Moderátor: ese
Biztos, hogy nem fizettél? A végén Mary adta oda a pénzt, és bár a fickó nem számolta meg, de nem rohant utánunk sipitozva, hogy kevesebb lenne. Szerintem, összeadtunk annyit, hogy bőven elég volt, max. a borravaló kicsit kevesebb lett...temesed írta:en egy nagy dinka vagyok. most jutott eszmbe, h nem fizettem ki a forro csokimat, amit ittam az Uraniaban:(......valaki arulja mar el, h szoltak e emiatt, h avyg szamon kertek e????
Minden elég volt. A borravaló is...bizsu írta:Biztos, hogy nem fizettél? A végén Mary adta oda a pénzt, és bár a fickó nem számolta meg, de nem rohant utánunk sipitozva, hogy kevesebb lenne. Szerintem, összeadtunk annyit, hogy bőven elég volt, max. a borravaló kicsit kevesebb lett...temesed írta:en egy nagy dinka vagyok. most jutott eszmbe, h nem fizettem ki a forro csokimat, amit ittam az Uraniaban:(......valaki arulja mar el, h szoltak e emiatt, h avyg szamon kertek e????
Hát.. BaciLaci nevében is köszönjük a lehetőségetAmeline írta:Külön dicséret Robertonak és Bacilacinak, hogy elég bátrak voltak eljönni.![]()
Én örültem, hogy bejött a sejtésem.roberto írta:Hát.. BaciLaci nevében is köszönjük a lehetőségetAmeline írta:Külön dicséret Robertonak és Bacilacinak, hogy elég bátrak voltak eljönni.![]()
és szerintem ő még jobban örül, mivel nem lett feláldozva
én meg külön örülök h találkoztam véletek, kár h mindenki érezte h menni fogok
![]()
de talán íy is kicsit meglepődtetek
Khmm...az enyém volt, csak nem akartam fényezni magam.ese írta:akkor kié volt? komolyan nem emlékszem így erre, bocsi az érintettől.Delilah írta:Ese, a voros szonyeg teljesen a te otleted volt, nem is tudom, miert jutottam eszedbe ezzel kapcsolatban?! remek otlet volt de sajnos nem en voltam az ertelmi szerzo...![]()
![]()
Örülök, hogy tetszett...Biztos nagy élmény lehet egy ilyen filmet moziban látni.Delilah írta: Bizsu, jo volt nagyon a GP film utana, bar a 47-es forditasbol kb a film fele maradt lemeg recsegett-ropogott az oskovulet-kopia, amit bemutattak- na de kit erdekelt, hiszen szokoevben egyszer latom ot a moziban...