azt hiszed, mindenről tudsztemesed írta:most mert adod ki a nevem?construx írta:nehogy azt sugalld, hogy én valaha bárkitől gyereket akartam!
(egyszer egy barátnak segítettem volna csinálni, de ez más tészta.)
Főszereplők
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
nem, de az tuti, h offolod a topikotconstrux írta:azt hiszed, mindenről tudsztemesed írta:most mert adod ki a nevem?construx írta:nehogy azt sugalld, hogy én valaha bárkitől gyereket akartam!
(egyszer egy barátnak segítettem volna csinálni, de ez más tészta.)
a balanced diet is a cookie - in each hand
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
szerintem ez is nagyon érdekes kérdés.temesed írta:inkabb az a kerdes h mennyi kapcsolat van a szexen felul
ahogy pl rámondják mindenkire, akivel három mondatot beszélgettek, hogy 'friend'.
számukra szerintem viszonylag ismeretlen vagy ritka az általunk ismert barátság (az igazi barátságokat 18 éves korunkig kötjük a suliban, de ők utána több ezer kilométerre kerülhetnek egymástól).
legalábbis a Jóbarátok előtt így lehetett.
inkább igyekeznek mindenkivel jó kapcsolatot ápolni. és ebben sokat segít, minél felszínesebb.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
vagy egyaltalan barmit is mondani ra egy how do you do-n kivulconstrux írta:nem véletlen, hogy a How do you do? kérdésre negatívan válaszolni gyakorlatilag udvariatlanság.
komolyan, szerintem ha azt mondanam, h -kepzeld, felrobbant a kocsim, a felesegem kidobott es kirugtak a munkahelyemrol - ugyanazzal a 32-es mosollyal mondank, h oh, darling, wonderful, I hope u had fun! enjoy the rest of the day
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
JVDB-éknél jön a baba, aranyosak:
http://www.okmagazine.com/2010/05/heidi ... ok-may-27/
Ráadásul James szerintem egyre jobban néz ki, ahogy férfiasodik.
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
De aranyosak.Ronibaba írta:JVDB-éknél jön a baba, aranyosak:
- aquarius76
- Őstag
Most bizti megköveztek, de nekem egyáltalán nem tetszik. És mi ez a gyerek-téma? Nem tavaly váltak el? vagy ez már új barátnő?Ronibaba írta:JVDB-éknél jön a baba, aranyosak:
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
sztem nagyon aranyosak...de mi ez a haj James-nel???? sztem tok bena, a piszkos szoke sokkal jobban all rajtaRonibaba írta:JVDB-éknél jön a baba, aranyosak:
ez a csaj új. én is le vagyok maradva. nekem is az volt az utsó infóm, hogy válik a nejétől. úgy tűnik, nem bánkódott sokáig vagy csak én nem figyeltem rá már rég.aquarius76 írta:Most bizti megköveztek, de nekem egyáltalán nem tetszik. És mi ez a gyerek-téma? Nem tavaly váltak el? vagy ez már új barátnő?Ronibaba írta:JVDB-éknél jön a baba, aranyosak:
ez a kép nekem sem jön be igazán, valami furi van benne. szerintem túl lenyalt a haja vagy mi? és nekem úgy jött be, amikor egy kicsit borostásan nyomta. hiába, én erre gerjedek. a 6.évadban, amikor szomorú szemekkel állt a tengerparton, na azt a fejét imádtam. ott a séróját is nagyon belőtték.
Keine Panik auf der Titanic!
