Nekem van kedvem hozzá! Remélem a többieknek is lesz.temesed írta:hamamrosan nyar vege, ujabb tali?????? van kedvetek?????
ugyis mig leegyeztetjuk, eljon az oktober...

Moderátor: ese
en benne lennek, nekem tetszett GYőr! de eddig meg csak te es ese jelezte, h benne lenne egy ujabb taliban....lehet h koran emlitettem ezt a dolgot meg.Delilah írta:azt javaslom, a következő tali legyen ősatyánk lakhelyén, Győrben(Győrött...?)
az azutáni pedig egy másik városbanjót tesz kicsit kimozdulni!
Én mindig kapható vagyok bármilyen megmozdulásra.temesed írta:en benne lennek, nekem tetszett GYőr! de eddig meg csak te es ese jelezte, h benne lenne egy ujabb taliban....lehet h koran emlitettem ezt a dolgot meg.Delilah írta:azt javaslom, a következő tali legyen ősatyánk lakhelyén, Győrben(Győrött...?)
micsoda remek ötlet!Delilah írta:azt javaslom, a következő tali legyen ősatyánk lakhelyén, Győrben(Győrött...?)
utálom ismételni magam, de vizsgák mindig lesznek (ha nem Neked, majd másnak), ez-az mindig fontos és közbejön - lazíts egyet, és gyere inkább!ese írta:Összességében nekem is tetszene egy győri kirándulás, csak az a gondom, hogy jövő héttől ismét sulim lesz szombatonként, és mivel novemberben ismét vizsgák lesznek, nem árt addig tanulgatni és nem ellógni a szombatokat. És a suli után könnyen csatlakozni tudok hozzátok az Uránia moziba.Viszont ha a köv tali lenne Győrben vagy máshol, abban már benne lennék.
construx írta:utálom ismételni magam, de vizsgák mindig lesznek (ha nem Neked, majd másnak), ez-az mindig fontos és közbejön - lazíts egyet, és gyere inkább!ese írta:Összességében nekem is tetszene egy győri kirándulás, csak az a gondom, hogy jövő héttől ismét sulim lesz szombatonként, és mivel novemberben ismét vizsgák lesznek, nem árt addig tanulgatni és nem ellógni a szombatokat. És a suli után könnyen csatlakozni tudok hozzátok az Uránia moziba.Viszont ha a köv tali lenne Győrben vagy máshol, abban már benne lennék.
![]()
(az előző talik idején nekem is voltak vizsgáim, mégis elmentem Pestre...)
Szia Laci! Üdv a fórumon!lacijuve írta:Sziasztok!
Új vagyok a forumon.Az elso rész óta néztem a sorozatot,és egyetlen részt sem szalasztottam el.És azon álmodoztam,hogy egyszer kijutok a forgatás helyszinére.És most itt vagyok Amerikában.Igaz az egész nyarat rászántam,merthogy itt dolgoztam,csak igy tudtam finanszirozni az utat.6 nap mulva indulok wilmingtonba.Már rengeteg helyszint tudok,de ha tudnátok segiteni,az nagyon jo lenne.Szoval bármilyen info nagyon jol jonne!
illetve lehet hogy hülye a kérdés,de nem lehet vhonnan megtudni azt hogy egy-egy sztár merre jár éppen.Hátha a közelben el tudnám kapni mondjuk Katie Holmes-t!:D
Tudom,hogy uj vagyok,és egyből segitséget kérek....de jo lenne ha...
és bocsi,hogy ide irtam a találkozoszervezés közepébe.de láttam hogy itt friss hozzászolások vannak.
ha tudtok,akkor irjatok lécci
Nádasdi László
temesed írta:hat ennek nem sok ertelme vanlacijuve írta:aiughflsuhdfjbskdjf
Előreláthatólag nekem is jók ezek az időpontok, de én leginkább az okt. 7-re szavaznék, mert nov.3án vizsgázom. Brrr!Mary írta:Nos akkor kérdés: Gondolom, megintcsak hétvége. Szombat?
Mindenki legyen szíves megírni, melyik hétvége jó neki októberben.
Nekem okt. 7., 21., 28. is jó.
M.
nekem is barmikor jo, es a helyszin is mind1...mondjuk Pesten azert lenne jobb, mert tobben lakunk itt....nos, mind1.ese írta:Előreláthatólag nekem is jók ezek az időpontok, de én leginkább az okt. 7-re szavaznék, mert nov.3án vizsgázom. Brrr!Mary írta:Nos akkor kérdés: Gondolom, megintcsak hétvége. Szombat?
Mindenki legyen szíves megírni, melyik hétvége jó neki októberben.
Nekem okt. 7., 21., 28. is jó.
M.
És a helyszín hol legyen? Én továbbra is Pestre szavaznék, Uránia mozi teázója eddig nagyon bevált. De ha Győrt preferáljátok nagyon, akkor nem erőltetem Pestet. Max most az egyszer kihagyom a talit.