Azt azért elmondhatod, hogy mivel kapcsolatban emlegettetekconstrux írta:én meg nem is mondok semmit.ese írta:lovas oktatással engem is meg lehet győzni.temesed írta:(engem megnyerhetsz nehany lovas oktatassal ....aztan mar csak Evit meg Kareszt kell valahogy meggyőznöd.... )
1. Balatoni találkozó
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
a csajok hoztak fel, én meg mondom, hejj, ez a Julis...julica írta:Azt azért elmondhatod, hogy mivel kapcsolatban emlegettetek
ennyire emlékszem.
meg hogy nem voltak benne lovak.
talán.
valószínűleg enyhén ittas voltam.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
neeeem... az szerintem még a parton volt. akkor max kómás voltál az alig pár órás alvás után.construx írta:a csajok hoztak fel, én meg mondom, hejj, ez a Julis...julica írta:Azt azért elmondhatod, hogy mivel kapcsolatban emlegettetek
ennyire emlékszem.
talán.
bár őszintén én sem emlékszem rá kristálytisztán, h minek kapcsán kerültél szóba, de szerintem sajnálkoztunk, hogy nem tudtál jönni.
Keine Panik auf der Titanic!
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Remélem jövőre jobban alakul majd mindenese írta:neeeem... az szerintem még a parton volt. akkor max kómás voltál az alig pár órás alvás után.construx írta:a csajok hoztak fel, én meg mondom, hejj, ez a Julis...julica írta:Azt azért elmondhatod, hogy mivel kapcsolatban emlegettetek
ennyire emlékszem.
talán.
bár őszintén én sem emlékszem rá kristálytisztán, h minek kapcsán kerültél szóba, de szerintem sajnálkoztunk, hogy nem tudtál jönni.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
igenis!temesed írta:kepeket akarok!!!!!!! most azonnal!:D
a képek ebben a pillanatban is zubognak fel a kep.tar.hu-ra, ahol a korábbi képeink is megtalálhatók.
Te, Évi és Bizsu, mint résztvevők, természetesen kaptok automatikus értesítőt, hogy tudtok hozzáférni majd a fotókhoz.
már csak azt kell eldöntenünk, ki(k)nek engedünk még bepillantást az olykor meglehetősen intim pillanatokba...
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A képek felkerültek. 37 db. Éviéit (ezt így kell írni?!) még mindig várom!
Ide tessék kattintani:
http://kep.tar.hu/dawsonscreek
Ezen belül az uccsó galéria. A címéből értelemszerűen egyébként is kiderül.
Aki szeretne még kuncsorogni a hozzáférési jogokért, megteheti, Klárus láthatóan beindult a dologra.
Ide tessék kattintani:
http://kep.tar.hu/dawsonscreek
Ezen belül az uccsó galéria. A címéből értelemszerűen egyébként is kiderül.
Aki szeretne még kuncsorogni a hozzáférési jogokért, megteheti, Klárus láthatóan beindult a dologra.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ahogy mondani szokták, a felajánlásokat a következő bankszámlaszámra várjuk: ................julica írta:De remélem hatásos!!construx írta:ez egy igen érdekes érv...julica írta:Engem tessék megszavazni mindenképp, mert én vagyok a legkíváncsibb!!!!
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
en is bele futottam ebbe a hiabab, de csak kattints ra a kepre, es akkor kiadja! igy egyenkent meg lehet nezni!:Dbizsu írta:Még mindig nem az igazi, minden képre azt írja ki, hogy konvertálás alatt, így még mindig nem tudom őket megnézni.
C, szerintem adjunk Julicanak hogyishivjakot, h meg tudja nezni a kepeket!
a balanced diet is a cookie - in each hand
egy kis türelmet még kérnék. most akartam felrámolni a gépemre a képeket, de a fényképezőből kifogytak az aksik. hétvégén feltöltöm és küldöm C-nek, hogy azokat is betehesse a képtárba.
Julicának adj jogosultságot Karesz, nehogymár egy lyukas oldalú csajt lássunk viszont a köv.találkozón. érdekes lenne az első benyomás.
Julicának adj jogosultságot Karesz, nehogymár egy lyukas oldalú csajt lássunk viszont a köv.találkozón. érdekes lenne az első benyomás.
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ti kértetek képeket, én mégis mi alapján válogassak?ese írta:huh! én is! ahogy láttam, Karesz válogatás nélkül feldobálta a képeket. néhányat én azért szívem szerint cenzúráznéktemesed írta:megneztem a kepeket, tokjok! aztan eszembe jutott, h a kompromittalo kepek evinel vannak! huh! megkonnyebul!
B.D.
B.D.
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Levelet köszönettel megkaptam, de nem értemconstrux írta:rendben, küldök neki egyet az itt megadott mail-címére máris!ese írta:Julicának adj jogosultságot Karesz, nehogymár egy lyukas oldalú csajt lássunk viszont a köv.találkozón. érdekes lenne az első benyomás.
Szóval ott van, hogy jelentkezzek be. És kér tőlem azonosítót, meg jelszót... arra gondoltam, hogy az azonosítóm az e-mailcímem... na de a jelszó mi? Segítsetek