nekem minél korábban kezdünk annál jobb, emberi időben szeretnék hazaérni... bár szerencsére nem lesz Megasztár

szóval legyen kb 14.30-tól és aki később ér oda, később ér oda, jó ez mindenkinek???
Moderátor: ese
Kornbabe írta:Köszi, temesed, aranyos vagy.temesed írta:Kornbabe, azert azt nagyon sajnalom, h nem tudsz jonni. hianyozni fogsz.![]()
bar mi nem sokat beszeltunk a legutbbi talin, de itt a forumon anal (egy n vagy ketto?) tobbet...szoval kár.Egyébként 2 n, 1-gyel akár még félre is érthető.
http://www.bkv.hu/busz/7.htmlconstrux írta:Elvira szerint 3 körül érek a Keletibe.
Hol is van pontosan ez a hely utca-házszám szerint?(7-es busszal hány megálló?)
Ez nem semmi! Én vagyok a pesti, de te jutsz előbb fórumhoz és írsz reakciót a mai taliról.Delilah írta:jól éreztem magam, jó volt látni néhányotokatConstrux teljesen más volt most, mint amire korábbról emlékeztem (ismertük egymást más fórumról), a többiekről nem nagyon volt még kialakult képem, de úgysem jött volna be
legközelebb többen leszünk, ugye?
huhaaaa...nem semmi...ese írta:fél 7-ig, mert Mary vonata 7-kor indult a Keletiből és azt muszáj volt elérni.temesed írta:en is nagyon jol ereztem magam, kar, h megint nekem kellett hamarabb elmennem,.,...az a masfel ora nagyon hamar eltelt.....![]()
meddig maradtatok???