Szerintem ez volt a "legidealistább", leginkább mesébe illő Dawson-szezon (meglehetős pozitív végkicsengéssel, ezt se feledjük

Ti mit gondoltok? És a többi szezonról? (Nyugodtan lehet nekik külön témát nyitni!)
Moderátor: ese
Jen nekem se volt még annyira szimpatikus, mint később (bár bajom nem volt vele).Ronibaba írta:Azt tudom, hogy Jen baromira idegesített, meg Pacey is, de Dawsont és Joey-t imádtam!
Az utolsó részek voltam a kedvenceim. Főleg, mikor Joey énekelt a tehetségkutatón!
Igen, én az első széria idején szerettem bele a sorozatba, és nem mások miatt (én sem): Joey és Dawson miatt.Ronibaba írta:
Azt tudom, hogy Jen baromira idegesített, meg Pacey is, de Dawsont és Joey-t imádtam!
Kaptunk egy emailt, miszerint azonnal törölni kell az oldalt, mert ha nem tesszük feljelentenek minket illegális DVD másolásért.Hell írta:Atter, mi volt ez az e-mail-es botrány?
Szia!Rona21 írta:Szia construx!
Azért ez így nem teljesen ok, szerintem! Minden topicban van egy-két off jellegű hozzászólás, de ez nem feltétlenül baj! Itt speciel szóba került a botrány, valahol Corrmant szidták... ezekre reagálni kell!
Amúgy örülök, hogy Kornbabe lett a moderátor, de azt nem tartom jónak, hogy pár meber ökörködései miatt a régi, illetve normális tagok szívnak! Nem így gondolod?
Elvileg ezt a hozzászólásomat is törölni fogja Kornbabe , mert nem ide való? Pedig csak reflektáltam a te hozzászólásodra...
Én inkább a link alakokat tiltottam volna ki egyből, hogy ne mi szívjunk...de ez csak az én véleményem.
Nem, az első évadban ugyanazok!Remete írta:És tényleg mások a zenék mint a tv sorozatban?
Mert mintha valaki azt írta volna, hogy változtak a zenék
Remélem megismétlik a sorozatot, és akkor én is láthatom a régi részeket.construx írta:Elkezdtem "újra" nézni az első évadot, DVD-ről, angolul.
Eszméletlen jó egyébként, a hangulat isteni, újra visszaidézi a nyarakat, amikor először láttam a részeket, és hát a tizenéveimet...
Ezeken az epizódokon még egyértelműen látszik, hogy nem tucatszámra készítették őket, nagyon összerakottak és maximálisan csúcsra járatottak. Remek közeli felvételek, mókás reakciók, hihetetlenül tökéletesen passzoló zenék - isteni, isteni, isteni!!!![]()
Este, vibráló hangulatban kell nézni őket - mindegyik egy gyöngyszem!![]()
Amúgy még csak a második résznél tartok..de ezt meg kellett osztanom.
A szereplők a mostani kinézetükhöz képest pedig valami egészen furán festettek akkoriban.
Apropó DVD! Ezzel kapcs. lenne egy kérdésem. Asszem a DCmusic.com-on láttam egy listát, hogy a Tv-ben sugárzott, ill. a DVD-n megjelenő részek hanganyaga között elég nagy az eltérés. A DVD-s számok is annyira jók, mint az "eredetiek"?construx írta:Elkezdtem "újra" nézni az első évadot, DVD-ről, angolul.
Eszméletlen jó egyébként, a hangulat isteni, újra visszaidézi a nyarakat, amikor először láttam a részeket, és hát a tizenéveimet...
Ezeken az epizódokon még egyértelműen látszik, hogy nem tucatszámra készítették őket, nagyon összerakottak és maximálisan csúcsra járatottak. Remek közeli felvételek, mókás reakciók, hihetetlenül tökéletesen passzoló zenék - isteni, isteni, isteni!!!![]()
Este, vibráló hangulatban kell nézni őket - mindegyik egy gyöngyszem!![]()
Amúgy még csak a második résznél tartok..de ezt meg kellett osztanom.
A szereplők a mostani kinézetükhöz képest pedig valami egészen furán festettek akkoriban.
Én csak a 4. soriról tudok véleményt mondani, mert nekem az van meg DVDRIP-ben. nem igazán emléxem az eredeti zenékre, de ezek az újak nem rosszak, csak az nagyon furi, hogy a főcímzene más! Ugyanis a Run like mad szól!Corrman írta:Apropó DVD! Ezzel kapcs. lenne egy kérdésem. Asszem a DCmusic.com-on láttam egy listát, hogy a Tv-ben sugárzott, ill. a DVD-n megjelenő részek hanganyaga között elég nagy az eltérés. A DVD-s számok is annyira jók, mint az "eredetiek"?
Igen, és utána meg Pacey ment Dawsonhoz, hogy engedélyt kérjen tőle, hogy Joey + közte legyen vmi, mert ő tök megszerette időközben. És azt akarta, hogy csókolózzanak, de aztán Joey nem csókolt vissza és rájött, hogy akkor inkább hagyja a dolgot.daw írta:Arra gondolsz, mikor csónakon elmentek valahova, aztán a vízben jöttek vissza a kocsihoz?