4. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
4. Dawson-találkozó
A témát ezennel megnyitom, mostantól ide jöhetnek a talival kapcsolatos ötletek, javaslatok!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
Kiváncsi leszek, hogy ezt milyen gyorsan tudjuk összeszervezni. Bár az előzőnél én csak lelkes résztvevő voltam a találkozón, az előtte levő tervezgetésből sikeresen kimaradtam.
Szóval, én február során abszolút nem leszek mobilizálható, mert lesz 4 vizsgám, és sokat kell tanulnom. Nagyon sokat.
Gondolom, ismét szombati nap lesz a befutó. Én továbbra is suliban vagyok szombatonként kb fél4-ig, de ha előbb kezdődik, akkor suli után feltétlenül csatlakozom.
Ti jöttök!
Szóval, én február során abszolút nem leszek mobilizálható, mert lesz 4 vizsgám, és sokat kell tanulnom. Nagyon sokat.
Gondolom, ismét szombati nap lesz a befutó. Én továbbra is suliban vagyok szombatonként kb fél4-ig, de ha előbb kezdődik, akkor suli után feltétlenül csatlakozom.
Ti jöttök!
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
en is a tavasz mellett lennenk, amikor mar jobb, melgebb idok vannak!Kornbabe írta:Én amikor találkozót említettem, akkor tavaszra gondoltam. Valamikor áprilisban, akkor már (elvileg) szép napsütésben lesz részünk..vagy nem.
De igazából nekem mindegy, hogy melyik hónapban lesz.
a balanced diet is a cookie - in each hand
Ami azt illeti, legutóbb is nagyon hamar ki lett tűzve az a novemberi nap és így sikerült tető alá hozni. Szóval hamarosan ki lehetne tűzni időponto(ka)t.ese írta:Mikor kezdjük el konkrétabban szervezni a találkozót? Nem akarok senkit se sürgetni, meg április még messze van, de ismerem én az találkozók összeszervezésének buktatóit és szerintem Ti is megtapasztalhattátok már, olykor milyen nehéz is ez.
Akkor rosszul emlékeztem és a sok hsz miatt gondoltam úgy, hogy sokat "szórakoztatok" vele.Kornbabe írta:Ami azt illeti, legutóbb is nagyon hamar ki lett tűzve az a novemberi nap és így sikerült tető alá hozni. Szóval hamarosan ki lehetne tűzni időponto(ka)t.ese írta:Mikor kezdjük el konkrétabban szervezni a találkozót? Nem akarok senkit se sürgetni, meg április még messze van, de ismerem én az találkozók összeszervezésének buktatóit és szerintem Ti is megtapasztalhattátok már, olykor milyen nehéz is ez.
Én március 2-a után már aktivizálható vagyok. Bár a szombati suli még mindig tart, de a későbbi csatlakozást most is meg tudom oldani. Csak ne legyetek túl messze a Móricz Zsigmond körtértől.
Tudom, a helyet később is elég lesz megtalálni, de nekem tetszett a legutóbbi teázó az Uránia mozi alatt. Szerintem oda most is mehetnénk.
Nekem is tetszett! Egyébként volt idő, amikor úgy volt, hogy korábban találkozunk, akkor construx szervezte, de valahogy nem volt jó egyik időpont sem. Gondolkoztunk a nyáron, de végül az sem jött be. És nagy nehezen novemberben összejött. El sem hittem.ese írta: Akkor rosszul emlékeztem és a sok hsz miatt gondoltam úgy, hogy sokat "szórakoztatok" vele.
Én március 2-a után már aktivizálható vagyok. Bár a szombati suli még mindig tart, de a későbbi csatlakozást most is meg tudom oldani. Csak ne legyetek túl messze a Móricz Zsigmond körtértől.
