4. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Kornbabe írta:Köszi, temesed, aranyos vagy. Egyébként 2 n, 1-gyel akár még félre is érthető.temesed írta:Kornbabe, azert azt nagyon sajnalom, h nem tudsz jonni. hianyozni fogsz.
bar mi nem sokat beszeltunk a legutbbi talin, de itt a forumon anal (egy n vagy ketto?) tobbet...szoval kár.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
http://www.bkv.hu/busz/7.htmlconstrux írta:Elvira szerint 3 körül érek a Keletibe.
Hol is van pontosan ez a hely utca-házszám szerint? (7-es busszal hány megálló?)
Ez nem semmi! Én vagyok a pesti, de te jutsz előbb fórumhoz és írsz reakciót a mai taliról.Delilah írta:jól éreztem magam, jó volt látni néhányotokat Construx teljesen más volt most, mint amire korábbról emlékeztem (ismertük egymást más fórumról), a többiekről nem nagyon volt még kialakult képem, de úgysem jött volna be
legközelebb többen leszünk, ugye?
Örülök, hogy jól érezted magad. Én is. És örülök, hogy megismerhettelek téged is személyesen.
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
huhaaaa...nem semmi...ese írta:fél 7-ig, mert Mary vonata 7-kor indult a Keletiből és azt muszáj volt elérni.temesed írta:en is nagyon jol ereztem magam, kar, h megint nekem kellett hamarabb elmennem,.,...az a masfel ora nagyon hamar eltelt.....
meddig maradtatok???
olyan rossz volt titeket ott hagyni.
ha van idotok, nyaron is talizhatnank vmi kinti programot csinalva. van frizbink, tollasunk, kutyank-ha gondoljatok, azt is elviszem!:D
ja, es a kijevi ut nagyon serious volt, de ugy latom, mostanaban nem vagytok ilyen messzesegekbe..
-ese, lattam a leirasod. meg nem olvastam el....de nagyon fantak a kepek*-
a balanced diet is a cookie - in each hand