Küldheted őket.ese írta:Construx! Küldjem a képeket? Felteszed ezeket is a szokásos helyre?
Ami az enyéimet illeti, ahogy az oroszok már a spájzban, a képek a gépben vannak. Ha lesz rá időm és főleg energiám, majd felpakolgatom őket.
Moderátor: ese
Küldheted őket.ese írta:Construx! Küldjem a képeket? Felteszed ezeket is a szokásos helyre?
Oké, elküldtem őket. Szólj, ha nem kapod meg őket.construx írta:Küldheted őket.ese írta:Construx! Küldjem a képeket? Felteszed ezeket is a szokásos helyre?
Ami az enyéimet illeti, ahogy az oroszok már a spájzban, a képek a gépben vannak. Ha lesz rá időm és főleg energiám, majd felpakolgatom őket.
öh, ezt csak most olvasomconstrux írta:Én csak most értem haza (terv szerint, szóval semmi problem).
Örülök, hogy ismét összejöttünk, még sok ilyet, és éljen a jó idő!![]()
Delilah: szerinted pozitív vagy negatív volt a változás?
Én bár megkaptam a "meghívót" az oldalhoz, de őszintén szólva fél év alatt úgy elfelejtettem a jelszót, mint a pinty!Ronibaba írta:Karesz, be tudnál venni engem újra a maillistába v. nem tom?? Mert 1. nem tom mi volt már az oldal címe, ahova a képeket felraktad. 2. Nem emlékszem a jelszóra sem. Próbáltam megtalálni a regisztrációs mailt, de úgy néz ki, hogy kitörölhettem.
Az oké, azt el is küldettem, de mivel pont az céges cím, így azt legkorábban holnap látom.construx írta:A belépésnél van egy link, ami jelszóemlékeztetővel segít felidézni az elfelejtett jelszavakat. Új jelszót én nem tudok adni.
Nálam a rendszerben egy-egy email-címmel vagytok felvéve.ese írta:Egyáltalán hogy volt ez? Te adtál nekünk nevet és jelszót Construx, vagy csak nevet, vagy hogy is volt ez anno?Hiába, félév az félév és ha már öregszik az ember, akkor bizony felejt is.
jól van, akkor holnap ha megnéztem a jelszót, amit elvileg megkapok, akkor remélhetőleg be is tudok majd lépniconstrux írta:Nálam a rendszerben egy-egy email-címmel vagytok felvéve.ese írta:Egyáltalán hogy volt ez? Te adtál nekünk nevet és jelszót Construx, vagy csak nevet, vagy hogy is volt ez anno?Hiába, félév az félév és ha már öregszik az ember, akkor bizony felejt is.
A jelszavaitokat hadd ne én jegyezzem már meg helyettetek..
http://kep.tar.hu/dawsonscreektimus írta:Pontosan hol is lehet megtalálni ezt a galériát?
Azt hiszem, én még egyáltalán nem jártam arra.
A francba, de megszívattam magam! Meg voltam róla győződve, h a jelszamat küldi el és csak ebben a pillanatban esik le, h az csak egy emlékeztető. De arról már beugorhat a jelszó.ese írta:Én most nagyon morci vagyok erre a tar.hu-ra!Megkaptam a jelszamat, de még így sem akar beengedni! Fene a pofáját!
Pedig próbálgatom én többféle képpen. Névvel, e-mail címmel mindenhogy! De semmi. Kategórikusan kijelenti, hogy ez márpedig nem jó.![]()
Ha új névvel regisztrálok, akkor még be tudok menni abba a két albumba?
Ese, a felhasználónévhez azt az email címet kell beírni, ahova a meghívó érkezett, azaz ahova regisztráltál, majd a jelszó jön.ese írta: A francba, de megszívattam magam! Meg voltam róla győződve, h a jelszamat küldi el és csak ebben a pillanatban esik le, h az csak egy emlékeztető. De arról már beugorhat a jelszó.![]()
Na jól van, ez szép volt.
![]()
Ha most járok itt először, akkor regisztrálni kell?construx írta:http://kep.tar.hu/dawsonscreektimus írta:Pontosan hol is lehet megtalálni ezt a galériát?
Azt hiszem, én még egyáltalán nem jártam arra.
Innen nyílik, 4. Dawson-találkozó néven.
az már megvan, már be is tudtam lépni, csak a jelszóval szívattam meg magamKornbabe írta:Ese, a felhasználónévhez azt az email címet kell beírni, ahova a meghívó érkezett, azaz ahova regisztráltál, majd a jelszó jön.ese írta: A francba, de megszívattam magam! Meg voltam róla győződve, h a jelszamat küldi el és csak ebben a pillanatban esik le, h az csak egy emlékeztető. De arról már beugorhat a jelszó.![]()
Na jól van, ez szép volt.
![]()
Felveszlek azzal a mail-címmel, amit a regisztrációkor megadtál.timus írta:Ha most járok itt először, akkor regisztrálni kell?
Lehet, hogy volt már szó erről, de nincs türelmem visszakeresni.