Tudom, a helyet később is elég lesz megtalálni, de nekem tetszett a legutóbbi teázó az Uránia mozi alatt. Szerintem oda most is mehetnénk.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
en meg az, h elmentem! altalaabn nyuszi vagyok az ilyen talikhoz...a barati koromben felszabadult vagyok, termeszetes, de uj kornyezetben behuzom a pamacsom.....Kornbabe írta:Nekem is tetszett! Egyébként volt idő, amikor úgy volt, hogy korábban találkozunk, akkor construx szervezte, de valahogy nem volt jó egyik időpont sem. Gondolkoztunk a nyáron, de végül az sem jött be. És nagy nehezen novemberben összejött. El sem hittem.ese írta: Akkor rosszul emlékeztem és a sok hsz miatt gondoltam úgy, hogy sokat "szórakoztatok" vele.
szerintem aprilisban lenne jo talalkozni....akkor mar jo ido van.....legszivesebben majust mondanek, h kimehessunk vhova, de az Urania kavezo nekem is tetszett, nem kell feltetlenul 7agrasutonap, h jot beszelgessunk forricsoki mellett...
És május még nagyon messze van! És mellesleg - bár ez elég önző módon - június 1-én (remélem) ismét lesz egy vizsgám, szóval akkortájt megint idegbajos leszek. Mindenkinek jobb az, ha március-április táján találkozik velem.temesed írta:en meg az, h elmentem! altalaabn nyuszi vagyok az ilyen talikhoz...a barati koromben felszabadult vagyok, termeszetes, de uj kornyezetben behuzom a pamacsom.....Kornbabe írta:Nekem is tetszett! Egyébként volt idő, amikor úgy volt, hogy korábban találkozunk, akkor construx szervezte, de valahogy nem volt jó egyik időpont sem. Gondolkoztunk a nyáron, de végül az sem jött be. És nagy nehezen novemberben összejött. El sem hittem.ese írta: Akkor rosszul emlékeztem és a sok hsz miatt gondoltam úgy, hogy sokat "szórakoztatok" vele.
szerintem aprilisban lenne jo talalkozni....akkor mar jo ido van.....legszivesebben majust mondanek, h kimehessunk vhova, de az Urania kavezo nekem is tetszett, nem kell feltetlenul 7agrasutonap, h jot beszelgessunk forricsoki mellett...
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
júúúj, de aranyos kifejezés, nagyon tetszik!!temesed írta:en meg az, h elmentem! altalaabn nyuszi vagyok az ilyen talikhoz...a barati koromben felszabadult vagyok, termeszetes, de uj kornyezetben behuzom a pamacsom.....
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
hat, orulok, h tetszik.....nem akartam azt irni, h behuzom a farkam.....construx írta:júúúj, de aranyos kifejezés, nagyon tetszik!!temesed írta:en meg az, h elmentem! altalaabn nyuszi vagyok az ilyen talikhoz...a barati koromben felszabadult vagyok, termeszetes, de uj kornyezetben behuzom a pamacsom.....
De gondolom, most már nem fogod behúzni a pamacsod (tényleg jó szó), hiszen már évszázados cimbik vagyunk, vagy mik!construx írta:júúúj, de aranyos kifejezés, nagyon tetszik!!temesed írta:en meg az, h elmentem! altalaabn nyuszi vagyok az ilyen talikhoz...a barati koromben felszabadult vagyok, termeszetes, de uj kornyezetben behuzom a pamacsom.....
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
ááááá, most mar neeeeem!!! ott is 5 perc utan mar sikerult feloldodnom!!!!nagyon kellemes volt!!!ese írta:De gondolom, most már nem fogod behúzni a pamacsod (tényleg jó szó), hiszen már évszázados cimbik vagyunk, vagy mik!construx írta:júúúj, de aranyos kifejezés, nagyon tetszik!!temesed írta:en meg az, h elmentem! altalaabn nyuszi vagyok az ilyen talikhoz...a barati koromben felszabadult vagyok, termeszetes, de uj kornyezetben behuzom a pamacsom.....
a legjobb az volt, amikor korbe mentem puszilkodni, es mindenki mondta, h Karcsi, Zsuzsa....en meg neztem, mint a sulteger.....es mindenkinek mondani kellett a nicknevet, h ááááá, hat te vagy!!!!
