bbbb írta:Erre írtam 1 korábbi hozzászólásomnál,hogy ebbe a sorozatban teljesen más dolgok mennek mint a valódi életben. Akkor vegyük a sorozat példáját. Szerintetek egy 21 éves lány járna egy 16 éves gyerekkel.
Ha jól nézem a sorit, utolsó évesek voltak, mikor D és Gretchen összejöttek, tehát majdnem 18 volt D. is.
Lehet, hogy általában a sorozatokban idősebb a srác, de a való életben van azért számtalan példa az ellenkezőjére is.
Ahogy az előttem szólók is írták.
Nekem pl. volt egy oszt.társam, neki szinte mindig legalább 2 évvel idősebb barátnője volt, mert a srác már 16 évesen is eléggé pasis volt
Már felesége van, aki 5 évvel idősebb nála.
Mindkét sógoroméknál meg 2 ill. 3 év van a nők javára.
bbbb írta:De viszont jó pont a sorozatnak,hogy nem úgy állítja be Joey-t,Dawsont vagy a többieket mint a mai fiatalokat. Mert ha úgy lenne akkor Joey-nak már gyereke lenne 1 idegen sráctól akit nem ismer, Dawson full drogos, piás, pénze nincs srác lenne, semmi terve az életben, Pacey jó ha 1 napot otthon alszik, és Jenről nem is beszélve... Ja és a káromkodások, a paraszt életmód.
A sorozat 11 éve indult, én hiszem, hogy akkor még más volt a világ.Sőt azt is, hogy nem ennyire rossz a helyzet, mint azt vázolod.
Azért ma sem mindenki alkoholos, drogos stb.
Mondjuk, ha a sorozatban némileg több bulizás, borozgatás vagy sörözés is lenne, kicsit életszerűbb lenne.(Számomra)
Nem vagyok alkoholista, csak visszaemlékszem saját 17-18 éves koromra.
Hú, és én akkor még dohányoztam is.