Ha komolyan benne vagytok a vizes találkozóban, akkor tegyük meg gyorsan a szükséges előkészületeket, aztán uzsgyi le a Balcsira,
- mielőtt az ország többi része is így tesz
- amíg ilyen rekkenő a hőség!
Garfieldos strandlabdám van raktáron.
Klárus úszásoktatását szintén megoldjuk.
Aki akar, hozhat sátort.

Két kardinális eldöntési pontot látok felmerülni:
- Milyen időpontban egyezzünk ki?
- Hova menjünk konkrétan?
Utóbbi lehetne akár meglepetésszerű választás is, de mivel az ország különböző helyeiről indulunk, szerencsésebb lenne egy közös pontban találkozni.

Előbbiről azt tudom mondani, hogy abszolút rugalmasan kezelem a dolgot, tehát felőlem lehet ez hétvége vagy hétközi dolog is akár, kiveszek szabit és hajrá! Július 25-től augusztus 5. körülig viszont objektíve nem érek rá, mivel másik kontinensen fogok tartózkodni. Plusz a Sziget alatt sem lenne szerencsés, ahova szintén szeretnék eljutni.
Előttünk viszont június fele, szinte az egész június, illetve augusztus is, de az még olyan sokára van! Ugye nem kell olyan rettentő hosszan tervezgetni?

Helyszín: elsősorban az északi parton szoktunk járni, a víz is mélyebb, jobbak a lehetőségek az úszásra. Az utóbbi időben Keszthelyen, Füreden, Fűzfőn, Almádiban voltunk, mindegyik jó hely. (Érdekes, hogy a nagy favorit Siófokot legutóbb egyik februárban látogattam..

Sajnos Almádiban tavaly már messze nem volt annyi éjszakai szórakozási lehetőség, mint a korábbi években. (Bár még egy-két ilyen meleg nyár, és kiépül újra minden.)
Siófok ebből a szempontból nyerőbb, de mondom, arrafelé nem vagyok igazán ismerős. Szállást szerintem mindenhol lehet korrekt áron találni, a kempingek biztos tele lesznek, de a Zimmer Ferik úgyis olcsóbbak azoknál..
Véleményeket várok, elsősorban a vastaggal jelölt két kérdés témájában!