ööö...ese írta:tudod? chi-hú!
6. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
ki mondta, h szoke vagyok????????????????? legfeljebb arrranybarrrna (ez sokkal jobban hangzik)....csak a nagy napsutesben latszik a hajam halvanynak, arnyekban mar kideurl za igazi szine!:D:D:D
kar h kimaradtam ebbol a tippelgetesbol, jo kis moka lehetett!!!!
es igen Julica, nagyon ugyes vagy....nalam megkapnad ezert a maximum pontot-mert koztudottan nem vagyok szorosszivu.....es szivesen bujnke bizsu borebe, mert o olyan fiatalnak tunik mindig!:D
es igen Julica, nagyon ugyes vagy....nalam megkapnad ezert a maximum pontot-mert koztudottan nem vagyok szorosszivu.....es szivesen bujnke bizsu borebe, mert o olyan fiatalnak tunik mindig!:D
a balanced diet is a cookie - in each hand
ellenben te? már 60 éves öreglányokkal társalogsz, mert kinézetre hozzájuk illesz, mi? Klarus, ne viccelj már!temesed írta:ki mondta, h szoke vagyok????????????????? legfeljebb arrranybarrrna (ez sokkal jobban hangzik)....csak a nagy napsutesben latszik a hajam halvanynak, arnyekban mar kideurl za igazi szine!:D:D:D
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
ez mikor volt????? jo poen!:D:D:Dese írta:na jó. segítek!
H: Nem kell kínzóeszköz, meglesz a tettes.
FBI ügynök: He?
H: Nem he. Hú!
FBI: Hő?
H: Kösz, h velem játszott. Chi-hu!
….
H: Még pár órát a malacon hagyjuk, majd állítsuk le a cukorkát és jobban lesz. A malac nem! Ó nem!
lehet h elkezdek House-t nezni...v GG-t, ha nicns vmi normalis vigjatek..
nézd meg a House topicot. ott leírtam az egyik rész aranyköpései közt. tizenx-edik rész. kb a 29.oldal táján lesz találhatótemesed írta:ez mikor volt????? jo poen!:D:D:Dese írta:na jó. segítek!
H: Nem kell kínzóeszköz, meglesz a tettes.
FBI ügynök: He?
H: Nem he. Hú!
FBI: Hő?
H: Kösz, h velem játszott. Chi-hu!
….
H: Még pár órát a malacon hagyjuk, majd állítsuk le a cukorkát és jobban lesz. A malac nem! Ó nem!
lehet h elkezdek House-t nezni...v GG-t, ha nicns vmi normalis vigjatek..
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
eszembe jutott egy csodálatos dolog!
barátaimmal minden évben le szoktunk rándulni a Balatonra. (tavaly sikerült kifognunk a három nap rossz időt, hehh.)
nem hosszú időre, 2-3 napra, a helyszín mindig változó.
arra gondoltam, lenne-e kedvetek fórumtestületileg összehozni egy ilyen heppeninget? bizonyára mindenki elfoglalt, meg szervezett már ezt-azt a nyárra, de miután ilyen irdatlan jó idő van, és úgy tűnik, lesz is egész évben, szinte bármikor alkalmas lehetne a dolog. (akár péntek-szombat-vasárnap is, hogy ne kelljen külön szabit kivenni a dolgozóknak.)
sok szervezést talán nem is igényel, szállást biztos találunk, ráadásul az árak az elmúlt években jelentősen csökkentek (tavaly ezervalahányszáz forintért laktunk per nap..). nappal lehet strandolni, fürdeni, vízibiciklizni, itt-ott sportolni (tollasozni, röpizni, labdázni, tekézni, pingpongozni...), éjjel bulizni - kell-e ennél jobb móka egy olyan fiatal társaságnak, mint a miénk?
véleményeket várok!
barátaimmal minden évben le szoktunk rándulni a Balatonra. (tavaly sikerült kifognunk a három nap rossz időt, hehh.)
arra gondoltam, lenne-e kedvetek fórumtestületileg összehozni egy ilyen heppeninget? bizonyára mindenki elfoglalt, meg szervezett már ezt-azt a nyárra, de miután ilyen irdatlan jó idő van, és úgy tűnik, lesz is egész évben, szinte bármikor alkalmas lehetne a dolog. (akár péntek-szombat-vasárnap is, hogy ne kelljen külön szabit kivenni a dolgozóknak.)
sok szervezést talán nem is igényel, szállást biztos találunk, ráadásul az árak az elmúlt években jelentősen csökkentek (tavaly ezervalahányszáz forintért laktunk per nap..). nappal lehet strandolni, fürdeni, vízibiciklizni, itt-ott sportolni (tollasozni, röpizni, labdázni, tekézni, pingpongozni...), éjjel bulizni - kell-e ennél jobb móka egy olyan fiatal társaságnak, mint a miénk?
véleményeket várok!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Én amúgy benne lennék, de ez most biztos nem fog összejönni, holnaptól kezdve beindul a szezon és nem nagyon van most erre külön időm. velem ne számolj, de esetleg a többiek!construx írta:eszembe jutott egy csodálatos dolog!
véleményeket várok!
