjátok a magyar megjelenést (ami nem mostanában lesz), vagy kezdjétek el magatok a fordítást/szinkronizálást, hátha akkor értékelni tudjátok mások munkáját.
Még egyszer köszönöm Rigano!
-
- Újonc
-
- Újonc
Kb 6 hónap alatt ki is fogják adni a teljes sorozatot, ahogy írták, szeptembertől várható a megjelenés és a mostani sorozat dvdk áraiból kiindulva biztos baráti lesz az ára is. Szóval érdemes várni, akinek még nincs meg eredetiben külföldről, vagy egyéb helyekről. Bár sztem egy igazi rajongó szereti a polcán tudni azt a szép dobozt
Vox magazin januári vagy februári számban a várható dvd megjelenéseknél már taglalta a magyar kiadást.
Vox magazin januári vagy februári számban a várható dvd megjelenéseknél már taglalta a magyar kiadást.
-
- Újonc
-
- Újonc
sajna Mo-on még nem jelent meg ker.forgalomban.szederinda írta:hahó
valaki meg tudná írni és el tudná küldeni nekem a teljes sorozatot dvd-n? persze a postaköltséget én állnám, plusz megegyezhetünk vmi elfogadható árban. Ha valakinek ez módjában áll, az baromi jó lenne. Egyébként általában Budapesten tartózkodom, szóval ott is át tudnám venni. hm?:)
Keine Panik auf der Titanic!
Igaz, Mo-n még nem jelent meg a sorozat, most viszont, Angliából 12.000 HUF-ért be lehet szerezni a 6 évadot díszcsomagolásban. Na, beindítja valaki fantáziáját a dolog?
http://www.amazon.co.uk/Dawsons-Creek-C ... 58&sr=1-12
http://www.amazon.co.uk/Dawsons-Creek-C ... 58&sr=1-12
Egyetértek! Nekem is leesett az állam. Most kezdem el keresni.Ameline írta:Bár gondolom erre rájön csomagolási meg szállítási díj is. De ha csak a DVD árát nézem, az tényleg nagyon jó ár.bizsu írta:Igen, nagyon. Én el is gondolkodtam a dolgon, de valószínű, hogy megmaradok a gondolat szintjén.Ameline írta:Ez tök olcsó!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
szemetseg, h kulfoldon ahol jobban keresnek, ott kerul olcsobba a dvd, cd minden....irgumburgum! ja, es minden elerheto es megjelenik idoben!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára temesed pén. jan. 11, 2008 12:38 am-kor.
a balanced diet is a cookie - in each hand
Ez biztos? Még voltak olyan hírek, h. kihozzák magyarul...Ameline írta:Úgy néz ki végülis itthon nem jelenik meg, ami fura, mert már annyi sorozat megjelent DVD-n, olyanok is, amit max a Viasaton lát az ember. Nem értem, miért pont ez marad ki.
Akko mit szólnátok, ha közösen rendelnénk meg? akár egy közös sorimaratont is rendezhetnénk...
M.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mary szomb. jan. 12, 2008 9:57 am-kor.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
Mary, en neked viragviragvirg a dvd-ket..hamarosan hozza is kezdek! igaz, nem dvd minoseg es extrak nelkul...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára temesed pén. jan. 11, 2008 11:39 pm-kor.
a balanced diet is a cookie - in each hand
csak nehogy másolásvédett dvd-kbe szaladjatok. akkor aztán csak egy lesz, aki mindent visz. na az a való világ!temesed írta:Mary, en neked viragviragvirg dvd-ket..hamarosan hozza is kezdek! igaz, nem dvd minoseg es extrak nelkul...
egyébként nem azért, hogy kötekedjek, de az ilyet nem igazán szeretik egyesek látni a fórumon. mondván ez nem legális. max virágnyelven. vagy pü-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ese szomb. jan. 12, 2008 12:15 am-kor.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
magyarán tilos.ese írta:egyébként nem azért, hogy kötekedjek, de az ilyet nem igazán szeretik egyesek látni a fórumon.
nem írunk ilyeneket ide.
a körülbelül két szigorú szabályból ez az egyik. örömmel venném, ha mindenki betartaná.
a fórum létét kockáztatjátok az ilyesmivel!
na.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.