6. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Szerintem az avatarra gondolt Igen, most nézegetek de nagyon, és mondok is tippet mindjárt, csak biztos akarok lenni :D:D:D:Dconstrux írta:mivel... ukrán állampolgár?ese írta:szerintem ha mást nem, Delilaht és Temesedet is ki kéne tudnod találni, mivel....
(ahogy a Beatles énekli a Back in the USSR-ben:
"The Ukraine girls really knock me out
They leave the West behind...")
juj de izgi
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Na kész vagyok (mindenféle értelemben is :D)
Szóval: ugye Mary nem ér, mert őt ismerem személyesen, Rob meg hát ugye az egyetlen fiú... maradt: Bizsu, Delilah, Ese, Roni és Temesed (szigorúan ábécérendben ).
Szóval szerintem Bizsu a szőke lány, Delilah a magas lány, akinek kendő van a nyakában, Esének van a rövid haja, meg fehér felső hozzá, Roni volt rózsaszín felsőben, Temesed pedig zöld csíkosban
na remélem nem bénáztam nagyon
Kérem a csekkolást
Szóval: ugye Mary nem ér, mert őt ismerem személyesen, Rob meg hát ugye az egyetlen fiú... maradt: Bizsu, Delilah, Ese, Roni és Temesed (szigorúan ábécérendben ).
Szóval szerintem Bizsu a szőke lány, Delilah a magas lány, akinek kendő van a nyakában, Esének van a rövid haja, meg fehér felső hozzá, Roni volt rózsaszín felsőben, Temesed pedig zöld csíkosban
na remélem nem bénáztam nagyon
Kérem a csekkolást
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
jaj, akkor bocsi tőlükese írta:pszt! ki ne nevessük, mert több ilyen tippelésre rá nem vesszük!Ronibaba írta:Ja, igen és 2 embert kevertél össze...
egyébként tényleg. Temesed és Bizsu lett felcserélve, de a többi tökéletes! ügyi vagy! Szerintem osszunk pontokat! 7-ből 5 pont a tied!!!
ez jó móka volt akkor is (ezt most itt mind érzem)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára julica pén. máj. 25, 2007 11:42 pm-kor.
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Értettem, értettem, csak hamarabb küldtem el, mint hogy megláttam volna a hozzászólásodatese írta:szóval Bizsu=Temesed és Temesed=Bizsu!julica írta:Örülök nektek lányok, hogy azok vagytok, akiknek gondoltalak
(Na ez jó kis mondat volt )
Kit kutyultam?
csak hogy értsd is: Bizsu a zöld csíkos pólós és Temesed a szőke leányzó
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
is-isese írta:szerintem is. egyébként kökemény hasraütésre mondtad meg ezeket, vagy valahogy kisakkoztad? most komolyan! érdekel!julica írta:jaj, akkor bocsi tőlük
ez jó móka volt akkor is (ezt most itt mind érzem)
Delilah-t felismertem az avatarjáról, Ronit pedig abból az egyszerű tényből, hogy a maga által készített képeken nem volt rajta, a többit viszont kisakkoztam
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Julicában egy Lékó Péter veszett el...!julica írta:Delilah-t felismertem az avatarjáról, Ronit pedig abból az egyszerű tényből, hogy a maga által készített képeken nem volt rajta, a többit viszont kisakkoztam
berosálok..
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ő is a férfiak közt van nyilvántartva...ese írta:inkább Polgár Juditconstrux írta:Julicában egy Lékó Péter veszett el...!julica írta:Delilah-t felismertem az avatarjáról, Ronit pedig abból az egyszerű tényből, hogy a maga által készített képeken nem volt rajta, a többit viszont kisakkoztam
berosálok..
B.D.
B.D.
bár azt "nem tudom", hogy hány mezőből áll a sakktábla és hány gyalog van a sakkban, de királyindiai vezértcselt bármikor megtanítok neked.julica írta:Mindenesetre úgy elveszett, hogy meg se lehet találni (Bár egy Dallos Zsófinak jobban örülnék ) - bár a sakk egy nagyon szimpi dolog....
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
én maximum egy biciklicselt, és ahhoz még bábu se kell..ese írta:bár azt "nem tudom", hogy hány mezőből áll a sakktábla és hány gyalog van a sakkban, de királyindiai vezértcselt bármikor megtanítok neked.
(Ese: he?? )
B.D.
B.D.
tudod? chi-hú!construx írta:én maximum egy biciklicselt, és ahhoz még bábu se kell..ese írta:bár azt "nem tudom", hogy hány mezőből áll a sakktábla és hány gyalog van a sakkban, de királyindiai vezértcselt bármikor megtanítok neked.
(Ese: he?? )
anno még ifjonti koromban sakkoztam pár évig és többek közt ilyet is tanultunk. (bár már nem menne )
a mező és a bábu pedig onnan jött, h egyszer kaptunk egy kolleganőnktől egy kvízt, amiben kezdőbetűkből és számokból kellett kitalalálni dolgokat. és habár folyton hangoztattam, h anno sakkoztam, pont én nem találtam ki, hogy 64 mező van a sakktáblán és 16 gyalog azóta ezen röhögnek a kollégák.
Keine Panik auf der Titanic!