6. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
6. Dawson-találkozó
Ide jöhetnek akkor az igények, kérem szépen... 

- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
jogos!Ameline írta:First of all admin bácsi kéretik eljönni.

a múltkor nagyon számítottam rá, hogy végre Győrben leszünk, azért nem lett kedvem menni a végén.
most egyelőre ezt fel se akarom vetni, inkább keressünk előbb egy időpontot, ami a többségnek megfelel.
rám a szokásos kondíciók érvényesek, szombatonként is fél műszakban dolgozom, utána tudnék indulni, avagy a hétfőim szabadok még, de gondolom hétköznap annyira nem nyerő..
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
nekem szinte barmi jo, Győr is. vonattal masfel ora, kedvem lenne utazgatni, ugysem lattam tul sokat a varosbol.
a hetvegeim is szabadok, kiveve februar 12-18-i hetet. szulinap, hazavato, ilyesmi. ja meg mar. utolso hete-ezt csak azert irom, mert addig is elhuzodhat az idpont megtalalas!
egyet ertek: Julicat es Godricot ide!
remelem Timus is el tud most jonni. es ha Adminunk is ott lesz, johet a vava vart BaciLaci sultpaprikas 
a hetvegeim is szabadok, kiveve februar 12-18-i hetet. szulinap, hazavato, ilyesmi. ja meg mar. utolso hete-ezt csak azert irom, mert addig is elhuzodhat az idpont megtalalas!
egyet ertek: Julicat es Godricot ide!

a balanced diet is a cookie - in each hand
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Általában du. 2-3 körül szoktunk talizni és úgy estig elvagyunk, ki meddig ér rá, 5-6-7 óráig.julica írta:én nagyon szeretnék elmenni
igazából Bp. lenne nekem legjobb, mert ott van egy lakásunk, így ott tudok aludni, gondolom valamikor estefelé lesz![]()
időpont gyakorlatilag mindegy, mert még nincs állásom, bármi jó(úgy látszik ennek is van valami előnye)
És tényleg jó lenne, ha jönnél!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Ez most nagyon jól esettRonibaba írta:Általában du. 2-3 körül szoktunk talizni és úgy estig elvagyunk, ki meddig ér rá, 5-6-7 óráig.julica írta:én nagyon szeretnék elmenni
igazából Bp. lenne nekem legjobb, mert ott van egy lakásunk, így ott tudok aludni, gondolom valamikor estefelé lesz![]()
időpont gyakorlatilag mindegy, mert még nincs állásom, bármi jó(úgy látszik ennek is van valami előnye)
És tényleg jó lenne, ha jönnél!

- BaciLaci
- Tag
Én majd szépen eldöntöm, hogy jó-e nekem az időpont amikor kitaláljátok (eddig bármi jónak tűnik...).
Temesed: Nem örülnék a helyedben nagyon az égetésemnek, mert én már tökre mindenhezhozzászóló vagyok, úgyhogy (és amúgy eredetileg is) Godric a ti varázslótok. Őt akard egy rövid ismeretség után lángok martalékává kárhoztatni, jó? Én meg égek majd nyáron a napon a francia riviérán...
Máglyán ég el Godric,
szénné zsugorodik.
Hamvát viszi a szél,
BaciLaci még él!!!
Temesed: Nem örülnék a helyedben nagyon az égetésemnek, mert én már tökre mindenhezhozzászóló vagyok, úgyhogy (és amúgy eredetileg is) Godric a ti varázslótok. Őt akard egy rövid ismeretség után lángok martalékává kárhoztatni, jó? Én meg égek majd nyáron a napon a francia riviérán...

Máglyán ég el Godric,
szénné zsugorodik.
Hamvát viszi a szél,
BaciLaci még él!!!
Nevem volt... de most?
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
áááááááááááá:D:D:D:D:D:DBaciLaci írta:Én majd szépen eldöntöm, hogy jó-e nekem az időpont amikor kitaláljátok (eddig bármi jónak tűnik...).
Temesed: Nem örülnék a helyedben nagyon az égetésemnek, mert én már tökre mindenhezhozzászóló vagyok, úgyhogy (és amúgy eredetileg is) Godric a ti varázslótok. Őt akard egy rövid ismeretség után lángok martalékává kárhoztatni, jó? Én meg égek majd nyáron a napon a francia riviérán...![]()
Máglyán ég el Godric,
szénné zsugorodik.
Hamvát viszi a szél,
BaciLaci még él!!!
egyebkent igazad van. buta dolog volt teged avanzsalni egeto muveszalanynak. elnezest.

a versike viszont allat:D
nyaron tenyleg mesz a francia rivierara?

a balanced diet is a cookie - in each hand