5. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- BaciLaci
- Tag
Ha ennyire szeretnéd, mehetek... Csak kicsit meginogtam, mikor Mary Hsz-át olvastam valahol, miszerint nem kíván sok idegent... Én meg ugye még nem társalogtam, csak néhányotokkal. A világért sem szeretnék ott valakiben is rosszkedvet kelteni, ezért gondoltam, hogy várhatok még kicsit a következőre, vagy mi...temesed írta:Akik eddig jeleztek, h jonnek:
-Godric
-Delilah
-Ronibaba
-Bizsu
-temesed is
akiktol varjuk meg a valaszt-bar tobben mondtak, h jo az a nap, csak egy ujabb megerosites kellene: ese, Construx, Mary, timus, Roberto, BaciLaci, Julica, Coyote..remelem nem hagytam ki senki.
Ahogy elnéztem, kb két éves a fórum (ha Construx volt az első itt ), tehát átlagosan évente 2,5 tali van... megnézném azt a fél találkozót ...
De ha nem rontanám a műhelyátlagot, akkor örömmel elfogadom a meghívást. Persze nem 100%, hiszen bármi közbejöhet (pirosat kap a metró, vagy dugóba kerül a lift), de egyelőre úgy áll, hogy oké.
Nevem volt... de most?
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ahogy Mary is írta a Csevegjünkben, nagyon szívesen látnánk!BaciLaci írta:Ha ennyire szeretnéd, mehetek... Csak kicsit meginogtam, mikor Mary Hsz-át olvastam valahol, miszerint nem kíván sok idegent... Én meg ugye még nem társalogtam, csak néhányotokkal. A világért sem szeretnék ott valakiben is rosszkedvet kelteni, ezért gondoltam, hogy várhatok még kicsit a következőre, vagy mi...
és azt képzeld el, hogy előtte már jó ideig használtunk egy másik fórumot is..Ahogy elnéztem, kb két éves a fórum
De ha nem rontanám a műhelyátlagot, akkor örömmel elfogadom a meghívást. Persze nem 100%, hiszen bármi közbejöhet (pirosat kap a metró, vagy dugóba kerül a lift), de egyelőre úgy áll, hogy oké.
remek!
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Hát őszintén, ez egy kicsit önző dolog lesz, de én amelett vagyok, hogy jövő szombin jó korán talizzunk. Azt tudom, hogy ha nagyon későn talizunk, akkor nem bizti, hogy el tudok menni, vagy csak egy 1/2 v. 1 órát, mert este 90%, hogy Neo exkluzív lemezbemutató koncertre megyek a Planetáriumba. És még haza kell mennem átöltözni + oda is kell érnem a helyszínre. Szóval én bizos, hogy 1-2 óra körüli talit mondanék. De ha nektek csak később jó, akkor így jártam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronibaba pén. szept. 29, 2006 4:45 pm-kor.
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Nekem jó 1-2 óra körül.Ronibaba írta:Hát őszintén, ez egy kicsit önző dolog lesz, de én amelett vagyok, hogy jövő szombin jó korán talizzunk. Azt tudom, hogy ha nagyon későn talizunk, akkor nem bizti, hogy el tudok menni, vagy csak egy 1/2 v. 1 órát, mert este 90%, hogy Neo exklúziv lemezbemutató koncertre megyek a Planetáriumba. És még haza kell mennem átöltözni + oda is kell érnem a helyszínre. Szóval én bizos, hogy 1-2 óra körüli talit mondanék. De ha nektek csak később jó, akkor így jártam.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
nekem nem, mert fél 1-ig dolgozom...Ameline írta:Nekem jó 1-2 óra körül.Ronibaba írta:Hát őszintén, ez egy kicsit önző dolog lesz, de én amelett vagyok, hogy jövő szombin jó korán talizzunk. Azt tudom, hogy ha nagyon későn talizunk, akkor nem bizti, hogy el tudok menni, vagy csak egy 1/2 v. 1 órát, mert este 90%, hogy Neo exklúziv lemezbemutató koncertre megyek a Planetáriumba. És még haza kell mennem átöltözni + oda is kell érnem a helyszínre. Szóval én bizos, hogy 1-2 óra körüli talit mondanék. De ha nektek csak később jó, akkor így jártam.
Győrben jó lett volna.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
nekem jo az 1-2 ora, es a 4 ora is...bar igaz, h kiderult, h kozben 2 programom is lenne, de az egyikre elmegyek de, a masikra meg -a tarsasjatekos alkalomra meg csatlakozom kesobb.construx írta:ha már elmegyek odáig, akkor én biztos!ese írta:én is csak kb 4 körül tudok hozzátok csatlakozni, de remélem, akkortájt még lesz ott vki.
legfeljebb majd ketten találkozunk..
ami biztos, 2-3 kozottre tervezem az oda erkezesemet. akkor mar ott lesz Ameline, Roni, talan meg a HP fanok is....bar Roberto meg midnig nem jelzett vissza, en vele is szeretnek talalkozni:)
a balanced diet is a cookie - in each hand
- Delilah
- Őstag
- Kapcsolat:
én is jövök naná! aznap este (úristen el se hiszem) lead a Puskin egy ősrégi filmet a kedvenc színészemmel (A test ördöge 1947-ből) 7-től, szóval én kb 6 után otthagylak titeket, vagyis igyekszem 2 körülre odaérni
ha senki sem lesz az Uránia előtt, lemászom a kávézóba (ha még emlékszem merre kell menni) és ott várok
ha senki sem lesz az Uránia előtt, lemászom a kávézóba (ha még emlékszem merre kell menni) és ott várok
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Na, okés.
Én is ott leszek 2-kor, mert nekem még haza kell rohannom átöltözni és 7 körül már a Planetáriumban kell lennem.
De azt lehet, hogy már hardosan megyek a talira, szóval ne ijedjetek meg tőlem majd!:DD
Én is ott leszek 2-kor, mert nekem még haza kell rohannom átöltözni és 7 körül már a Planetáriumban kell lennem.
De azt lehet, hogy már hardosan megyek a talira, szóval ne ijedjetek meg tőlem majd!:DD
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
akartam is javasolni, h gyere teljes harci diszben, igy idot sporolsz meg, es tobbet lehetsz velunk!:D:D:DRonibaba írta:Na, okés.
a balanced diet is a cookie - in each hand