Akkor hogy kell ezt hívni? Fan-fic?Kornbabe írta:Egyébként, construx, ez nem szerepjáték.
A Dawsons's Creek
Moderátor: ese
Az eddigi DC talik összeszervezési idejét tekintve egy kicsit későn kezdtél neki, nem? Vagy csak fórumos összeröffenésre gondolsz?construx írta:Esetleg még inkább a realitás talaján maradva egy közös Dawson-fórumos szilveszter.Kornbabe írta:Álmodozás.
Különben tényleg jó lenne egy ilyen amerikai kiruccanás, a realitás talaján mozogva DC-tagok nélkül.
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nehogymár, hát még öt nap van szilveszterig!ese írta:Az eddigi DC talik összeszervezési idejét tekintve egy kicsit későn kezdtél neki, nem? Vagy csak fórumos összeröffenésre gondolsz?
Vagy ti ilyenkor már szoktátok tudni, hova mentek majd???
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
Bocs-bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de nem volt biztos, hogy megkapom a vízumot, ezért gondoltam, inkább várok, amíg már tuti lesz a dolog! Szerencsére Katie is és James is közben járt. Kijelentették, hogy nélkülem már pedig nem lesz party, erre pedig már a nagykövetség sem tudott mit mondani. Ja, és James már lezsírozta a dolgot Joshuával, és Kerrel, úgyhogy ők is biztos jönnek. Katie pedig megfűzte Michellt, hogy hozza a babát is, így őt is megcsodálhatjuk majd.
Szuper vagy Bizsu!!! Akkor tényleg jó buli látszik kialakulóban!bizsu írta:Bocs-bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de nem volt biztos, hogy megkapom a vízumot, ezért gondoltam, inkább várok, amíg már tuti lesz a dolog! Szerencsére Katie is és James is közben járt. Kijelentették, hogy nélkülem már pedig nem lesz party, erre pedig már a nagykövetség sem tudott mit mondani. Ja, és James már lezsírozta a dolgot Joshuával, és Kerrel, úgyhogy ők is biztos jönnek. Katie pedig megfűzte Michellt, hogy hozza a babát is, így őt is megcsodálhatjuk majd.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
nekem mar van szilveszteri progim....a szokasos csapat jon ki hozzank hepajkkodni....foleg karaokezni, es jatszani fogunk, kicsit tancolni is...de szeretnem inkabb jatekosra venni a figurat....persze normalis jatekokkal....a slageren ugyan pikans jatekokat ajnlgattak....
a balanced diet is a cookie - in each hand
Jól sejtem Daw, hogy már ottvagy Wilmingtonban? Milyen? Találkoztál már valamelyikükkel?daw írta:Én holnap reggel előremegyek, majd ott talizunk!
Egyébként találtam egy élménybeszámolót! Igaz, hogy 2002-es és németül van, de van egy csomó kép is.
http://www.myfanbase.de/index.php?mid=1178&pid=44
Bár németül nem értek, néha angolul sem de azért a képeket megnéztem, köszi Eseese írta: Jól sejtem Daw, hogy már ottvagy Wilmingtonban? Milyen? Találkoztál már valamelyikükkel?
Egyébként találtam egy élménybeszámolót! Igaz, hogy 2002-es és németül van, de van egy csomó kép is.
Nagyon szívesen!roberto írta:Bár németül nem értek, néha angolul sem de azért a képeket megnéztem, köszi Eseese írta: Jól sejtem Daw, hogy már ottvagy Wilmingtonban? Milyen? Találkoztál már valamelyikükkel?
- daw
- Tag
Ja, már vissza is jöttem. Ott volt mindenki, Dawson azt üzente, hogy a sorozat végét elszúrták és ő igazából összejött Joey-vel. Különben mindannyian üdvözölnek titeket és puszit is küldtek, de most nem tudom átadni.ese írta:Jól sejtem Daw, hogy már ottvagy Wilmingtonban? Milyen? Találkoztál már valamelyikükkel?daw írta:Én holnap reggel előremegyek, majd ott talizunk!
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
De mi holnap indulunk! Ugye jössz velünk holnap! A puszit én személyesen is szeretném megkapni Dawsontól!daw írta:Ja, már vissza is jöttem. Ott volt mindenki, Dawson azt üzente, hogy a sorozat végét elszúrták és ő igazából összejött Joey-vel. Különben mindannyian üdvözölnek titeket és puszit is küldtek, de most nem tudom átadni.ese írta:Jól sejtem Daw, hogy már ottvagy Wilmingtonban? Milyen? Találkoztál már valamelyikükkel?daw írta:Én holnap reggel előremegyek, majd ott talizunk!
Bizti kapsz tőle is! De azért nem haragszol meg, ha Kerrtől is kérek puszit, ugye? Ha már egyszer találkozunk mindegyikükkel, akkor szerezzünk be tőlük minél több puszit!Kornbabe írta:És Kerrtől kérem.ese írta:
De mi holnap indulunk! Ugye jössz velünk holnap! A puszit én személyesen is szeretném megkapni Dawsontól!
Egyetértek.ese írta:Bizti kapsz tőle is! De azért nem haragszol meg, ha Kerrtől is kérek puszit, ugye? Ha már egyszer találkozunk mindegyikükkel, akkor szerezzünk be tőlük minél több puszit!Kornbabe írta:És Kerrtől kérem.ese írta:
De mi holnap indulunk! Ugye jössz velünk holnap! A puszit én személyesen is szeretném megkapni Dawsontól!
Mindenki itt van? Ha igen, akkor indulhatunk! Ha nem, akkor szólni kéne a többieknek és már repülhetünk is! Már úgy izgulok!Mary írta:nem kéne már indulnunk?ese írta:Most kaptam Jamestől egy e-mailt, hogy értünk küldenek egy magánrepülőt, hogy gyorsabban és kényelmesen eljussunk hozzájuk. Még az utazás után ki is tudjuk pihenni magunkat, és utána buli a DC-sekkel kifulladásig!!!!
Hánykor kezdődik a party?
m.
Én is! De tök izgi! Ez nem a turista osztály! Aranyosak voltak Jamesék, hogy külön repülőt küldtek. Állítólag ott fognak várni minket! Annyira rendik!Kornbabe írta:Most repülök életemben először. Kicsit félek.ese írta:
Mindenki itt van? Ha igen, akkor indulhatunk! Ha nem, akkor szólni kéne a többieknek és már repülhetünk is! Már úgy izgulok!