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Tényleg Roni, milyen szezon?
Nekem tetszik az ötlet, alapjáraton mi nem készültünk nagy nyaralásokkal, mert az építőipar már csak olyan, hogy nyáron, jó időben van munka, így aztán a párom egész nyáron tele lesz munkával szerintem, úgyhogy én szabad leszek
Júli 10 környéke és augusztus első hetét kivéve nekem szinte bármi jó, úgyhogy mondjatok egy időpontot és igyekszem majd alkalmazkodni :D:D:D:D
(Ja, júni 25-től lovastábor, az se jó )
Nekem tetszik az ötlet, alapjáraton mi nem készültünk nagy nyaralásokkal, mert az építőipar már csak olyan, hogy nyáron, jó időben van munka, így aztán a párom egész nyáron tele lesz munkával szerintem, úgyhogy én szabad leszek
Júli 10 környéke és augusztus első hetét kivéve nekem szinte bármi jó, úgyhogy mondjatok egy időpontot és igyekszem majd alkalmazkodni :D:D:D:D
(Ja, júni 25-től lovastábor, az se jó )
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
A nyári!construx írta:milyen szezon?Ronibaba írta:Én amúgy benne lennék, de ez most biztos nem fog összejönni, holnaptól kezdve beindul a szezon és nem nagyon van most erre külön időm. velem ne számolj, de esetleg a többiek!
Ma pl. elutazom Kaposvárra, majd vasárnap jövök haza...aztán itthon lakásfelújítás...aztán Kaposvár + Balcsi...aztán haza lakásfelújítás..aztán Balcsi..aztán London...aztán Kaposvár + Balcsi...szóval sűrű.
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Na, igen, nekem is nagyjából így néz ki a nyaram, ezért nem is reagáltam eddig semmit. Jó ötlet, de nem tom, hova tudnánk besűríteni, pláne úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Mert pl. én július végéig jó ha összesen 1 hetet itthon leszek, Karesz, Te meg már írtad is, hogy augusztus közepéig kilőve, és akkor a többiek még nem is nyilatkoztak... Egyébként, az ötlet tényleg jó!Ronibaba írta:A nyári!construx írta:milyen szezon?Ronibaba írta:Én amúgy benne lennék, de ez most biztos nem fog összejönni, holnaptól kezdve beindul a szezon és nem nagyon van most erre külön időm. velem ne számolj, de esetleg a többiek!
Ma pl. elutazom Kaposvárra, majd vasárnap jövök haza...aztán itthon lakásfelújítás...aztán Kaposvár + Balcsi...aztán haza lakásfelújítás..aztán Balcsi..aztán London...aztán Kaposvár + Balcsi...szóval sűrű.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
yeah, that's the spirit!ese írta:Nem, én is dolgozom nyáron, akárcsak télen. Nekem még nincs tervem nyárra, bár szeretnék valamit nagyon, szóval én abszolút támogatom a dolgot!
kézenfogva elmegyünk Esével és Julicával balcsizni.
csakazértis!
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
en is benne vagyok de nagyon!!!!!! marmint C otletebe..szeretem az ilyen randulasokat, a gimis osztalytarsaimmal anno szinte mindent egyutt csinaltunk, gimi utan is, annyira osszeszoktunk a bentlakasosban. most meg mar hianyzik..foleg itt a nyar, ilyenkor a legjobb nappal a viz mellett, ejszaka meg jokat bulizni es hulyeskedni!!!!!! :D:D:D:D:D
de konyorgom, ha megyunk, valaki tanison meg uszni!!!!! most mar tenyleg!!!!! buvarkodni is mehettem volna de amiatt nem tudtam...
egyebkent Karesz, egy ideje megfigyeltem, h te is olyan bandazos vagy, mint en anno, amikor meg volt kivel. ez tetszik!
de konyorgom, ha megyunk, valaki tanison meg uszni!!!!! most mar tenyleg!!!!! buvarkodni is mehettem volna de amiatt nem tudtam...
egyebkent Karesz, egy ideje megfigyeltem, h te is olyan bandazos vagy, mint en anno, amikor meg volt kivel. ez tetszik!