Nekem van kedvem hozzá! Remélem a többieknek is lesz.temesed írta:hamamrosan nyar vege, ujabb tali?????? van kedvetek?????
ugyis mig leegyeztetjuk, eljon az oktober...
4. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
en benne lennek, nekem tetszett GYőr! de eddig meg csak te es ese jelezte, h benne lenne egy ujabb taliban....lehet h koran emlitettem ezt a dolgot meg.Delilah írta:azt javaslom, a következő tali legyen ősatyánk lakhelyén, Győrben (Győrött...?)
az azutáni pedig egy másik városban jót tesz kicsit kimozdulni!
a balanced diet is a cookie - in each hand
Én mindig kapható vagyok bármilyen megmozdulásra.temesed írta:en benne lennek, nekem tetszett GYőr! de eddig meg csak te es ese jelezte, h benne lenne egy ujabb taliban....lehet h koran emlitettem ezt a dolgot meg.Delilah írta:azt javaslom, a következő tali legyen ősatyánk lakhelyén, Győrben (Győrött...?)
Októberben nekem eddig csak egy szombatra van programom...
M.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
micsoda remek ötlet!Delilah írta:azt javaslom, a következő tali legyen ősatyánk lakhelyén, Győrben (Győrött...?)
részemről természetesen oké!
(azért ezt az ősatyát megjegyeztem..)
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
Összességében nekem is tetszene egy győri kirándulás, csak az a gondom, hogy jövő héttől ismét sulim lesz szombatonként, és mivel novemberben ismét vizsgák lesznek, nem árt addig tanulgatni és nem ellógni a szombatokat. És a suli után könnyen csatlakozni tudok hozzátok az Uránia moziba. Viszont ha a köv tali lenne Győrben vagy máshol, abban már benne lennék.
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
utálom ismételni magam, de vizsgák mindig lesznek (ha nem Neked, majd másnak), ez-az mindig fontos és közbejön - lazíts egyet, és gyere inkább!ese írta:Összességében nekem is tetszene egy győri kirándulás, csak az a gondom, hogy jövő héttől ismét sulim lesz szombatonként, és mivel novemberben ismét vizsgák lesznek, nem árt addig tanulgatni és nem ellógni a szombatokat. És a suli után könnyen csatlakozni tudok hozzátok az Uránia moziba. Viszont ha a köv tali lenne Győrben vagy máshol, abban már benne lennék.
(az előző talik idején nekem is voltak vizsgáim, mégis elmentem Pestre...)
B.D.
B.D.
construx írta:utálom ismételni magam, de vizsgák mindig lesznek (ha nem Neked, majd másnak), ez-az mindig fontos és közbejön - lazíts egyet, és gyere inkább!ese írta:Összességében nekem is tetszene egy győri kirándulás, csak az a gondom, hogy jövő héttől ismét sulim lesz szombatonként, és mivel novemberben ismét vizsgák lesznek, nem árt addig tanulgatni és nem ellógni a szombatokat. És a suli után könnyen csatlakozni tudok hozzátok az Uránia moziba. Viszont ha a köv tali lenne Győrben vagy máshol, abban már benne lennék.
(az előző talik idején nekem is voltak vizsgáim, mégis elmentem Pestre...)
Akkor ne ismételd magad! A vizsgák fontosak nekem, mert kell a munkámhoz!
De a 6.DC tali idején már bizti nem lesz sulim! Akkor szívesen lemennék oda. De szerintem nem csak rajtam múlik a dolog. Ha mindenki más benne vagy a győri taliban, akkor menjetek. Én majd legközelebb csatlakozom hozzátok. Viszont ha most is Pesten lenne, akkor lehetne a suli is, meg a tali is!
Sziasztok!
Új vagyok a forumon.Az elso rész óta néztem a sorozatot,és egyetlen részt sem szalasztottam el.És azon álmodoztam,hogy egyszer kijutok a forgatás helyszinére.És most itt vagyok Amerikában.Igaz az egész nyarat rászántam,merthogy itt dolgoztam,csak igy tudtam finanszirozni az utat.6 nap mulva indulok wilmingtonba.Már rengeteg helyszint tudok,de ha tudnátok segiteni,az nagyon jo lenne.Szoval bármilyen info nagyon jol jonne!
illetve lehet hogy hülye a kérdés,de nem lehet vhonnan megtudni azt hogy egy-egy sztár merre jár éppen.Hátha a közelben el tudnám kapni mondjuk Katie Holmes-t!:D
Tudom,hogy uj vagyok,és egyből segitséget kérek....de jo lenne ha...
