1. Balatoni találkozó
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
1. Balatoni találkozó
Illendő lenne lassan itt folytatni a társalgást. (Vagy a Csevegjünkben a sátorozós élményekről. )
Ha komolyan benne vagytok a vizes találkozóban, akkor tegyük meg gyorsan a szükséges előkészületeket, aztán uzsgyi le a Balcsira,
- mielőtt az ország többi része is így tesz
- amíg ilyen rekkenő a hőség!
Garfieldos strandlabdám van raktáron.
Klárus úszásoktatását szintén megoldjuk.
Aki akar, hozhat sátort. (Én szobára megyek. Nem úgy.)
Két kardinális eldöntési pontot látok felmerülni:
- Milyen időpontban egyezzünk ki?
- Hova menjünk konkrétan?
Utóbbi lehetne akár meglepetésszerű választás is, de mivel az ország különböző helyeiről indulunk, szerencsésebb lenne egy közös pontban találkozni.
Előbbiről azt tudom mondani, hogy abszolút rugalmasan kezelem a dolgot, tehát felőlem lehet ez hétvége vagy hétközi dolog is akár, kiveszek szabit és hajrá! Július 25-től augusztus 5. körülig viszont objektíve nem érek rá, mivel másik kontinensen fogok tartózkodni. Plusz a Sziget alatt sem lenne szerencsés, ahova szintén szeretnék eljutni.
Előttünk viszont június fele, szinte az egész június, illetve augusztus is, de az még olyan sokára van! Ugye nem kell olyan rettentő hosszan tervezgetni?
Helyszín: elsősorban az északi parton szoktunk járni, a víz is mélyebb, jobbak a lehetőségek az úszásra. Az utóbbi időben Keszthelyen, Füreden, Fűzfőn, Almádiban voltunk, mindegyik jó hely. (Érdekes, hogy a nagy favorit Siófokot legutóbb egyik februárban látogattam.. )
Sajnos Almádiban tavaly már messze nem volt annyi éjszakai szórakozási lehetőség, mint a korábbi években. (Bár még egy-két ilyen meleg nyár, és kiépül újra minden.)
Siófok ebből a szempontból nyerőbb, de mondom, arrafelé nem vagyok igazán ismerős. Szállást szerintem mindenhol lehet korrekt áron találni, a kempingek biztos tele lesznek, de a Zimmer Ferik úgyis olcsóbbak azoknál..
Véleményeket várok, elsősorban a vastaggal jelölt két kérdés témájában!
Ha komolyan benne vagytok a vizes találkozóban, akkor tegyük meg gyorsan a szükséges előkészületeket, aztán uzsgyi le a Balcsira,
- mielőtt az ország többi része is így tesz
- amíg ilyen rekkenő a hőség!
Garfieldos strandlabdám van raktáron.
Klárus úszásoktatását szintén megoldjuk.
Aki akar, hozhat sátort. (Én szobára megyek. Nem úgy.)
Két kardinális eldöntési pontot látok felmerülni:
- Milyen időpontban egyezzünk ki?
- Hova menjünk konkrétan?
Utóbbi lehetne akár meglepetésszerű választás is, de mivel az ország különböző helyeiről indulunk, szerencsésebb lenne egy közös pontban találkozni.
Előbbiről azt tudom mondani, hogy abszolút rugalmasan kezelem a dolgot, tehát felőlem lehet ez hétvége vagy hétközi dolog is akár, kiveszek szabit és hajrá! Július 25-től augusztus 5. körülig viszont objektíve nem érek rá, mivel másik kontinensen fogok tartózkodni. Plusz a Sziget alatt sem lenne szerencsés, ahova szintén szeretnék eljutni.
Előttünk viszont június fele, szinte az egész június, illetve augusztus is, de az még olyan sokára van! Ugye nem kell olyan rettentő hosszan tervezgetni?
