Ha hirtelen kell rávágnom egy nevet, akkor Dawson egyértelmű. Voltaképpen miatta ragadtam le a sorozatnál, pontosabban a Joey-val alkotott kettősük miatt - az ilyen sztorik, hogy már bizsereg a levegő köztük, és csak idő kérdése, hogy összejöjjenek, valahogy mindig is vonzó számomra egy sorozatban.
Joey-t inkább fiatalabb korában kedveltem, ahogy egyre inkább növekedett, főleg a 6.sorozatban már nem annyira. De ennek az is az oka, hogy nem maradt együtt Dawsonnal az ominózus éjszakájuk és másnapi balhéjuk után.
Pacey-t az 1.sorozatban kifejezetten nem kedveltem, annyira gyagya volt - viszont barátnőmmel mindig tök jól tudtuk húzni egymást; ő volt a Pacey-fan, én meg a Dawson-fan.

Viszont a 2.sorozattól egyre inkább megkedveltem. Andie-vel való kapcsolata hihetetlenül nagyot lendített a karakterén.
Jen-t igazából soha nem kedveltem meg úgy igazán, kezdetben kifejezetten ellenszenves volt - hát persze, hiszen Joey nagy vetélytársa volt a Dawsonért vívott küzdelemben.

Persze később voltak pozitív megmozdulásai - pl: amikor próbált Joey-nak segíteni P+J ügy kialakulásakor - de igazi kedvencem soha nem lett.
Andie összességében aranyos lány volt, de néha túlpörgött, és az zavaró volt. Viszont a javára írható, hogy igazán pozitív figurává tette Pacey-t.
Jack szintén antipatikus volt a legelején - a D+J kapcsolat másik ostromlója.

(ráadásul a németen felettébb "buzis" hangot adtak neki - láss csodát, később bejött!

) Később azonban őt is megkedveltem, ő is elég rendesen kikupálódott, szóval ő is rendben van.
No, azt hiszem elég részletes voltam. Ugye Kornbabe? Egy szavad se lehet panaszra.