Nekem sem volt sokkal jobb. Mivel akkortájt már kb 1 éve nem jártam a fórumon, és jöttek jópáran, akiket még nicknévről sem tudtam azonosítani.temesed írta: a legjobb az volt, amikor korbe mentem puszilkodni, es mindenki mondta, h Karcsi, Zsuzsa....en meg neztem, mint a sulteger.....es mindenkinek mondani kellett a nicknevet, h ááááá, hat te vagy!!!!
Ha jól emlékszem 4-en voltak, akiket már ismertem személyesen, Bizsut még csak a korábbi fórumról ismertem, de a többiek mind-mind ismeretlenek voltak számomra. De azóta, hogy ismét itt vagyok...
Nekem mag az volt kicsit skizofrén érzés, hogy nagyrészt olyanokkal beszélgettem, akiket akkor láttam először, mégis már egy csomó mindent tudtnk egymásról.ese írta:Nekem sem volt sokkal jobb. Mivel akkortájt már kb 1 éve nem jártam a fórumon, és jöttek jópáran, akiket még nicknévről sem tudtam azonosítani.temesed írta: a legjobb az volt, amikor korbe mentem puszilkodni, es mindenki mondta, h Karcsi, Zsuzsa....en meg neztem, mint a sulteger.....es mindenkinek mondani kellett a nicknevet, h ááááá, hat te vagy!!!!
Ha jól emlékszem 4-en voltak, akiket már ismertem személyesen, Bizsut még csak a korábbi fórumról ismertem, de a többiek mind-mind ismeretlenek voltak számomra. De azóta, hogy ismét itt vagyok...
Ami a találkozót illeti, nekem is március(vége)-április lenne jó! Azt is támogatom, hogy valhol a Móricz közelében legyen, tekintve, hogy 2 percre lakom onnan. De persze ehhez nem ragaszkodom. Szerintem inkább a vidékiek mondják meg hol legyen, nekünk úgyis könyebb alkalmazkodni. Mehetnénk megint az Urániába is, és akkor az lehetne a talik törzshelye, és így legalább egy problémát mindig kipipálhatnánk már az elején!
Egyáltalán nem merült feledésbe! Sőt! Már én is említeni akartam! Tényleg jó lenne, ha gyorsan össze lehetne hozni valamit!Kornbabe írta:Még egy hét és vége a márciusnak, és kezd egyre szebb idő lenni.
Kinek mennyire van még kedve talira jönni? Vagy már feledésbe merült?
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
en is mar emliteni akartam.....7vegen jutott eszembe, h ez az ido eppen megfelelo arra....ese írta:Egyáltalán nem merült feledésbe! Sőt! Már én is említeni akartam! Tényleg jó lenne, ha gyorsan össze lehetne hozni valamit!Kornbabe írta:Még egy hét és vége a márciusnak, és kezd egyre szebb idő lenni.
Kinek mennyire van még kedve talira jönni? Vagy már feledésbe merült?
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
jó, hát nálam mondjuk nem kérdés, megyek-e, csak azért nem írtam eddig semmit, mert a hétvégém iszonyú volt (tanulási szempontból), és nagyjából ezen a héten csúcsosodnak ki a dolgok. utána okosabb leszek. az biztos, hogy áprilistól vizsgaidőszakunk lesz, aztán júniusban államvizsga, mellette a napi meló ugye, szóval abszolút ráérek...
viccen kívül, elmegyek bármikor, amíg nincs vmi konkrét, halaszthatatlan esemény. ilyenről egyelőre nem tudok.
viccen kívül, elmegyek bármikor, amíg nincs vmi konkrét, halaszthatatlan esemény. ilyenről egyelőre nem tudok.
B.D.
B.D.