és bocsi,hogy ide irtam a találkozoszervezés közepébe.de láttam hogy itt friss hozzászolások vannak.
ha tudtok,akkor irjatok lécci
Nádasdi László
Új vagyok a forumon.Az elso rész óta néztem a sorozatot,és egyetlen részt sem szalasztottam el.És azon álmodoztam,hogy egyszer kijutok a forgatás helyszinére.És most itt vagyok Amerikában.Igaz az egész nyarat rászántam,merthogy itt dolgoztam,csak igy tudtam finanszirozni az utat.6 nap mulva indulok wilmingtonba.Már rengeteg helyszint tudok,de ha tudnátok segiteni,az nagyon jo lenne.Szoval bármilyen info nagyon jol jonne!
illetve lehet hogy hülye a kérdés,de nem lehet vhonnan megtudni azt hogy egy-egy sztár merre jár éppen.Hátha a közelben el tudnám kapni mondjuk Katie Holmes-t!:D
és bocsi,hogy ide irtam a találkozoszervezés közepébe.de láttam hogy itt friss hozzászolások vannak.
Nádasdi László
Szia Laci! Üdv a fórumon!lacijuve írta:Sziasztok!
Nádasdi László
Tök jó, hogy ki tudtál jutni Wilmingtonba! Majd írhatnál vmi élménybeszámolót, hogy milyen? Netán ha csinálsz képeket, azokat is szívesen vennénk!
Viszont a kérdéseddel kapcsolatban van egy rossz sejtésem. Mivel a sorozat forgatását már 2 éve befejezték, így szerintem ott, Wilmingtonban nem sok DC-ssel találkozhatsz össze.
Mellesleg Tom Cruise nem is engedné nagyon "elcsászkálni" asszonykáját.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Szia Laci!
Milyen Amerika?
Jó szórakozást Wilmingtonhoz!
Sajnos nem hiszem, hogy bármit tudnánk segíteni a sztárok meglesésével kapcsolatban, ez mostanában a lesifotósoknak is ritkán sikerül..
Azért hátha.. a helyről meg csinálj jó sok fényképet!
Milyen Amerika?
Jó szórakozást Wilmingtonhoz!
Sajnos nem hiszem, hogy bármit tudnánk segíteni a sztárok meglesésével kapcsolatban, ez mostanában a lesifotósoknak is ritkán sikerül..
Azért hátha.. a helyről meg csinálj jó sok fényképet!
B.D.
B.D.
a
aiughflsuhdfjbskdjf
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: a
temesed írta:hat ennek nem sok ertelme vanlacijuve írta:aiughflsuhdfjbskdjf
írtam már cifrábbakat is beállva...
B.D.
B.D.
Előreláthatólag nekem is jók ezek az időpontok, de én leginkább az okt. 7-re szavaznék, mert nov.3án vizsgázom. Brrr!Mary írta:Nos akkor kérdés: Gondolom, megintcsak hétvége. Szombat?
Mindenki legyen szíves megírni, melyik hétvége jó neki októberben.
Nekem okt. 7., 21., 28. is jó.
M.
És a helyszín hol legyen? Én továbbra is Pestre szavaznék, Uránia mozi teázója eddig nagyon bevált. De ha Győrt preferáljátok nagyon, akkor nem erőltetem Pestet. Max most az egyszer kihagyom a talit.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
nekem is barmikor jo, es a helyszin is mind1...mondjuk Pesten azert lenne jobb, mert tobben lakunk itt....nos, mind1.ese írta:Előreláthatólag nekem is jók ezek az időpontok, de én leginkább az okt. 7-re szavaznék, mert nov.3án vizsgázom. Brrr!Mary írta:Nos akkor kérdés: Gondolom, megintcsak hétvége. Szombat?
Mindenki legyen szíves megírni, melyik hétvége jó neki októberben.
Nekem okt. 7., 21., 28. is jó.
M.
És a helyszín hol legyen? Én továbbra is Pestre szavaznék, Uránia mozi teázója eddig nagyon bevált. De ha Győrt preferáljátok nagyon, akkor nem erőltetem Pestet. Max most az egyszer kihagyom a talit.
a balanced diet is a cookie - in each hand
A taliban én is benne vagyok, mindenképp! Lokálpatriótaként természetesen Pestet javaslom. De igazságtalanság, hogy mindig elvárjuk a vidékiektől, hogy ők jöjjenek ide. És végülis ha Marynek nem gond Győr (hisz ő lakik onnan legmesszebb), akkor egyszer mi is alkalmazkodhatunk! Eddig még úgyse sokat láttam eddig Győrből, itt az ideje, hogy kicsit jobban megismerjem. Nekem 21-e biztos nem jó, mert nem vagyok itthon, meg talán egyébként sem túl szerencsés az ünnep környékére tenni, de a többi hétvégém még szabad.