1. Balatoni találkozó
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
teeeeenyleg, a hanyga invazio....ez muszaj elmeselnem!
ese hihetetlen kepesegekkel bir! engem es kareszt allandoan seregnyi hangya maceralt. ot csak megmaszkaltak, rajtam meg csipeseket hagytaqk, mikozben evi halali nyugalomban fekudt kozottunk es egyetlen bogar sem zavarta.......ez valami paranormalis talentum lehet!:D:D:D
ja, es azt meg nem is meseltem, amikor kiltunk a Duna partra egy uveg Sangriaval.....:D:D
ese hihetetlen kepesegekkel bir! engem es kareszt allandoan seregnyi hangya maceralt. ot csak megmaszkaltak, rajtam meg csipeseket hagytaqk, mikozben evi halali nyugalomban fekudt kozottunk es egyetlen bogar sem zavarta.......ez valami paranormalis talentum lehet!:D:D:D
ja, es azt meg nem is meseltem, amikor kiltunk a Duna partra egy uveg Sangriaval.....:D:D
a balanced diet is a cookie - in each hand
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
én csak most értem ide, tegnap este simán kidőltem.. pedig már az út felét is átaludtam.
jó, hogy végre jönnek a munkával teli hétköznapok, ezt a sok megerőltető nyaralást ki tudom végre pihenni!
remekül éreztem magam, sok év után újra csobbantam a Balatonban, öklön jártam, libikókáztunk, Sangriáztunk, hangoskodtunk , kicsit megégtünk, fagyiztunk, táncoltunk.... szóval remélem, jövőre lesz folytatás!
jó, hogy végre jönnek a munkával teli hétköznapok, ezt a sok megerőltető nyaralást ki tudom végre pihenni!
remekül éreztem magam, sok év után újra csobbantam a Balatonban, öklön jártam, libikókáztunk, Sangriáztunk, hangoskodtunk , kicsit megégtünk, fagyiztunk, táncoltunk.... szóval remélem, jövőre lesz folytatás!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
én tanusíthatom, hogy tényleg járt öklön. vagyis nekem mondott ilyet, látni nem láttam. én ott punnyadtam a labdán.construx írta:nem iiistemesed írta:öklön jartal? ezt nem teljesen ertem, pedig vegig ott voltam
ez asszem akkor volt, amikor Évivel csobbantunk.
ahol alacsony volt a víz, az öklömön jártam.
Keine Panik auf der Titanic!
hiába. a héten megnéztem egy csomó x-aktás vidit. talán hatott rám.temesed írta:teeeeenyleg, a hanyga invazio....ez muszaj elmeselnem!
temesed írta:ja, es azt meg nem is meseltem, amikor kiltunk a Duna partra egy uveg Sangriaval.....:D:D
te, szerintem ezt gondold végig még egyszer. a végén még nem hiszik el nekünk a többiek, hogy a Balatonon voltunk.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
lehet, hogy ez egy tök másik sztori akart lenni..ese írta:temesed írta:ja, es azt meg nem is meseltem, amikor kiltunk a Duna partra egy uveg Sangriaval.....:D:D
te, szerintem ezt gondold végig még egyszer. a végén még nem hiszik el nekünk a többiek, hogy a Balatonon voltunk.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
mi is reméljük, tantónéni!bizsu írta:Szóval, én is nagyon jól éreztem magam abban a néhány órában, amíg lent voltam a Balcsin. És sikerült annyira jó színt összeszednem, hogy azóta mindenki azt dícséri... Remélem, legközelebb hosszabb időtartam ra is csatlakozhatok a nagyérdeműhöz!
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
téged is emlegettünk...julica írta:Meg én is remélembizsu írta:Szóval, én is nagyon jól éreztem magam abban a néhány órában, amíg lent voltam a Balcsin. És sikerült annyira jó színt összeszednem, hogy azóta mindenki azt dícséri... Remélem, legközelebb hosszabb időtartam ra is csatlakozhatok a nagyérdeműhöz!
jövőre újra lesz esély!
