4. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
Bár én már írtam, hogy úgy néz ki tudok menni /csak biztos nem vetted észre/, de úgy látszik ez sem véletlen, ugyanis a családom beszervezett valami összevont ünnepségfélét, ami a mostani hétvégén lett volna, de több emberke miatt úgy néz ki, hogy a "mi" hétvégénkre fog csúszni.
Sajna nem valószínű, hogy el tudok menni, találkozni veletek, amit nagyon sajnálok.
Na jó, nem ragozom tovább....
Érezzétek jól magatokat!
Sajna nem valószínű, hogy el tudok menni, találkozni veletek, amit nagyon sajnálok.

Érezzétek jól magatokat!
timus
timus írta:Bár én már írtam, hogy úgy néz ki tudok menni /csak biztos nem vetted észre/, de úgy látszik ez sem véletlen, ugyanis a családom beszervezett valami összevont ünnepségfélét, ami a mostani hétvégén lett volna, de több emberke miatt úgy néz ki, hogy a "mi" hétvégénkre fog csúszni.
Sajna nem valószínű, hogy el tudok menni, találkozni veletek, amit nagyon sajnálok.![]()
Érezzétek jól magatokat!
Jaj, ne haragudj, hogy nem vettem észre

- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Srácok, sajnos nem tok menni a talira, mert a közgáz szigorlati konzi időpontját átrakták du-ra és 1/2 6-ig tart és csak 1/2 7-re érnék oda az Urániába, az meg már nem jó. Szóval én sem tudok menni, amit nagyon sajnálok. 

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
jajne, mar te sem tudsz jonni.....Ronibaba írta:Srácok, sajnos nem tok menni a talira, mert a közgáz szigorlati konzi időpontját átrakták du-ra és 1/2 6-ig tart és csak 1/2 7-re érnék oda az Urániába, az meg már nem jó. Szóval én sem tudok menni, amit nagyon sajnálok.

az hiszem, ez mar csak rosszabodhat, hiszen akinek programja van, az nem tudja lemondani, es ettol kezdve ujabb kozbejovesek alakulhatnak...
a balanced diet is a cookie - in each hand
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
Ez a legutobbi lista, amibol vonjuk le Ronit, KOrnbabe-t, Timust, mert ok azota jeleztek, h nem tudnak jonni....Chi zarojelben, ami azt jelentheti, h o meg nem biztos...tehat eddig vagyunk 6-an, akik biztosan jonnek....
construx
Ronibaba
Kornbabe
Mary
timus
Delilah
temesed
ese
bizsu
(Chi)
construx
Ronibaba
Kornbabe
Mary
timus
Delilah
temesed
ese
bizsu
(Chi)
a balanced diet is a cookie - in each hand
Én kb 3 órára emlékszem. Én fél 4-ig bizti, h suliban leszek a Móriczon, de onnan max fél óra alatt oda tudok érni, ha akkor kezdtek.construx írta:Na, hát akkor vonjuk le tényleg. (Bárcsak ne kéne..)
construx
Mary
Delilah
temesed
ese
bizsu
(Chi)
Szűk családi kör lesz ez így..
Kezdési időpontnak megfelel a múltkori? (Az hánykor is volt?)
Keine Panik auf der Titanic!