Gondoltam megírom ide a véleményemet.
Szerintem általában az egyes évadok megfelelnek az akkori életkorban előforduló dolgoknak.Persze akadnak életszerűtlen dolgok is.
Pacey+ Ms. Jackobs viszonya.Bár az nekem tetszett.Hogy itt 1 srác, aki 15-16 évesen felvállalja, hogy szexuálisan vonzza őt a tanárnője.Persze, tudom ez törvénytelen, a pedagógust lecsukhatják...Az 1. évadban Joey+Dawson viszonya, ahogy kialakult ill.D.+Jen viszonya is egész életszerű.Ha visszagondolok 15-16 éves koromra...Én is féltem az első csóktól, 16 évesen meg azért (is) szakítottam első barátommal, mert nem akartam ágyba bújni vele.
A 2. évad nekem felemás. Tetszett Pacey+ Andie kapcsolata, bár A.-t nem szerettem soha.Jack is jó, hogy bekerült a soriba.Joey apja is jó, hogy szerepelt.A végén mikor Dawson és Joey összevesztek, az nem tetszett.Kicsit mondvacsinált.
Aztán a 3. évad a kedvencem, mert imádtam Paceyt és Joeyt együtt.Paceyt egyedül is
Dawson pasinak siralmas.A kinézete sem túl ok., de a természete még ezen is túltesz.Megértem Jent, hogy mindkétszer szakított vele.(2. és 5. évad) Nekem inkább Pacey áll közelebb az ideálomhoz.A viselkedése, kinézete stb.
A 4. sorozat számomra a mélypont.Nekem nem tetszett.Egyedül a téli túra meg aztán Jen a pszichológusnál, meg New Yorkban az apjánál.Szóval azok tetszettek.Meg Jack és Tobey.De pl. Dawson tök hidegen hagyott.
Most megy az 5. sorozat, amiben már felnőttesebbek, az tetszik.Bár Dawson itt is olyan semmilyen.Talán mint rendező, tetszik.meg mint Joey beszélgetőtársa.De nem drukkolok nekik.Ja, meg nekem Pacey meg Audrey is tetszik.Meg a kacér Joey.Az annyiból életszerű szerintem, hogy amikor már valaki nem szűz, egy idő után bevállalósabb.
Bocs, ha hosszú voltam.Ha kivágja a moderátor, megpróbálom több részletben, hátha...
remélem nem tiltanak ki ezért.
Ígérem, soha többet nem leszek ilyen hosszú.