Ebben egyetértünk.ese írta: Oké, új javaslat. Tedd a smile-kat zárójelbe, amikor nem akarsz a saját poénodon nevetni. Legyen ez egy egyezményes jel. Oké?
(egyébként én általában akkor teszek smile-kat a hsz-k után, ha poénnak szánom a dolgot, de mindegy)
A Dawsons's Creek
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
De velem nem!Kornbabe írta:Ebben egyetértünk.ese írta: Oké, új javaslat. Tedd a smile-kat zárójelbe, amikor nem akarsz a saját poénodon nevetni. Legyen ez egy egyezményes jel. Oké?
(egyébként én általában akkor teszek smile-kat a hsz-k után, ha poénnak szánom a dolgot, de mindegy)
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
Értjük, jó vicc volt! Egyébként pont ahogy olvastam a válaszod, rápillantottam az avatarodra. Annyira illet a mondathoz a komor fej, amit vág, hogy.... szóval nagyon.construx írta:De velem nem!Kornbabe írta:Ebben egyetértünk.ese írta: Oké, új javaslat. Tedd a smile-kat zárójelbe, amikor nem akarsz a saját poénodon nevetni. Legyen ez egy egyezményes jel. Oké?
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
jajjj, ez nagyon jo volt!!!!!! annyira jol tudok a forumolvasas kozben szorakozni!!!!construx írta:Jaa, én ott voltam délután.ese írta:És amúgy is, mi van az utunkkal Most épp Wilmington nevezetességeit kéne néznünk a vita helyett, nem?
(Muszáj ide szájli?)
a balanced diet is a cookie - in each hand
Nem tudom. Az az igazság, hogy szívből megnevettetni csak a párom tud, mindig tud olyat mondani, amitől hahotázok és öt percig nem bírom abbahagyni és már folyik a könnyem a nevetéstől. Az nagyon jó!daw írta:És ez miért van?Kornbabe írta: Engem egyébként nagyon nehéz megnevettetni.
Ma temesednek is sikerült, és párszor construxnak is korábban.
Hát, a kb. 10 órás repülő út alatt talán oda tudnánk "böffenteni" pár szót egymásnak, az biztos!Kornbabe írta:Bizsu is jön! De jó! Végre tudnánk beszélgetni.bizsu írta:Jaaaaj, én is szeretnék menni, remélem még nem csúsztam le a dologról! Ahogy nézem elég illusztris társaság lesz! Eszembe jutott, hogy mi lenne, ha ott szilvesztereznénk. Biztos lesz ott valami jó kis party!
Szilveszter? Én benne vagyok.
Oké, legyen szilveszter! Viszont akkor Daw-nak is kötelező a részvétel, és semmilyen kifogást nem fogadunk elbizsu írta:Hát, a kb. 10 órás repülő út alatt talán oda tudnánk "böffenteni" pár szót egymásnak, az biztos!Kornbabe írta:Bizsu is jön! De jó! Végre tudnánk beszélgetni.bizsu írta:Jaaaaj, én is szeretnék menni, remélem még nem csúsztam le a dologról! Ahogy nézem elég illusztris társaság lesz! Eszembe jutott, hogy mi lenne, ha ott szilvesztereznénk. Biztos lesz ott valami jó kis party!
Szilveszter? Én benne vagyok.
Viszont akkor gyertek még többen, és rendezünk egy nagy "ereszdelahajamat" bulit!
Ja igen, én is szeretnék többetekkel beszélgetni majd, mert én is kevesetekkel tudtam "hosszabban" elbeszélgetni!
Esetleg meghívhatnánk pár DC főszereplőt, és ők is bulizhatnának velünk! Mit szóltok? Josh amúgy is nagy bulizós hírében áll, bizti nem hagyna ki egy ilyen lehetőséget!
Ez tényleg nagyon jó volt Construx!construx írta:Jack viszont engem akar!Kornbabe írta:Én Jacket akarom!
Kornbabe, nagyon elszomorodsz, ha Jacket nem tudjuk prezentálni? Viszont Kerr lehet, hogy elfogadná a meghívást! És ő lehet, hogy nem Construx-t akarná!
Construx, neked talán Katie-t hívjuk, jó lesz? És ha Tom elkíséri, akkor én dobok ottan egy tripla flikket!
Ja persze és nem buli a buli James nélkül!
Nagyon szívesen! Kerr túl jó pasi ahhoz, hogy meleg srácként tengesse az életét!Kornbabe írta:Köszönöm, ez kedves tőled.ese írta:Tudom, hogy rá gondoltál, ez egyértelmű volt, csak gondoltam, ha Construx le akarja csapni a kezedről, akkor én meg az ő kezéről csapom le (a Te javadra).Kornbabe írta:Ami azt illeti Kerr-re gondoltam. Sebaj.
http://www.dawsonesahaverok.lap.hu/
Remélem mindenki ismeri ezt az oldalt! Mondhatni kötelező olvasmány!
Remélem mindenki ismeri ezt az oldalt! Mondhatni kötelező olvasmány!