Kedvenc zeneszámok
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Kedvenc zeneszámok
Nekem rengeteg van a sorozatból, gondolom Nektek is.
Hadd legyek kegyetlen: ezúttal mindenki csak 1 számot nevezzen meg egyszerre, ami (épp) a legjobban tetszik neki!
(Kiskapu: egy nap - egy szám. Szóval naponta lehet egyet írni. )
Az enyém (ma):
Jessica Andrews - Show Me Heaven
Hadd legyek kegyetlen: ezúttal mindenki csak 1 számot nevezzen meg egyszerre, ami (épp) a legjobban tetszik neki!
(Kiskapu: egy nap - egy szám. Szóval naponta lehet egyet írni. )
Az enyém (ma):
Jessica Andrews - Show Me Heaven
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Nekem az örök kedvenc és ezt imádom a legjobban, az Paula Cole: I don't want to wait, ami ugye a főcímzene!
Ezt a számot már a sorozat előtt is imádtam. Először akkor hallottam, mikor az Angyalok városát reklámozták vele (persze nem ez volt a film betétdala).
Aztán a sori által találtam rá a szám címére és előadójára!
Ezt a számot már a sorozat előtt is imádtam. Először akkor hallottam, mikor az Angyalok városát reklámozták vele (persze nem ez volt a film betétdala).
Aztán a sori által találtam rá a szám címére és előadójára!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Az megvan, amikor valami díjkiosztón parodizálták a sorozatot, és Samuel L. Jackson énekelte ezt a számot?Ronibaba írta:Nekem az örök kedvenc és ezt imádom a legjobban, az Paula Cole: I don't want to wait, ami ugye a főcímzene!
B.D.
B.D.
- Milga
- Lelkes újonc
Már egy pár napja azon gondolkodom, hogy melyik számot is írjam a kedvencemnek, elég nehéz dönteni - szerencsére - de talán Mary Beth Maziarz: Daydream Believer az igazi, én úgy érzem, hogy ez hogy is mondjam jellemzi legjobban az egész sorozatot, legalábbis nekem valahogy ez a szám jelenti a Dawson's Creek-et.
Bár a kedvenc epizódomban a Stollen Kisses részben Dawson és Joey előadásban még jobb, igaz nem igazán értettem, hogy akkor miért ez ment a végén Pacey és Joey csókja alatt is, de mivel P+J "fan" vagyok nem bántam
Ja és ha már minden napra lehet egyet, akkor a tegnapi napra ebből az epizódból még a Shivaree: Goodnight Moon is a "leg" kedvenceim közé tartozik.
Egyébként a kedvenceim közé a hallottak minimum fele tartozik
Bár a kedvenc epizódomban a Stollen Kisses részben Dawson és Joey előadásban még jobb, igaz nem igazán értettem, hogy akkor miért ez ment a végén Pacey és Joey csókja alatt is, de mivel P+J "fan" vagyok nem bántam
Ja és ha már minden napra lehet egyet, akkor a tegnapi napra ebből az epizódból még a Shivaree: Goodnight Moon is a "leg" kedvenceim közé tartozik.
Egyébként a kedvenceim közé a hallottak minimum fele tartozik
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Fúúúú..én is hogy imádom ezt a számot!Milga írta:Már egy pár napja azon gondolkodom, hogy melyik számot is írjam a kedvencemnek, elég nehéz dönteni - szerencsére - de talán Mary Beth Maziarz: Daydream Believer az igazi, én úgy érzem, hogy ez hogy is mondjam jellemzi legjobban az egész sorozatot, legalábbis nekem valahogy ez a szám jelenti a Dawson's Creek-et.
- Milga
- Lelkes újonc
Kedvenc szám
A szombati rész után megvan az új kedvenc szám:
Katie Holmes: I Hate Myself For Loving You
Ezzel a számmal meg az isteni hangjával engem is levett a lábamról Joey, bár szeintem az előtte lévő számok is jók voltak, de úgy tűník túl jók annak a vájtfülű közönségnek
Katie Holmes: I Hate Myself For Loving You
Ezzel a számmal meg az isteni hangjával engem is levett a lábamról Joey, bár szeintem az előtte lévő számok is jók voltak, de úgy tűník túl jók annak a vájtfülű közönségnek
A koncerttel kapcs.
Sziasztok!
Nekem nagyon nem tetszett a zenebonás jelenet, nagyon mesterkélt volt.
