A szereplők filmjei
Moderátor: ese
Juj, tökre örülök, hogy bővül ez a tábor is. Abban igazad van Bizsu, hogy Josh volt az igazi motiváció. Bár a junkien olvastam róla sokat, ott nagyon hype-olták (ahogy ottani körökben mondani szokás ), de tény, hogy ha nem Josh játszott volna benne, nem tüzelt volna fel annyira, hogy belenézzek. Meglátjuk mit hoznak ki belőle, mert eddig elég jó a vonalvezetés - hiába, ebben is benne van J.J Abrams keze.
Érdekes, hogy vhol a neten a napokban láttam egy interjút a főszereplő csajjal és meglepő módon itt az interjúnál jobban nézett ki, mint a sorozatban. Nem értem miért? Na mindegy. Kíváncsian várom a folytatást.
Más. Ugye írtam nemrég, hogy a Kaliforgia 2.évadának 1 részében játszik Meredith Monroe is (immáron idősebb szerepben). Hát tegnap láttam ezt is. Hmm... hogy is mondjam? Ő is ugyanúgy dobta az Andie McPhee imidzst, mint Duchovny a Mulder imidzst. (megjegyzem, nekem mindketten jobban tetszettek a régi sorozatukban, de ettől függetlenül nem rossz a sori)
Érdekes, hogy vhol a neten a napokban láttam egy interjút a főszereplő csajjal és meglepő módon itt az interjúnál jobban nézett ki, mint a sorozatban. Nem értem miért? Na mindegy. Kíváncsian várom a folytatást.
Más. Ugye írtam nemrég, hogy a Kaliforgia 2.évadának 1 részében játszik Meredith Monroe is (immáron idősebb szerepben). Hát tegnap láttam ezt is. Hmm... hogy is mondjam? Ő is ugyanúgy dobta az Andie McPhee imidzst, mint Duchovny a Mulder imidzst. (megjegyzem, nekem mindketten jobban tetszettek a régi sorozatukban, de ettől függetlenül nem rossz a sori)
Keine Panik auf der Titanic!
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Egyszer-kétszer nézhető, de nem túl nagy szám. Ashton Kutcher is játszik benne.Mary írta:Ma a Beugróban (ami mellesleg ma is zseniális volt) a színészek a texas Rangers-t szinkronizálták. Jól láttam benne James van Der Beek-et?
Igen, jól. 2001-ben forgatták, amikor DAwson nagyban duzzogott legjobb barátjára...
Milyen a film? Látta vki?
M.
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
ezt én is alá tudom támasztani. Ashton Kutcher nekem messze nem akkora nagy motiváció, de azért James miatt megnéztem. egyszer. ennyi elég is volt.Ronibaba írta:Egyszer-kétszer nézhető, de nem túl nagy szám. Ashton Kutcher is játszik benne.Mary írta:Ma a Beugróban (ami mellesleg ma is zseniális volt) a színészek a texas Rangers-t szinkronizálták. Jól láttam benne James van Der Beek-et?
Igen, jól. 2001-ben forgatták, amikor DAwson nagyban duzzogott legjobb barátjára...
Milyen a film? Látta vki?
M.
juj, asszem erről még nem tettem említést, pedig nagyon örülök neki!!!
ha minden igaz, tavasszal elkezdi az rtlklub a Fringe-t
http://comment.blog.hu/2009/01/15/break ... tor_fringe
kiváncsi leszek, hogy Josh-nak milyen hangot találnak. nem szeretném, ha nagyon eltérne a Pacey-s hangjától. azt már úgy megszoktam.
ha minden igaz, tavasszal elkezdi az rtlklub a Fringe-t
http://comment.blog.hu/2009/01/15/break ... tor_fringe
kiváncsi leszek, hogy Josh-nak milyen hangot találnak. nem szeretném, ha nagyon eltérne a Pacey-s hangjától. azt már úgy megszoktam.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
neked tényleg a mellékszereplők a mindeneid?ese írta:nem tudom. lehet, hogy én azért belenézek. az fix, hogy majd a 2.évadot szeretném látni, mert abban már játszani fog a Garbage énekesnője, Shirley Manson, és kiváncsi vagyok a csajra színészi szerepben
engem érdekel a sztori, a speciális effektek, meg persze a hangulat.
robbanjon fel minél több minden.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
lövésem sincs mennyire lesz mellékszereplő, hiszen úgy tudom mindegyik részben szerepelt eddig. na mindegy. nézd el nekem ezt a stikkemet.construx írta:neked tényleg a mellékszereplők a mindeneid?ese írta:nem tudom. lehet, hogy én azért belenézek. az fix, hogy majd a 2.évadot szeretném látni, mert abban már játszani fog a Garbage énekesnője, Shirley Manson, és kiváncsi vagyok a csajra színészi szerepben
engem érdekel a sztori, a speciális effektek, meg persze a hangulat.
robbanjon fel minél több minden.
én a téli szünetig nyomtam. idéntől hanyagoltam, de érdekel, szóval fixen ott leszek a tv előtt ma.bizsu írta:Ma este 21.20-tól Josh új sorozata, a Rejtély az RTL klubon. A első két részt láttam, és tetszett, bár tovább egyelőre nem jutottam a sorozattal, talán majd most.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Én csak a szinkron miatt néztem bele, de örülök, hogy Seszták Szabi maradt! Nehezen tudok Josh-nak mást elképzelni...persze van olyan, amikor más szinkronizálja, de akkor is.ese írta:na ki nézte? és kinek hogy tetszett?
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
hát igen, Szabi kellett hozzá, ez nem vitás. de azért az első képkocka, amin megjelent, az már megérte. kis borosta, napszemüveg.Ronibaba írta:Én csak a szinkron miatt néztem bele, de örülök, hogy Seszták Szabi maradt! Nehezen tudok Josh-nak mást elképzelni...persze van olyan, amikor más szinkronizálja, de akkor is.ese írta:na ki nézte? és kinek hogy tetszett?
http://www.origo.hu/teve/20090314-fring ... lyben.html
megjelentek az első cikkek a Fringe-A rejtély kapcsán. de a ti véleményeteket még részletesen nem igazán ismerem. pedig érdekelne.
megjelentek az első cikkek a Fringe-A rejtély kapcsán. de a ti véleményeteket még részletesen nem igazán ismerem. pedig érdekelne.