Heheheheheheheese írta:nana! ezzel nem ér fedezni magad, hogy ha nem jössz el....julica írta:Az ilyen dolgok sose rajtam múlnakese írta:szóval a konklúzió. jövőre neked kötelező a részvétel!
1. Balatoni találkozó
Moderátor: ese
őőő... én csak egy címedet ismerem. arra indult. mondjuk zip fájlban ment, és azzal elég sokat tökölt. lehet, hogy végül nem ment el. utánanézek-construx írta:na jó. még mindig nem jöttek meg.
szabad a gazda! melyik címemre küldted??
priviben írd meg lécci!
.
.
.
utána néztem. még mindig küldeni akarja. hát ez a tömörítés kifogott rajta. na próbálom máshogy
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
mindig át akarok törni a zárt ajtókon, sosem jut eszembe kopogtatni..Mary írta:zavarba hozni.construx írta:
csak próbáltalak elpirul... elpirí...
hogy van ennek a szónak a műveltető alakja?!
asszem ez minden galériára külön adható, szóval az akkori galériá(ka)t elvileg meg tudod nézni most is.C, kérek szépen én is jogosultságot megtekinteni a képeket.
Már egyszer régen volt ilyenem, de most egyszerűen megtagadta tőlem...
mindjárt küldöm a jogosultságot az itt regisztrált címedre!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
köszconstrux írta:mindig át akarok törni a zárt ajtókon, sosem jut eszembe kopogtatni..Mary írta:zavarba hozni.construx írta:
csak próbáltalak elpirul... elpirí...
hogy van ennek a szónak a műveltető alakja?!
asszem ez minden galériára külön adható, szóval az akkori galériá(ka)t elvileg meg tudod nézni most is.C, kérek szépen én is jogosultságot megtekinteni a képeket.
Már egyszer régen volt ilyenem, de most egyszerűen megtagadta tőlem...
mindjárt küldöm a jogosultságot az itt regisztrált címedre!
M.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
hát gyereee!Mary írta:nya megnéztem a képeket, nagyon jók!
legköelebb én is akarooooooooooooooooook menni!!!
én lennék a legboldogabb, ha lenne legközelebbi.
utánanéztem, a korábbi talis képekhez a citromailes címeden keresztül voltál hozzárendelve.Meg akartam nézni a korábbi taliképeket, erre azoknál is megtagadta a hozzáférést.
ejnye!
M.
most felraktam mellé a freemailest is, remélhetőleg így nem lesz már gond ezekkel se.
B.D.
B.D.
kösziköszikösziconstrux írta:hát gyereee!Mary írta:nya megnéztem a képeket, nagyon jók!
legköelebb én is akarooooooooooooooooook menni!!!
én lennék a legboldogabb, ha lenne legközelebbi.
utánanéztem, a korábbi talis képekhez a citromailes címeden keresztül voltál hozzárendelve.Meg akartam nézni a korábbi taliképeket, erre azoknál is megtagadta a hozzáférést.
ejnye!
M.
most felraktam mellé a freemailest is, remélhetőleg így nem lesz már gond ezekkel se.
M.
bocsi a duplázásért. legalább jó kép?construx írta:009-ből kétszer küldtél, 010 viszont nincs.. és 015 és 016 se..
héé, és hol a kedvenc képem??
szerintem minden képet átküldtem. nem én számoztam a képeket, hanem a gép. ha vmi hiátust csinált benne, az az ő hibája.
minden képet átküldtem, több nincs.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
15 képed van összesen?ese írta:bocsi a duplázásért. legalább jó kép?construx írta:009-ből kétszer küldtél, 010 viszont nincs.. és 015 és 016 se..
héé, és hol a kedvenc képem??
szerintem minden képet átküldtem. nem én számoztam a képeket, hanem a gép. ha vmi hiátust csinált benne, az az ő hibája.
minden képet átküldtem, több nincs.
tudod, melyiket hiányolom, ugye?
vagy mondjam el?
B.D.
B.D.
hát tudod, hogy én csak nagyon keveset kattingattam a 3 nap alatt. mindig a te gépedet vittük a partra stb.construx írta:15 képed van összesen?
tudod, melyiket hiányolom, ugye?
vagy mondjam el?
tudom, hogy mit hiányolsz, de az sajnos rejtélyes módon eltűnt. én sem értem az egészet. ez van. Sprite! (ja! vagy ez nem a reklám helye???? )
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!ese írta:hát tudod, hogy én csak nagyon keveset kattingattam a 3 nap alatt. mindig a te gépedet vittük a partra stb.
tudom, hogy mit hiányolsz, de az sajnos rejtélyes módon eltűnt. én sem értem az egészet. ez van. Sprite! (ja! vagy ez nem a reklám helye???? )
nézd már meg a gépben!!
vagy letörölted??
B.D.
B.D.
persze, természetesen feltöltheted.construx írta:erről egyelőre nem született koalíciós egyezség..julica írta:Az Ese képeit hol lehet megnézni? Mert én megnéztem most reggel a képtáron, de ott nincsenek (még?)
feltölthetem őket, Évi?
nem töröltem a kérdéses képeket, nincs meg. sorry. lehet, hogy a gép is érezte, hogy ez nem publikus. hmm. (okos darab, megtartjuk )
de azért azt erős túlzásnak érzem, hogy reklámarc vagy hasonló lennék. megtisztelő, de túlzás.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
hangosan neveeeeet!:D:D:D:D (persze vizualisan megjelent elottem a kep, ahogy igazitalak titeket egymashoz-mert h en fenykepeztem-C, a kezed kicsit jobbra, kozelebb...uuuuuugy):D:D:Dconstrux írta:hmm. kénytelenek leszünk újravenni őket. nem látok más megoldást.ese írta:nem töröltem a kérdéses képeket, nincs meg. sorry. lehet, hogy a gép is érezte, hogy ez nem publikus. hmm.
a balanced diet is a cookie - in each hand
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
irtó kíváncsi lennék, hogy milyen vizuális kép jelent meg most azoknak, akik nem tudják, miről van szó...temesed írta:hangosan neveeeeet!:D:D:D:D (persze vizualisan megjelent elottem a kep, ahogy igazitalak titeket egymashoz-mert h en fenykepeztem-C, a kezed kicsit jobbra, kozelebb...uuuuuugy):D:D:D
B.D.
B.D.