6. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Lehet 2-kor is, nem biztos, hogy én odaérek, de majd sietek. Kérdés, hogy a többieknek ez a 2 mennyire jó.Delilah írta:én 2 órát javasolnék, mivel Karesznak el kell mennie 6kor... nekem se ártana
de a 3 is megfelel
ki mikor ér oda- aki elsőre, az lemegy és lefoglalja a nagy asztalt
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
akar a csuda, a blicceléssel gyakran nincs szerencsém, a távolsági buszom gondolom szintén nem lett olcsóbb (a havi bérletem a duplájába kerül májustól, 4% emelés, mi?! ), úgyhogy a legtutibb tényleg a gyaloglás.Delilah írta:akkor Uránia
Karesz, felülsz a metróra és elmész a Kálvin térig, ott felsétálsz a lépcsőn és elindulsz a Rákóczy úton a Keleti irányába, a jobb oldalon, az Uránia moziig, 1 megálló 7-es busszal ha buszozni akarsz
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
Akkor ne a Kálvinnál szálljál le. Ferenciek terén érdemes, onnan max. 10 perc, de akkor már sokat mondtam. A három feljáró közül azt válaszd, ami balkézfelől az első, egy templomnál fogsz kikötni, fordulj balra és csak menj egyenesen, míg el nem érsz a mozihoz.construx írta: akar a csuda, a blicceléssel gyakran nincs szerencsém, a távolsági buszom gondolom szintén nem lett olcsóbb (a havi bérletem a duplájába kerül májustól, 4% emelés, mi?! ), úgyhogy a legtutibb tényleg a gyaloglás.
Nekem a 2, a fél3 és még a 3ig valszeg elég korán lesz, de azért reménykedem, hogy a főnökség megkegyelemez nekünk és emberi időben elenged. Ma már úgy éreztem, hogy erre van is talán esély. Viszont mindenképpen hívni fogok valakit, mikor indulok, szóval figyeljétek a mobilotokat! Remélhetőleg lesz térerőtök ott lent.
Keine Panik auf der Titanic!
Na, úgy látom én kerültem fórumközelbe leghamarabb. Csak szeretném elmondani, hogy ismételten nagyon jól éreztem magam, jó volt veletek megint egyet beszélgetni. Sajnálom, hogy többen nem jöttek (leginkább, hogy nem ismerhettük meg Julicát személyesen!). Remélem legközelebb már nem lesz akadálya annak, hogy még többen találkozhassunk!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
en vagyok a masodik aki forumhoz ul, de most annyira bennem van az elmeny h muszaj volt leulnom!
bevallom, en most ereztem magam a legjobb az eddigi talalkozok kozul es rajottem, h milyen kar h eddig midnig korabban elmentem pedig milyen jot beszelgettunk! az is nagyon kellemes volt, h atmentunk a voros oroszlanhoz es nyitott helyen voltunk!!!!!!!!!! nem tudom ki otlete volt, de puszilom!!!!!
Roberto, mint egyetlen ferfi a forum tagjai kozott-neked is nagyon orultem!!!
Julicat pedig en is nagyon sajnalom, h nem tudott eljonni:(:(:(
Kepekkel ugyan en nem szolgalhatok, de keszult jo sok, ugyhogy gyujtsuk ossze es tegyuk fel valami elerheto helyre:)
bevallom, en most ereztem magam a legjobb az eddigi talalkozok kozul es rajottem, h milyen kar h eddig midnig korabban elmentem pedig milyen jot beszelgettunk! az is nagyon kellemes volt, h atmentunk a voros oroszlanhoz es nyitott helyen voltunk!!!!!!!!!! nem tudom ki otlete volt, de puszilom!!!!!
Roberto, mint egyetlen ferfi a forum tagjai kozott-neked is nagyon orultem!!!