Helyszín: elsősorban az északi parton szoktunk járni, a víz is mélyebb, jobbak a lehetőségek az úszásra. Az utóbbi időben Keszthelyen, Füreden, Fűzfőn, Almádiban voltunk, mindegyik jó hely. (Érdekes, hogy a nagy favorit Siófokot legutóbb egyik februárban látogattam.. )
Sajnos Almádiban tavaly már messze nem volt annyi éjszakai szórakozási lehetőség, mint a korábbi években. (Bár még egy-két ilyen meleg nyár, és kiépül újra minden.)
Siófok ebből a szempontból nyerőbb, de mondom, arrafelé nem vagyok igazán ismerős. Szállást szerintem mindenhol lehet korrekt áron találni, a kempingek biztos tele lesznek, de a Zimmer Ferik úgyis olcsóbbak azoknál..
Véleményeket várok, elsősorban a vastaggal jelölt két kérdés témájában!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
huha, jol belelendultel!:D
en sajnos nem ismerem egyaltalan a balaton kornyeki helyeket, ezert az egyik kerdesre kapasbol nem tudok valaszolni. hogy mikor? nekem julius elso hetvegeje foglalt csak, mas terveim csak szeptemberben vannak, tehat szinte barmikor. bar par nappal elotte tudnom kellene, mert akkor szabit kell kivennem pentekre es melondanom a 7vegi szerelest a parommal...
en sajnos nem ismerem egyaltalan a balaton kornyeki helyeket, ezert az egyik kerdesre kapasbol nem tudok valaszolni. hogy mikor? nekem julius elso hetvegeje foglalt csak, mas terveim csak szeptemberben vannak, tehat szinte barmikor. bar par nappal elotte tudnom kellene, mert akkor szabit kell kivennem pentekre es melondanom a 7vegi szerelest a parommal...
a balanced diet is a cookie - in each hand
No, nagyon belendültél Karesz! Sebaj, kell az ilyen!
Én inkább a déli részét ismerem a Balatonnak. Kisgyerek korom óta Zamárdiban nyaraltam nagyon sokat és nagyon megszerettem. Szerintem szép hely. Nem fix, de 1 vagy 2 éve egy ottani nő, akit ismerek - az üdülő, ahol nyaraltam a gondnoka - ő említette, hogy ad ki szobát/házat. Hmm, már nem tom pontosan. Szóval lehet, h valahogy fel tudnám vele venni a kapcsolatot, bár lehet, h ez nehézkes lenne. Egyébként én is inkább a kiadó házas megoldásra szavaznék.
Zamárdiban van egy elég hosszú szabadstrand, kertmozi. És tényleg szép!
Messze nem nyüzsög ott már annyi ember, mint pár éve, de azért láttam már rosszabb helyet is Balcsin.
Én inkább a déli részét ismerem a Balatonnak. Kisgyerek korom óta Zamárdiban nyaraltam nagyon sokat és nagyon megszerettem. Szerintem szép hely. Nem fix, de 1 vagy 2 éve egy ottani nő, akit ismerek - az üdülő, ahol nyaraltam a gondnoka - ő említette, hogy ad ki szobát/házat. Hmm, már nem tom pontosan. Szóval lehet, h valahogy fel tudnám vele venni a kapcsolatot, bár lehet, h ez nehézkes lenne. Egyébként én is inkább a kiadó házas megoldásra szavaznék.
Zamárdiban van egy elég hosszú szabadstrand, kertmozi. És tényleg szép!
Messze nem nyüzsög ott már annyi ember, mint pár éve, de azért láttam már rosszabb helyet is Balcsin.
Keine Panik auf der Titanic!
Ja igen, a lényegről nem nyilatkoztam. Ha minden igaz, júni végéig én nem igazán érek rá. Egy vizsgám még sanszos, hogy lesz június végén és ha az sikerül, akkor július közepén még egy. Utána július második felében inkább csak hétvégére szavazhatnék, mivel azt már körbelőttek a kollegák szabik terén és más már nem engednek el. Aug elején még van hely és lehetőség.
