Ismét sugározzák magyarul a Dawson és a haverokat!
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ismét sugározzák magyarul a Dawson és a haverokat!
10 évvel a sorozat indulása után újra látható magyarul a Dawson és a haverok!
2008. szeptember 29., hétfőtől sugározza a (remélhetőleg teljes) sorozatot a COOL TV!
Az egyes epizódokat hétköznaponként 16:40-kor adják, valamint másnap 13:55-től megismétlik.
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_pa ... &i_where=1
Az egyes epizódokat a Részek topikban lehet kivesézni - illetve remélhetőleg mindenki talál magának érdekes topikot, amelyhez hozzá szeretne szólni.
Dawson-nézésre fel!
2008. szeptember 29., hétfőtől sugározza a (remélhetőleg teljes) sorozatot a COOL TV!
Az egyes epizódokat hétköznaponként 16:40-kor adják, valamint másnap 13:55-től megismétlik.
Az egyes epizódokat a Részek topikban lehet kivesézni - illetve remélhetőleg mindenki talál magának érdekes topikot, amelyhez hozzá szeretne szólni.
Dawson-nézésre fel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára construx kedd okt. 20, 2009 12:41 am-kor.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Re: Ismét sugározzák magyarul a Dawson és a haverokat!
Sikííííííííííííííííííííítáááááááááááássssssssss!!!!! Áááááááááááááááááááá......hurrrrrrááááááá.......!!!!!construx írta:10 évvel a sorozat indulása után újra látható magyarul a Dawson és a haverok!
Dawson-nézésre fel!
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Sajnos nekem nincsen Coolom
Beszéltem a http://dawsonscreek.gportal.hu szerkesztőjével, ő is keresi a szinkronokat, így a két oldal jó párost alkot Ő szeretné felvenni az összes részt DVD-felvevővel, de írta is, hogy bármi közbejöhet (pl technikai hiba). A kérdésem az lenne hogy akinek van Coolja, az meg tudná oldalni, hogy ahány részt tud felvesz VHS/DVD lejátszóval?
Itt az alkalom, hogy a hiányzó részek szinkronjait kipótoljuk, és teljes legyen a Dawson's Creek szinkronos gyűjtemény!
Beszéltem a http://dawsonscreek.gportal.hu szerkesztőjével, ő is keresi a szinkronokat, így a két oldal jó párost alkot Ő szeretné felvenni az összes részt DVD-felvevővel, de írta is, hogy bármi közbejöhet (pl technikai hiba). A kérdésem az lenne hogy akinek van Coolja, az meg tudná oldalni, hogy ahány részt tud felvesz VHS/DVD lejátszóval?
Itt az alkalom, hogy a hiányzó részek szinkronjait kipótoljuk, és teljes legyen a Dawson's Creek szinkronos gyűjtemény!
Bizonyítván, hogy ennek a remek sorozatnak is volt ám hírneve, még a comment.blog-on is megtaláltam róla a közleményt! Örül ilyenkor az én DC imádó szívem!
Azok, akik az RTL Klubon nem tudták követni a Dawson és a haverok első évadát, ne szomorkodjanak, szeptember 29-én, hétfőn újra elkezdik vetíteni a Coolon. A négy fiatalról szóló, 13 részes sorozatot minden hétköznap adják majd. Az egyes epizódokat 13:55-kor megismétlik, az új részt pedig 16:40-kor sugározzák.
Azok, akik az RTL Klubon nem tudták követni a Dawson és a haverok első évadát, ne szomorkodjanak, szeptember 29-én, hétfőn újra elkezdik vetíteni a Coolon. A négy fiatalról szóló, 13 részes sorozatot minden hétköznap adják majd. Az egyes epizódokat 13:55-kor megismétlik, az új részt pedig 16:40-kor sugározzák.
Keine Panik auf der Titanic!
Tök jó ez a cikk. Igazából, nem is tudom, én melyik gimit választanám/választottam volna ezek közül...Ronibaba írta:Egy kis cikk, ami érinti a sorit:
http://www.origo.hu/teve/20080829-iskol ... salad.html
-
- Újonc
Nagy Dawson rajongó vagyok és hát a segítségeteket kérném!Van az a rész amikor Endy elutazik a papájával mert beteg és búcsúszkodka Szpészivel az alatta lévő zene kéne nekem,őő ugyanez a zene megy akkor is is amikor randizni mennek ugyanebben a részben!Mindenhol kerestem már ha tudtok nekem segíteni írjatok!Üdv DiuuS
no, lehet, hogy mégiscsak szerencséd lesz?ese írta:tudom, melyikre gondolsz, de a címét fejből tutira nem mondom meg. keresgélek, hátha rálelek.
ezt kerested?
http://www.youtube.com/watch?v=RZfxH5fyqAY
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ja, fel lehet venni a hajnalit is videóra.temesed írta:a technika mindenre nyujt megoldastese írta:hát kb mint 12 órával korábban.bizsu írta:Hétköznaponként 14.20-tól adja a Cool. Ja, és most látom, hogy hajnali 4-kor ismétlik. Gondolom, milyen sokan tv-zhetnek akkor.
egyébként rajtunk kívül minden ifjoncnak őszi szünet van most (miket ki nem találnak?!), úgyhogy sztem pillanatnyilag sokan nézik kora délután.
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
nekem is most két hétig szünet van a suliban!construx írta:ja, fel lehet venni a hajnalit is videóra.temesed írta:a technika mindenre nyujt megoldastese írta: hát kb mint 12 órával korábban.
egyébként rajtunk kívül minden ifjoncnak őszi szünet van most (miket ki nem találnak?!), úgyhogy sztem pillanatnyilag sokan nézik kora délután.
ja! Klarus! a mostani két hétvégén szabad vagyok! nem akarsz szervezni egy találkozót? én támogatlak, és ha tudok, persze segítek is. többiek?
(ajaj, ez megint off lesz! )
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
Klárának tokeletesen megy a hsz atvitelbizsu írta:(Nem baj, legalább Klára gyakorolhatja a hsz átvitelt. )ese írta: (ajaj, ez megint off lesz! )
elvileg 7vegen megyek fel BP-re, tehat jovo 7vegen benne vagyok, soooooooooooooot, epedve varom h talalkozhassam veletek...folytassuk vhol mashol
a balanced diet is a cookie - in each hand
úgy látom, nem megy még ez a hsz átvitel. nem ez a módja, hogy folytassuk máshol. lesd meg C segítségét. nagyon profin leírta!temesed írta:Klárának tokeletesen megy a hsz atvitelbizsu írta:(Nem baj, legalább Klára gyakorolhatja a hsz átvitelt. )ese írta: (ajaj, ez megint off lesz! )
elvileg 7vegen megyek fel BP-re, tehat jovo 7vegen benne vagyok, soooooooooooooot, epedve varom h talalkozhassam veletek...folytassuk vhol mashol
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
akarsz csunya nyelvoltos smile-t D:D:Dese írta:úgy látom, nem megy még ez a hsz átvitel. nem ez a módja, hogy folytassuk máshol. lesd meg C segítségét. nagyon profin leírta!temesed írta:Klárának tokeletesen megy a hsz atvitelbizsu írta: (Nem baj, legalább Klára gyakorolhatja a hsz átvitelt. )
tudod, en szeretek valaszolni
a balanced diet is a cookie - in each hand
- aquarius76
- Őstag