B.D.
B.D.
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Bizti csuklottam Oké oké Remélem addigra jobb helyzetben leszekconstrux írta:téged is emlegettünk...julica írta:Meg én is remélembizsu írta:Szóval, én is nagyon jól éreztem magam abban a néhány órában, amíg lent voltam a Balcsin. És sikerült annyira jó színt összeszednem, hogy azóta mindenki azt dícséri... Remélem, legközelebb hosszabb időtartam ra is csatlakozhatok a nagyérdeműhöz!
jövőre újra lesz esély!
construx írta:mi is reméljük, tantónéni!bizsu írta:Szóval, én is nagyon jól éreztem magam abban a néhány órában, amíg lent voltam a Balcsin. És sikerült annyira jó színt összeszednem, hogy azóta mindenki azt dícséri... Remélem, legközelebb hosszabb időtartam ra is csatlakozhatok a nagyérdeműhöz!
Ma én is munkába álltam, már végigültem egy röpke 5 órás dögunalmas értekezletet, kissé másnaposan, mert tegnap még azért illendően elbúcsúztattuk a nyarat egy barátnőmmel.
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Hehe, ha a kislurkók tudnák! :D:D:Dbizsu írta:construx írta:mi is reméljük, tantónéni!bizsu írta:Szóval, én is nagyon jól éreztem magam abban a néhány órában, amíg lent voltam a Balcsin. És sikerült annyira jó színt összeszednem, hogy azóta mindenki azt dícséri... Remélem, legközelebb hosszabb időtartam ra is csatlakozhatok a nagyérdeműhöz!
Ma én is munkába álltam, már végigültem egy röpke 5 órás dögunalmas értekezletet, kissé másnaposan, mert tegnap még azért illendően elbúcsúztattuk a nyarat egy barátnőmmel.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
construx írta:téged is emlegettünk...julica írta:Meg én is remélembizsu írta:Szóval, én is nagyon jól éreztem magam abban a néhány órában, amíg lent voltam a Balcsin. És sikerült annyira jó színt összeszednem, hogy azóta mindenki azt dícséri... Remélem, legközelebb hosszabb időtartam ra is csatlakozhatok a nagyérdeműhöz!
jövőre újra lesz esély!
persze elotte szigoru valagatason kell atesniuk azoknak, akik el akarnak majd jonni!:D:D:D
lovas oktatással engem is meg lehet győzni.temesed írta:(engem megnyerhetsz nehany lovas oktatassal ....aztan mar csak Evit meg Kareszt kell valahogy meggyőznöd.... )
csak aztán ez az oktatás ne olyan legyen, mint Karesz úszásoktatása (vagy míg én a parton pihiztem, azért tanítgattad Klarát?)
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Hehe cukik vagytok A pacim legyen meg, és utána már csak az elfáradásotok lehet akadályese írta:lovas oktatással engem is meg lehet győzni.temesed írta:(engem megnyerhetsz nehany lovas oktatassal ....aztan mar csak Evit meg Kareszt kell valahogy meggyőznöd.... )
csak aztán ez az oktatás ne olyan legyen, mint Karesz úszásoktatása (vagy míg én a parton pihiztem, azért tanítgattad Klarát?)
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
sosem faradok el. tanuim erre a 2 gráciális személy....
uszasoktatas..nos, erdekes volt! kicsit beijjedtem, mely volt a viz ezert nem haladtunk sokra, de azt hiszem, Julica ennel sokkal tobbre haladna velem, mert nem okoz problemat felulni a lora.....najo, technikailag meg igen, de nem felek a paciktol!:D
uszasoktatas..nos, erdekes volt! kicsit beijjedtem, mely volt a viz ezert nem haladtunk sokra, de azt hiszem, Julica ennel sokkal tobbre haladna velem, mert nem okoz problemat felulni a lora.....najo, technikailag meg igen, de nem felek a paciktol!:D