Ez pl úgy lehet h leszedte a magyar feliratos csinált DVD-ről és így van meg neki a felirat és ezért incs feliratok.hu-nPaGa írta: Riganonak van magyar felirata az első évadhoz? Az nekem is kéne ha lehetAmugy akkor miért nincs fenn feliratok.hu-n?

Moderátor: ese
sajna Mo-on még nem jelent meg ker.forgalomban.szederinda írta:hahó
valaki meg tudná írni és el tudná küldeni nekem a teljes sorozatot dvd-n? persze a postaköltséget én állnám, plusz megegyezhetünk vmi elfogadható árban. Ha valakinek ez módjában áll, az baromi jó lenne. Egyébként általában Budapesten tartózkodom, szóval ott is át tudnám venni. hm?:)
Egyetértek! Nekem is leesett az állam. Most kezdem el keresni.Ameline írta:Bár gondolom erre rájön csomagolási meg szállítási díj is. De ha csak a DVD árát nézem, az tényleg nagyon jó ár.bizsu írta:Igen, nagyon. Én el is gondolkodtam a dolgon, de valószínű, hogy megmaradok a gondolat szintjén.Ameline írta:Ez tök olcsó!
Ez biztos? Még voltak olyan hírek, h. kihozzák magyarul...Ameline írta:Úgy néz ki végülis itthon nem jelenik meg, ami fura, mert már annyi sorozat megjelent DVD-n, olyanok is, amit max a Viasaton lát az ember. Nem értem, miért pont ez marad ki.
csak nehogy másolásvédett dvd-kbe szaladjatok.temesed írta:Mary, en neked viragviragvirg dvd-ket..hamarosan hozza is kezdek! igaz, nem dvd minoseg es extrak nelkul...
magyarán tilos.ese írta:egyébként nem azért, hogy kötekedjek, de az ilyet nem igazán szeretik egyesek látni a fórumon.