Moderátor: ese
Szerintem az avatarra gondoltconstrux írta:mivel... ukrán állampolgár?ese írta:szerintem ha mást nem, Delilaht és Temesedet is ki kéne tudnod találni, mivel....![]()
(ahogy a Beatles énekli a Back in the USSR-ben:
"The Ukraine girls really knock me out
They leave the West behind...")
jaj, akkor bocsi tőlükese írta:pszt! ki ne nevessük, mert több ilyen tippelésre rá nem vesszük!Ronibaba írta:Ja, igen és 2 embert kevertél össze...![]()
egyébként tényleg. Temesed és Bizsu lett felcserélve, de a többi tökéletes! ügyi vagy! Szerintem osszunk pontokat! 7-ből 5 pont a tied!!!
Értettem, értettem, csak hamarabb küldtem el, mint hogy megláttam volna a hozzászólásodatese írta:szóval Bizsu=Temesed és Temesed=Bizsu!julica írta:Örülök nektek lányok, hogy azok vagytok, akiknek gondoltalak![]()
![]()
![]()
(Na ez jó kis mondat volt)
Kit kutyultam?![]()
csak hogy értsd is: Bizsu a zöld csíkos pólós és Temesed a szőke leányzó
is-isese írta:szerintem is. egyébként kökemény hasraütésre mondtad meg ezeket, vagy valahogy kisakkoztad? most komolyan! érdekel!julica írta:jaj, akkor bocsi tőlük
ez jó móka volt akkor is![]()
![]()
![]()
(ezt most itt mind érzem)
Julicában egy Lékó Péter veszett el...!julica írta:Delilah-t felismertem az avatarjáról, Ronit pedig abból az egyszerű tényből, hogy a maga által készített képeken nem volt rajta, a többit viszont kisakkoztam
ő is a férfiak közt van nyilvántartva...ese írta:inkább Polgár Juditconstrux írta:Julicában egy Lékó Péter veszett el...!julica írta:Delilah-t felismertem az avatarjáról, Ronit pedig abból az egyszerű tényből, hogy a maga által készített képeken nem volt rajta, a többit viszont kisakkoztam
![]()
berosálok..![]()
![]()
bár azt "nem tudom", hogy hány mezőből áll a sakktábla és hány gyalog van a sakkban, de királyindiai vezértcselt bármikor megtanítok neked.julica írta:Mindenesetre úgy elveszett, hogy meg se lehet találni(Bár egy Dallos Zsófinak jobban örülnék
![]()
![]()
) - bár a sakk egy nagyon szimpi dolog....
én maximum egy biciklicselt, és ahhoz még bábu se kell..ese írta:bár azt "nem tudom", hogy hány mezőből áll a sakktábla és hány gyalog van a sakkban, de királyindiai vezértcselt bármikor megtanítok neked.![]()
![]()
tudod? chi-hú!construx írta:én maximum egy biciklicselt, és ahhoz még bábu se kell..ese írta:bár azt "nem tudom", hogy hány mezőből áll a sakktábla és hány gyalog van a sakkban, de királyindiai vezértcselt bármikor megtanítok neked.![]()
![]()
(Ese: he??![]()
![]()
)