Julicat pedig en is nagyon sajnalom, h nem tudott eljonni:(:(:(
Kepekkel ugyan en nem szolgalhatok, de keszult jo sok, ugyhogy gyujtsuk ossze es tegyuk fel valami elerheto helyre:)
a balanced diet is a cookie - in each hand
Roni és Robi nagyon kitettek magukért, úgyhogy jó sok kép készült. Rajtuk kívül még Temesed, Mary, Delilah, Ese és én voltunk ott. Először az Urániában kezdtünk, aztán a szép időre való tekintettel, átmentünk a Ráday utcába, és ott beültünk, azaz kiültünk a Vörös oroszlán kiülős részére, és ott beszélgettünk vagy 1/2 8-ig. Jó sok minden szóba került, bár Robi szegény néha már fogta a fejét, amikor a csajos témák is előjöttek, de hát egyetlen hímnemüként rendesen elnyomtuk, úgyhogy kénytelen volt ezeket is végighallgatni...construx írta: meséljetek sokat, küldjetek képeket!
szerintem hősként tűrte és nem volt egy rossz szava se.bizsu írta: Roni és Robi nagyon kitettek magukért, úgyhogy jó sok kép készült. Rajtuk kívül még Temesed, Mary, Delilah, Ese és én voltunk ott. Először az Urániában kezdtünk, aztán a szép időre való tekintettel, átmentünk a Ráday utcába, és ott beültünk, azaz kiültünk a Vörös oroszlán kiülős részére, és ott beszélgettünk vagy 1/2 8-ig. Jó sok minden szóba került, bár Robi szegény néha már fogta a fejét, amikor a csajos témák is előjöttek, de hát egyetlen hímnemüként rendesen elnyomtuk, úgyhogy kénytelen volt ezeket is végighallgatni...
Azokra a képekre én is kiváncsi vagyok, mivel azért volt, amiről lemaradtam. De nagyon örülök neki, h megvártatok. Látjátok, végül csak sikerült. Ezt csütörtökön még nem gondoltam volna.
Én is nagyon örülök ezeknek a találkozóknak. Olyan jó veletek ilyen nagyokat dumcsizni ezeken a találkozókon. És hát Julicát én is nagyon sajnáltam. Már kiváncsi voltam rá is. (szerintem most nagyon csuklik )
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Na, most én jövök!
Tegnap este mégis bementem még a városba erre az uniós utcabálra, mert hazaérve észrevettem, hogy lemaradtam a filmemről, és így már nem volt buli otthon maradni. Aztán 12-re értem haza.
Na, de nem ez a lényeg...mindenkit nagyon emlegettünk, akik nem jöttek, én is nagyon sajnálom, mert tényleg nagyon jó volt a tali és azt hiszem én is azt érzeztem, amit Temesed, hogy ez volt az eddigi legjobb.
Nekem különösen Julica hiányzott, mert már nagyon szerettem volna személyesen is megismerni. De remélem a következőn már ott lesz/leszel!
Tényleg jó volt, hogy átmentünk VÖ-ba, jó volt, hogy nem bent punnyadtunk egy zárt helyen, ilyen szép időben!
Szóval remek volt a tali, aminek nagyon örülök!!!
Tegnap este mégis bementem még a városba erre az uniós utcabálra, mert hazaérve észrevettem, hogy lemaradtam a filmemről, és így már nem volt buli otthon maradni. Aztán 12-re értem haza.
Na, de nem ez a lényeg...mindenkit nagyon emlegettünk, akik nem jöttek, én is nagyon sajnálom, mert tényleg nagyon jó volt a tali és azt hiszem én is azt érzeztem, amit Temesed, hogy ez volt az eddigi legjobb.
Nekem különösen Julica hiányzott, mert már nagyon szerettem volna személyesen is megismerni. De remélem a következőn már ott lesz/leszel!
Tényleg jó volt, hogy átmentünk VÖ-ba, jó volt, hogy nem bent punnyadtunk egy zárt helyen, ilyen szép időben!
Szóval remek volt a tali, aminek nagyon örülök!!!
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- Delilah
- Őstag
- Kapcsolat:
sziasztok
én is jól éreztem magam, sokkal nyíltabban tudtam veletek beszélni (hála a sok őszinte hozzászólásnak a fórumról), csak azt sajnálom, hogy a javáról lemaradtam, de így is 9 előtt értem csak haza a vidékiség átka
örültem hogy láttalak titeket, Rob immár új arc a fejemben , Roni neked pedig drukkolok holnap!
én is jól éreztem magam, sokkal nyíltabban tudtam veletek beszélni (hála a sok őszinte hozzászólásnak a fórumról), csak azt sajnálom, hogy a javáról lemaradtam, de így is 9 előtt értem csak haza a vidékiség átka
örültem hogy láttalak titeket, Rob immár új arc a fejemben , Roni neked pedig drukkolok holnap!
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Sziasztok!!