- koani
- Őstag
Basszus tök ciki, de hirtelen nem tudtam ki a fene az a JVDB, de a képről leesett Mondjuk fura így látni, tényleg jóval férfiasabb lett, meg a haja jóval sötétebb, mint megszoktam.Ronibaba írta:JVDB-éknél jön a baba, aranyosak:
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
- koani
- Őstag
tegnap mikor kerestem a zenét, akkor youtubon néztem ilyen best of Pacey pillanatokat, meg ilyen kis jeleneteket a Dawsonból, és eszembe jutott, hogy szerintem Pacey sokkal jobb pasira van "megcsinálva", mint Dawson. Mondjuk nekem alapból ő a favoritom, de valahogy a kapcsolataiban is mindig olyan jól reagálta le a dolgokat. Meg olyan jó dumákkal mondta meg mindig az igazat, és a véleményét (pl Dawson apjának halálakor is tetszett, ahogy szembesítette őt a tényekkel). Lehet, hogy elfogult vagyok, de tényleg én kb minden csajával kedveltem, mert Andievel is nagyon klassz volt, meg Joeyval is, milyen romantikus gesztusokat csinált már (pl fal). Szóval szerintem ő eléggé megtestesíti az ideális pasit, mert ráadásul még nem is néz ki rosszul szerintem (kivéve körszakállal, de tudom, hogy közületek van akinek az is bejön). Kíváncsi lennék, hogy csak én látom így, vagy nektek mi a véleményetek? Nekem eszembe nem jutott volna Dawson után ácsingózni, mikor ott van Pacey (na de mostmár abbahagyom a dicséretét, mert még azt hiszitek nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy ő csak egy kitalált szereplő:D)
Nekem is jobban bejön Pacey. A karakter is, meg mint pasi is. Nekem pl körszakállal is tetszik. A kapcsolataiban szerintem is jó volt. Andievel, Joeyval, és Audreyval is. Dawsonnal sincs semmi bajom egyébként, de mint pasi nem igazán jön be.koani írta:tegnap mikor kerestem a zenét, akkor youtubon néztem ilyen best of Pacey pillanatokat, meg ilyen kis jeleneteket a Dawsonból, és eszembe jutott, hogy szerintem Pacey sokkal jobb pasira van "megcsinálva", mint Dawson. Mondjuk nekem alapból ő a favoritom, de valahogy a kapcsolataiban is mindig olyan jól reagálta le a dolgokat. Meg olyan jó dumákkal mondta meg mindig az igazat, és a véleményét (pl Dawson apjának halálakor is tetszett, ahogy szembesítette őt a tényekkel). Lehet, hogy elfogult vagyok, de tényleg én kb minden csajával kedveltem, mert Andievel is nagyon klassz volt, meg Joeyval is, milyen romantikus gesztusokat csinált már (pl fal). Szóval szerintem ő eléggé megtestesíti az ideális pasit, mert ráadásul még nem is néz ki rosszul szerintem (kivéve körszakállal, de tudom, hogy közületek van akinek az is bejön). Kíváncsi lennék, hogy csak én látom így, vagy nektek mi a véleményetek? Nekem eszembe nem jutott volna Dawson után ácsingózni, mikor ott van Pacey (na de mostmár abbahagyom a dicséretét, mert még azt hiszitek nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy ő csak egy kitalált szereplő:D)
A csajok közül meg Jen az aki mindig is jobban "bejött", mint Joey. De Joeyt is bírtam, csak Jent jobban.
- koani
- Őstag
Akkor úgy látszik hasonló az ízlésünk ezen a téren mind fiúk mind lányok tekintetében Amúgy nekem sincs gondom Dawsonnal, rendes meg minden, de valahogy úgy vagyok vele én is mint te, hogy nekem ő nem jön be, mint pasiMuncika írta:Nekem is jobban bejön Pacey. A karakter is, meg mint pasi is. Nekem pl körszakállal is tetszik. A kapcsolataiban szerintem is jó volt. Andievel, Joeyval, és Audreyval is. Dawsonnal sincs semmi bajom egyébként, de mint pasi nem igazán jön be.koani írta:tegnap mikor kerestem a zenét, akkor youtubon néztem ilyen best of Pacey pillanatokat, meg ilyen kis jeleneteket a Dawsonból, és eszembe jutott, hogy szerintem Pacey sokkal jobb pasira van "megcsinálva", mint Dawson. Mondjuk nekem alapból ő a favoritom, de valahogy a kapcsolataiban is mindig olyan jól reagálta le a dolgokat. Meg olyan jó dumákkal mondta meg mindig az igazat, és a véleményét (pl Dawson apjának halálakor is tetszett, ahogy szembesítette őt a tényekkel). Lehet, hogy elfogult vagyok, de tényleg én kb minden csajával kedveltem, mert Andievel is nagyon klassz volt, meg Joeyval is, milyen romantikus gesztusokat csinált már (pl fal). Szóval szerintem ő eléggé megtestesíti az ideális pasit, mert ráadásul még nem is néz ki rosszul szerintem (kivéve körszakállal, de tudom, hogy közületek van akinek az is bejön). Kíváncsi lennék, hogy csak én látom így, vagy nektek mi a véleményetek? Nekem eszembe nem jutott volna Dawson után ácsingózni, mikor ott van Pacey (na de mostmár abbahagyom a dicséretét, mert még azt hiszitek nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy ő csak egy kitalált szereplő:D)
A csajok közül meg Jen az aki mindig is jobban "bejött", mint Joey. De Joeyt is bírtam, csak Jent jobban.