Nálam még mindig áll, amit írtam. Júni-júli nálam nagyjából kilőve. Esetleg aug. 2 fele. Én is abszolút pereferálom az északi partot. Füredet és Zánkát ismerem jobban. Igaz, nem tom, mennyire bulizós helyek, mert gyerekkoromban jártam ott utoljára, amikor ez még nem volt szempont, de Füred elég nagy város, így ott biztos sok lehetőség van.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
ha ennyire tolodik a balcsi, akkor talan bemelegiteskepp osszejohetnenk arra a vidamparki mulaccságra...hm?julica írta:Úgy tűnik, most már nekem is az augusztus a jobb, mert a június már tuti nem, júliusban is összejönnek a progik, így marad az auguszus, meg addig majd csepegtetem a páromnak, hogy mi lenne
a balanced diet is a cookie - in each hand
No, újra olvasva a hsz-k többségét a topicban úgy látom ebből augusztus lesz. Szerintem maradjunk ennyiben.
Akkor a helyszínben kéne még megállapodni.
Füreden tavaly voltam egy csapatépítő tréningen. A Hotel Marina szép szálloda és van benne minden. És van egy hatalmas strandja.
Igaz, mi szeptember közepén voltunk és elég esős időnk volt. De az épületen belül jól elvoltunk.
Na mindegy. Én Füredre szavazok, ha azt is kell.
Akkor a helyszínben kéne még megállapodni.
Füreden tavaly voltam egy csapatépítő tréningen. A Hotel Marina szép szálloda és van benne minden. És van egy hatalmas strandja.
Igaz, mi szeptember közepén voltunk és elég esős időnk volt. De az épületen belül jól elvoltunk.
Na mindegy. Én Füredre szavazok, ha azt is kell.
Tovább fejtegetem ezt a füredi helyet. Nemrég kaptam kolléganőmtől egy linket a Hotel Margarétához, szintén füredi hely. És annak a honlapján is vannak egyéb progikhoz linkek. Pl: Annagora aquapark. Na erre kiváncsi lennék.
http://www.annagora.com/
http://www.hotelmargareta.hu/programok.html
hopsz! Lovarda is van Füreden? Na ha jól sejtem, erre Julica le fog csapni.
http://www.annagora.com/
http://www.hotelmargareta.hu/programok.html
hopsz! Lovarda is van Füreden? Na ha jól sejtem, erre Julica le fog csapni.
Habár én is kiváncsi lennék Ervinre, de arra a hétvégére kolléganőmék szerveztek be Velencei tóra strandolást. És ha nagyon összejön minden, 13-án még talán egy szóbeli vizsgám is lenne. Szóval nekem ezt sajna passzolnom kell.Mary írta:Akkor nem megyünk júli 13-á v. 14-én Földvárra?
Én nagyon szívesen megnézném Roni Ervinjééket. Imádom a színházat, és Roni is nagyon felkeltette az érdeklődésemet.
És valszeg el is tudnék menni.
M.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
majd lassabban andalgunk a parton a holdfénynél...temesed írta:ez tokjo..de jo lenne megvarni Julicat, hogy kicsit felgyogyuljon...construx írta:úgy kéne csinálnunk, mint Roni, csak felpattanunk egy arra tartó járműre, és voilá! már ott is vagyunk!
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
amit csak szeretnénk! a kérdés eldönthető. sőt, eldöntendő!temesed írta:pentek este csatlakozom hozzatok es vasarnapig maradnek. szallas? hely?construx írta:Augusztus 17-20. között megyük a Balcsira!
Ez péntek-hétfő, minimális mértékben lehet még alakítgatni.
ha nagyobb, sok programos helyet akarunk, Siófok.
kisebb, társaságunk számára talán mókásabb, szintén hangulatos hely pl. Almádi, Keszthely, Füred.
what do you think?
B.D.
B.D.