Elkezdtek játszani egy számot, amit kifütyültek meg kifújjoltak az emberek, ami várható is volt, mert ilyen tipikus KŰ rokkerek voltak ott, akik ilyen Akela féle Metáler zenét esznek. Aztán benyomták a következő számot ami ugyanolyan volt mint amit kifujjoltak, csak ketten énekeltek, és csodák csodájára óriási sikert arattak. Szóval én aki hallgatom a rokkzenét,meg játszom is, meg járok sokfélefajta koncerte, úgy vélem, hogy nem volt valami életszerű a dolog :>
Nem akartam illuzio rombolo lenni, nagyon szeretem a Dawsont de azert vannak benne ilyen dolgok is :>
Amugy a zeneit nagyon szeretem, foleg az elso szezonban levőket :> czupp nektek!
Elkezdtek játszani egy számot, amit kifütyültek meg kifújjoltak az emberek, ami várható is volt, mert ilyen tipikus KŰ rokkerek voltak ott, akik ilyen Akela féle Metáler zenét esznek. Aztán benyomták a következő számot ami ugyanolyan volt mint amit kifujjoltak, csak ketten énekeltek, és csodák csodájára óriási sikert arattak. Szóval én aki hallgatom a rokkzenét,meg játszom is, meg járok sokfélefajta koncerte, úgy vélem, hogy nem volt valami életszerű a dolog :>
Nem akartam illuzio rombolo lenni, nagyon szeretem a Dawsont de azert vannak benne ilyen dolgok is :>
Amugy a zeneit nagyon szeretem, foleg az elso szezonban levőket :> czupp nektek!
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Re: A koncerttel kapcs.
Hát én sem értettem, hogy mitől kezdett el tecceni a rockereknek, mikor 2en énekeltek! Elég furi volt!Pitt. írta:Sziasztok!
- Milga
- Lelkes újonc
Re: A koncerttel kapcs.
Pitt. írta:Sziasztok!
A jelenet az tényleg nagyon nem igazi volt, csak nem akartam rosszat írni róla.
Szerintem sokkal élethűbb lett volna úgy, hogy az egész elejét eldobják, és ezzel a számmal kezdték volna koncertet, akkor még jó is lett volna, hogy az elején nem fogadják valami nagy lelkesedéssel, de aztán belejönnek (egyébként megnéztem az angol szövegkönyvben és van a szám közben egy olyan megjegyzés, hogy Joey "kezd belejönni" ) és ennek a számnak a helyén pedig valami tényleg keményet adtak volna elő, és Joey is mondjuk olyan lelkesedéssel mint pár résszel előb az I want you to want you -t. De hát gondolom abban nem lett volna elég "drámai" fordulat
- Corrman
- Tag
- Tartózkodási hely: Általában Bp., de néha még hazalátogatok a legkisebb megyeszékhelyre is
Nekem sem jut eszembe, de www.dawsonscreekmusic.com!
Ott minden rajta van, ami kell, tényleg minden!
Ott minden rajta van, ami kell, tényleg minden!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
No, utánanéztem és a következőket találtam:asdf írta:Fuuu, erre a mai /#601/ csokcsatas jelenetre mondjon nekem valaki egy szamcimet es eloadot pliz. Hatarozottan tetszett...
Laura Doyle - Your Love (No Easy Answers c. album)
Scene: Dawson and Joey share a passionate kiss which eventually leads to them making love.
Remélem erre gondoltál.
http://www.dawsonscreekmusic.com/music/eps601.shtml
Ezen az oldalon az utolsó szám, RealAudio formátumban bele is tudsz hallgatni.
B.D.
B.D.
Hm.. ez jó kérdés, de nehéz is. Gondolkodom rajta.roberto írta:Nos, nem akartam új témát nyitni ezért inkább kerestem egy rokon témát, szóval olyan kérdésem lenne, h szerintetek melyik szereplőhöz milyen zene illik, konkrét címek is jöhetnek
mint pl szerintem Jack-hez megy a Nickelback - Someday
esetleg vkinek hasonló gondolata
Ez a Nickelback szám van a Jackes vididben, igaz?
Most töltöttem le, nagyon tetszik!construx írta:No, utánanéztem és a következőket találtam:asdf írta:Fuuu, erre a mai /#601/ csokcsatas jelenetre mondjon nekem valaki egy szamcimet es eloadot pliz. Hatarozottan tetszett...
Laura Doyle - Your Love (No Easy Answers c. album)
Scene: Dawson and Joey share a passionate kiss which eventually leads to them making love.
Remélem erre gondoltál.
http://www.dawsonscreekmusic.com/music/eps601.shtml
Ezen az oldalon az utolsó szám, RealAudio formátumban bele is tudsz hallgatni.
Azt hiszem talán Joeyhoz menne Laura Doyle: Your love c. száma.roberto írta:Nos, nem akartam új témát nyitni ezért inkább kerestem egy rokon témát, szóval olyan kérdésem lenne, h szerintetek melyik szereplőhöz milyen zene illik, konkrét címek is jöhetnek
mint pl szerintem Jack-hez megy a Nickelback - Someday
esetleg vkinek hasonló gondolata