bocsi, tudtam, h ezt nem írtam meg érthetően. úgy értettem, h hajnali 4-kor kb annyira nézem, mint előtte 12 órával. semennyire (hiába ego egyke vagyok! )aquarius76 írta:Például énese írta:hát kb mint 12 órával korábban.construx írta:Hétköznaponként 14.20-tól adja a Cool. Ja, és most látom, hogy hajnali 4-kor ismétlik. Gondolom, milyen sokan tv-zhetnek akkor.
Ismét sugározzák magyarul a Dawson és a haverokat!
Moderátor: ese
Keine Panik auf der Titanic!
- aquarius76
- Őstag
Nem is tudom, hova írjam, talán ez a topic megfelelő lesz.
Szóval, tök véletlenül kaptam el az előzetesét, hogy szerdán a Reflektor tv-n, 3 órától lesz egy ilyen egyórás Behind the Scene filmecske a sorozatról. Elnézve a képeket ez még a 2. évad környékén készülhetett, de talán, akinek van ilyen adója, és éppen ráér abban az időben, szívesen megnézni.
Szóval, tök véletlenül kaptam el az előzetesét, hogy szerdán a Reflektor tv-n, 3 órától lesz egy ilyen egyórás Behind the Scene filmecske a sorozatról. Elnézve a képeket ez még a 2. évad környékén készülhetett, de talán, akinek van ilyen adója, és éppen ráér abban az időben, szívesen megnézni.
- aquarius76
- Őstag
Köszi, hogy leírtad ! Pont multkor sajnálkoztam, mert nem tudtam megnézni és érdekelt volna.Most majd felveszem és valamikor megnézembizsu írta:Nem is tudom, hova írjam, talán ez a topic megfelelő lesz.
nekem sajna nincs olyan adóm. de engem is érdekelt volna..aquarius76 írta:Köszi, hogy leírtad ! Pont multkor sajnálkoztam, mert nem tudtam megnézni és érdekelt volna.Most majd felveszem és valamikor megnézembizsu írta:Nem is tudom, hova írjam, talán ez a topic megfelelő lesz.
Na, megnéztem, és egész érdekes volt. Igaz, hogy az alapja egy régebbi műsor lehetett, arra emlékeztem is, mintha láttam volna már, de végül az egész sorozatot végigkísérte, és még beszélt Katieről és Tomról, és Michelle-ről és Heath-ről is.bizsu írta:Nem is tudom, hova írjam, talán ez a topic megfelelő lesz.
Arra pl. nem is emlékeztem, hogy Josh előtt Katie randizgatott Jamesszel is, de pont akkor szakítottak, amikor az első évad végén a nagy csókjelenetet forgatták, és ezért ez egy kicsit neccesre sikerült. Meg azt sem tudtam, hogy Josh Katie után az Eve-et játszó Britanny Danielsszel járt. Nagyon más újdonság nem volt benne számomra, de azért így is érdekes volt ez az egy órácska.
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
Ja, neked semmi, mert több csaj is pályázna rád. A több csajnak kicsit kevésbé ok, csak akkor nem ha helytálló a lányokról alkotott elméleted, amit már múltkor is megosztottál velem/velünk.construx írta:és mi ezzel a probléma??aquarius76 írta:Jó de a sorozatban ill. a szereplők között az életben több csaj meg srác volt.
Itt max. egymást tudnánk túllicitálni a lányokkal
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
en nem palyazom, nekem mar megvolt Céaquarius76 írta:Ja, neked semmi, mert több csaj is pályázna rád. A több csajnak kicsit kevésbé ok, csak akkor nem ha helytálló a lányokról alkotott elméleted, amit már múltkor is megosztottál velem/velünk.construx írta:és mi ezzel a probléma??aquarius76 írta:Jó de a sorozatban ill. a szereplők között az életben több csaj meg srác volt.
Itt max. egymást tudnánk túllicitálni a lányokkal
ugyhogy nyugodtan lehet erte marakodni
a balanced diet is a cookie - in each hand
- aquarius76
- Őstag
Én is megnéztem szerdán a Dawsonékról szóló műsort.Számomra a ki kivel járt-ból az volt új, hogy a Paceyt alakító Josh és az Evet alakító Brittany D. jöttek össze kamerán kívül.Meg hogy ez Holmes kisasszonynak nem tetszett.
Meg ami még új volt nekem, hogy asszem a 4. sori után Kevin Williamson leadta a sorit, s hogy az utána írtak sokszor nem tetszettek Dawson/James V. d. Beeknek, s ő érezte magát a legrosszabbul akkor, mikor Williamson kiszállt.Mondjuk a végső dupla részt megint ő írta, talán azért aratott akkora sikert. meg furi volt, hogy Joshuat agglegényként emlegették, pedig már jó ideje Diane Krueger a barátnője.
Meg ami még új volt nekem, hogy asszem a 4. sori után Kevin Williamson leadta a sorit, s hogy az utána írtak sokszor nem tetszettek Dawson/James V. d. Beeknek, s ő érezte magát a legrosszabbul akkor, mikor Williamson kiszállt.Mondjuk a végső dupla részt megint ő írta, talán azért aratott akkora sikert. meg furi volt, hogy Joshuat agglegényként emlegették, pedig már jó ideje Diane Krueger a barátnője.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
erdekes, ne nem lattam roluk kozos kepeket de mindjart utana nezek....aquarius76 írta:Én is megnéztem szerdán a Dawsonékról szóló műsort.Számomra a ki kivel járt-ból az volt új, hogy a Paceyt alakító Josh és az Evet alakító Brittany D. jöttek össze kamerán kívül.Meg hogy ez Holmes kisasszonynak nem tetszett.
a balanced diet is a cookie - in each hand
- aquarius76
- Őstag
Én is az Imdb alapján írtam.Ja, a csaj nevét rosszultemesed írta:erdekes, ne nem lattam roluk kozos kepeket de mindjart utana nezek....aquarius76 írta:...
meg furi volt, hogy Joshuat agglegényként emlegették, pedig már jó ideje Diane Krueger a barátnője.
http://www.imdb.com/media/rm1876396032/nm0005045
http://www.imdb.com/name/nm0005045/bio
mondasz vmit. add meg neki a számomat, ha elkérné tőled.temesed írta:most h mar sztar lettel, sztem nyugodtan adhatsz neki egy randitese írta:igen, kb 2 évvel.temesed írta:koszi a kepeket, egesz szep par, bar a csaj idosebb nem?
ő 76-os, Josh meg 78-as
hm.... hozzám korban jobban illene.
Keine Panik auf der Titanic!