6. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
6. Dawson-találkozó
Ide jöhetnek akkor az igények, kérem szépen...
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
jogos!Ameline írta:First of all admin bácsi kéretik eljönni.
a múltkor nagyon számítottam rá, hogy végre Győrben leszünk, azért nem lett kedvem menni a végén.
most egyelőre ezt fel se akarom vetni, inkább keressünk előbb egy időpontot, ami a többségnek megfelel.
rám a szokásos kondíciók érvényesek, szombatonként is fél műszakban dolgozom, utána tudnék indulni, avagy a hétfőim szabadok még, de gondolom hétköznap annyira nem nyerő..
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
nekem szinte barmi jo, Győr is. vonattal masfel ora, kedvem lenne utazgatni, ugysem lattam tul sokat a varosbol.
a hetvegeim is szabadok, kiveve februar 12-18-i hetet. szulinap, hazavato, ilyesmi. ja meg mar. utolso hete-ezt csak azert irom, mert addig is elhuzodhat az idpont megtalalas!
egyet ertek: Julicat es Godricot ide! remelem Timus is el tud most jonni. es ha Adminunk is ott lesz, johet a vava vart BaciLaci sultpaprikas
a hetvegeim is szabadok, kiveve februar 12-18-i hetet. szulinap, hazavato, ilyesmi. ja meg mar. utolso hete-ezt csak azert irom, mert addig is elhuzodhat az idpont megtalalas!
egyet ertek: Julicat es Godricot ide! remelem Timus is el tud most jonni. es ha Adminunk is ott lesz, johet a vava vart BaciLaci sultpaprikas
a balanced diet is a cookie - in each hand
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Általában du. 2-3 körül szoktunk talizni és úgy estig elvagyunk, ki meddig ér rá, 5-6-7 óráig.julica írta:én nagyon szeretnék elmenni
igazából Bp. lenne nekem legjobb, mert ott van egy lakásunk, így ott tudok aludni, gondolom valamikor estefelé lesz
időpont gyakorlatilag mindegy, mert még nincs állásom, bármi jó (úgy látszik ennek is van valami előnye)
És tényleg jó lenne, ha jönnél!
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Ez most nagyon jól esett :):)Ronibaba írta:Általában du. 2-3 körül szoktunk talizni és úgy estig elvagyunk, ki meddig ér rá, 5-6-7 óráig.julica írta:én nagyon szeretnék elmenni
igazából Bp. lenne nekem legjobb, mert ott van egy lakásunk, így ott tudok aludni, gondolom valamikor estefelé lesz
időpont gyakorlatilag mindegy, mert még nincs állásom, bármi jó (úgy látszik ennek is van valami előnye)
És tényleg jó lenne, ha jönnél!
- BaciLaci
- Tag
Én majd szépen eldöntöm, hogy jó-e nekem az időpont amikor kitaláljátok (eddig bármi jónak tűnik...).
Temesed: Nem örülnék a helyedben nagyon az égetésemnek, mert én már tökre mindenhezhozzászóló vagyok, úgyhogy (és amúgy eredetileg is) Godric a ti varázslótok. Őt akard egy rövid ismeretség után lángok martalékává kárhoztatni, jó? Én meg égek majd nyáron a napon a francia riviérán...
Máglyán ég el Godric,
szénné zsugorodik.
Hamvát viszi a szél,
BaciLaci még él!!!
Temesed: Nem örülnék a helyedben nagyon az égetésemnek, mert én már tökre mindenhezhozzászóló vagyok, úgyhogy (és amúgy eredetileg is) Godric a ti varázslótok. Őt akard egy rövid ismeretség után lángok martalékává kárhoztatni, jó? Én meg égek majd nyáron a napon a francia riviérán...
Máglyán ég el Godric,
szénné zsugorodik.
Hamvát viszi a szél,
BaciLaci még él!!!
Nevem volt... de most?
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
áááááááááááá:D:D:D:D:D:DBaciLaci írta:Én majd szépen eldöntöm, hogy jó-e nekem az időpont amikor kitaláljátok (eddig bármi jónak tűnik...).
Máglyán ég el Godric,
szénné zsugorodik.
Hamvát viszi a szél,
BaciLaci még él!!!
egyebkent igazad van. buta dolog volt teged avanzsalni egeto muveszalanynak. elnezest.
a versike viszont allat:D
nyaron tenyleg mesz a francia rivierara?
a balanced diet is a cookie - in each hand