Jaj annyira sajnálom, hogy nem lehettem ott!!!! Nagyon szerettem volna már én is találkozni veletek!!! Higgyétek el nekem a legrosszabb :S Iszonyú zűrök voltak itthon, úgyhogy tényleg nem a saját hibámból nem mentem :S
Ne haragudjatok rám azért sem, amiért nem tudtam írni ennél hamarabb, ez is a zűrök része… :S
Most már minden rendben van szerencsére, visszaállt a régi kerékvágás, csak egy kicsit nem várt események torlódtak fel, ami a családból senkinek sem tett jót… De nem is akarok itt rébuszokban beszélni, meg untatni sem szeretnék senkit a bajaimmal, úgyhogy tényleg csak annyit szerettem volna, úgy éreztem meg kell magyaráznom, hogy miért nem voltam ott valahol, ahová nagyon szerettem volna menni, meg amire nagyon készültem is, meg aztán a szavahihetőségemet sem szeretném semmiképpen elveszíteni.
Igazából ezek olyan dolgok voltak, amik nem túlságosan publikusak, és egy bő két hétig mindenki maga alatt volt miatta, de most már rendbe jönnek a dolgok, úgyhogy tényleg nagyon kérlek titeket, hogy ne nehezteljetek rám
(Arról nem is beszélve, hogy egy csomó jó dologról lemaradtam, mint pl. a HP-kvíz, meg minden )
Jövő héten otthon leszek Miskolcon, akkor majd igyekszem mindent visszamenőleg is elolvasni, hogy legalább a „csevegésekről” ne maradjak le!!!
Jaj annyira sajnálom, hogy nem lehettem ott!!!! Nagyon szerettem volna már én is találkozni veletek!!! Higgyétek el nekem a legrosszabb :S Iszonyú zűrök voltak itthon, úgyhogy tényleg nem a saját hibámból nem mentem :S
Ne haragudjatok rám azért sem, amiért nem tudtam írni ennél hamarabb, ez is a zűrök része… :S
Most már minden rendben van szerencsére, visszaállt a régi kerékvágás, csak egy kicsit nem várt események torlódtak fel, ami a családból senkinek sem tett jót… De nem is akarok itt rébuszokban beszélni, meg untatni sem szeretnék senkit a bajaimmal, úgyhogy tényleg csak annyit szerettem volna, úgy éreztem meg kell magyaráznom, hogy miért nem voltam ott valahol, ahová nagyon szerettem volna menni, meg amire nagyon készültem is, meg aztán a szavahihetőségemet sem szeretném semmiképpen elveszíteni.
Igazából ezek olyan dolgok voltak, amik nem túlságosan publikusak, és egy bő két hétig mindenki maga alatt volt miatta, de most már rendbe jönnek a dolgok, úgyhogy tényleg nagyon kérlek titeket, hogy ne nehezteljetek rám
(Arról nem is beszélve, hogy egy csomó jó dologról lemaradtam, mint pl. a HP-kvíz, meg minden )
Jövő héten otthon leszek Miskolcon, akkor majd igyekszem mindent visszamenőleg is elolvasni, hogy legalább a „csevegésekről” ne maradjak le!!!
üdv újra itt Julica!
eszünkbe se jutott, hogy a szavahihetőségedet vonjuk kétségbe, amiért nem jöttél a talira. inkább mindenki sajnálta, hogy nem ismerhettünk meg. sebaj, majd legközelebb.
talis képeket ide a fórumra soha nem rakunk fel - ennél sokkal szégyenlősebbek vagyunk.
Robertohoz fordulj ezügyben, ha minden igaz, most ő lett a képközpont és bizti, hogy szívesen elküldi neked is az elérhetőségeit (mármint a képeknek)
Karesz, ez neked is szólt - fordulj bizalommal Robhoz!
eszünkbe se jutott, hogy a szavahihetőségedet vonjuk kétségbe, amiért nem jöttél a talira. inkább mindenki sajnálta, hogy nem ismerhettünk meg. sebaj, majd legközelebb.
talis képeket ide a fórumra soha nem rakunk fel - ennél sokkal szégyenlősebbek vagyunk.
Robertohoz fordulj ezügyben, ha minden igaz, most ő lett a képközpont és bizti, hogy szívesen elküldi neked is az elérhetőségeit (mármint a képeknek)
Karesz, ez neked is szólt - fordulj bizalommal Robhoz!