Kedvenc zeneszámok
Moderátor: ese
-
- Újonc
The Pretenders - I will stand by you
http://www.youtube.com/watch?v=hSBYn9PmSAk
http://www.youtube.com/watch?v=hSBYn9PmSAk
-
- Újonc
Ma volt a Broken road? Az nem az 1.évad utsó részében volt, mikor Dawson égre-földre keresi Joey-t, miután J meglátta D és Jent egymás mellett aludni? jó kis szám az. én is szeretem.Remete írta:Hála az égnek és a Coolnak, újra dawsonozok
Visszatértem a hosszú távollétből és most dawsonos zenéket hallgatok és
gyűjtögetek, sokat a ti számaitok alapján
Mai epizódból a broken road ami nagyon tetszett
A 2.01-ből a London Rain - mikor Dawson érkezik Joey-hoz a randira
A maiból pedig egyértelműen a Kiss the rain! Őrületesen jó szám!
Keine Panik auf der Titanic!
ugye, hogy ugye? nálam szerintem abszolút listavezető az a jelenet.temesed írta:no, amikor Dawson megerkezik Joey-hoz es halad vegig a stégen...erre irtam egy uzenetet, hogy allatian szexi volt...es nem is csoda, h annak idejen odavoltam D-ert hihi
aztán persze a magyar szinkron szerintem teljesen el lett cseszve - főleg előtte a Bessie-Joey párbeszéd, de oda se neki
London Rain-t és a Kiss The Rain-t sztem nem lehet elégszer meghallgatni... Eszembe jutott, hogy a harmadik évadban mégegyszer előjön a London Rain, amikor Joey megérkezik Dawsonhoz, hogy induljanak az ellen bálra. Úgy bírom, hogy tök más helyzetekben elővesznek ilyen számokat, ezzel még jobban hangsúlyt adva az adott jelenetnek. Ilyen volt a Say goodnight is.
juj, igen. a Say goodnight nagyon mély nyomott hagyott bennem a végén.bizsu írta:London Rain-t és a Kiss The Rain-t sztem nem lehet elégszer meghallgatni... Eszembe jutott, hogy a harmadik évadban mégegyszer előjön a London Rain, amikor Joey megérkezik Dawsonhoz, hogy induljanak az ellen bálra. Úgy bírom, hogy tök más helyzetekben elővesznek ilyen számokat, ezzel még jobban hangsúlyt adva az adott jelenetnek. Ilyen volt a Say goodnight is.
anno az 1.évad zárójelenetében kifejezetten jó hangulati aláfestés volt. örült a lelkem meg minden. de a 6.évad utsó részében már messze nem volt ilyen felemelő ezt a számot hallani a jelenet alatt. szerintem tovább is játszották a zenét és ott jobban kijött a zene depis mivolta.
Szia!
Erre a számra gondolsz?
http://www.youtube.com/watch?v=Ax09sL6P_Uw
(Bocs, de csak valami szláv nyelven íródott vetítés aláfestéseként találtam meg... )
Nos, ha a cím nem hazudik, akkor ez Pancho's Lament-től a Promis me this.
Erre a számra gondolsz?
(Bocs, de csak valami szláv nyelven íródott vetítés aláfestéseként találtam meg... )
szerintem nem hazudik a cím, én máshol is láttam már ezt a számcímet.bizsu írta:Szia!
Erre a számra gondolsz?
-
- Újonc
Nagy Dawson rajongó vagyok és hát a segítségeteket kérném!Van az a rész amikor Endy elutazik a papájával mert beteg és búcsúszkodka Szpészivel az alatta lévő zene kéne nekem,őő ugyanez a zene megy akkor is is amikor randizni mennek ugyanebben a részben!Mindenhol kerestem már ha tudtok nekem segíteni írjatok!Üdv DiuuS v.dia8@citromail.hu
no, azzal a számmal engem is azonnal le lehet venni a lábamról! csak kár, hogy nem túl hangosan és nem túl sokáig hallatszik a jelenet alatt.dombesz írta:Sziasztok!
Nekem az egyik kedvenc zeném a Savage Gardentől az Affirmation.
Olyan balladás vidám szám.
Nagyon jó, hogy a sorozatban elég sok Savage Garden szám felzendül.
voltaképpen örültem az összesnek, amit hallottam a részekben, de ami még igazán megfogott, az az I want you volt az 1.01-ben
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
nektek feltunt h egy januari keresre nem is valaszoultunk....milyen csuuunyak is vagyunk, hejjhejj!
jaja, jok a dawson zenei, van is egy gyujtemenyem, de annyit hallgattam, h kicsit sok volt...most az elavulasi idore varok, h ujra nagyon lelkesen es nagyon tudjam elvezni a dalokat
jaja, jok a dawson zenei, van is egy gyujtemenyem, de annyit hallgattam, h kicsit sok volt...most az elavulasi idore varok, h ujra nagyon lelkesen es nagyon tudjam elvezni a dalokat
a balanced diet is a cookie - in each hand
no, érzésem szerint ezzel C nem került közelebb a megfejtéshez, mivel ezt a filmet 90%-ig fixre veszem, hogy nem látta.dombesz írta:A hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmben. Én ott hallottam elöször.
én viszont igen, egyik kedvencem. igaz, én anno, amikor ebben hallottam, nekem már ez DC-s zeneként ugrott be.
egyébként veled nem szokott olyan lenni, hogy egy DC-ben megszokott zenét hallasz vhol máshol (filmben, soriban, akárhol) és tudod, hogy ezt DC-ből ismered, de agyalnod kell rajta, hogy hol és melyik jelenetben hallottad? velem ez már nem egyszer és tökre bosszant, hogy ha nem jövök rá.