1. szezon - Az etalon
Moderátor: ese
- aquarius76
- Őstag
No, most azt hiszitek, hogy nagy pasifaló vagyok/voltam
Hol Pacey-szerű srácról írok, hol Charlie szerűről.Pedig az előző 2 kommentemben 1 srácról írtam.
Azóta rájöttem, hogy ő inkább Charlie forma
Egyébként Pacey nem is olyan rosszfiú.Csak nem szeret tanulni, szereti az érettebb nőket.Szerintem ez nem baj.Mármint a nemtanulással nem értek egyet.
MÁS:
Nektek nem volt fura, mikor nagyon az elején Joey kérdezte Dawsontól,
hogy naponta hányszor viszi ki a kutyát? ill. nem is ez, hanem a válasz.
Naponta többször, minden nap.
Ha ez vicc, akkor OK. Ha meg Dawson tényleg komolyan válaszolt, akkor nem álszent dolog, hogy ő a romantikus lovag, aki mellesleg naponta többször "foglalkozik magával" ?
Vagy ezen még nem gondolkoztatok?
Hol Pacey-szerű srácról írok, hol Charlie szerűről.Pedig az előző 2 kommentemben 1 srácról írtam.
Azóta rájöttem, hogy ő inkább Charlie forma
Egyébként Pacey nem is olyan rosszfiú.Csak nem szeret tanulni, szereti az érettebb nőket.Szerintem ez nem baj.Mármint a nemtanulással nem értek egyet.
MÁS:
Nektek nem volt fura, mikor nagyon az elején Joey kérdezte Dawsontól,
hogy naponta hányszor viszi ki a kutyát? ill. nem is ez, hanem a válasz.
Naponta többször, minden nap.
Ha ez vicc, akkor OK. Ha meg Dawson tényleg komolyan válaszolt, akkor nem álszent dolog, hogy ő a romantikus lovag, aki mellesleg naponta többször "foglalkozik magával" ?
Vagy ezen még nem gondolkoztatok?
- aquarius76
- Őstag
Hú, ti a teremtés koronái !construx írta:szerintem sem a tinédzser fiúktól, sem a süldő lányoktól nem érdemes racionális viselkedést elvárni.
persze a lányoknál ez később sem változik.
Azt hiszitek, tökéletesek vagytok, pedig ti is szoktatok hisztizni (úúútálom mikor párom ezt mondja rám), hülyén viselkedni, stb.
Persze ezt csak általánosságban írtam.Mivel téged nem ismerlek, rád biztosan nem vonatkozik, te biztos nem vagy ilyen
Ha néha sértően gunyoros lennék, az nálam általában nem sértés akar lenni csupán viccet jelent.
Bár sajna a vicceimet párom sem érti, még így 13 év után sem
Jaj, megint kezdek offolni
- aquarius76
- Őstag