Jajj, de nagyon idegesítő, hogy mostanában ennyit szórakozik ez a fórum! Én voltam, Ronibaba!Anonymous írta:Nekem a True Love!!! Jajj, nem is tudom hányszor láttam már azt a részt! Egyszerűen imádom! Pacey & Joey FOREVER!!!!!!
Kedvenc epizód
Moderátor: ese
Ahogy már máshol írtam:
Ehgy soha véget nem érő nap (Asszem, ez a címe)
Zseniális rendezői ötlet, mindenki szemszögéből bemutatni egy napot.
Milliószor láttam...
Meg az a diákcsínyes nyomozósdi.....
Abba meg a visszaemlékezések alapján rekonstruálták a történteket. És a végén a poén!!!!
Ez a kettő a tuti befutó...
De a Boszorkénysziget sem volt rossz.
Üdv: M.
Ehgy soha véget nem érő nap (Asszem, ez a címe)
Zseniális rendezői ötlet, mindenki szemszögéből bemutatni egy napot.
Milliószor láttam...
Meg az a diákcsínyes nyomozósdi.....
Abba meg a visszaemlékezések alapján rekonstruálták a történteket. És a végén a poén!!!!
Ez a kettő a tuti befutó...
De a Boszorkénysziget sem volt rossz.
Üdv: M.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Úgy érzem, ez egy kulcsmondat!Rona21 írta:Szerintem attól is sok függ, milyen hangulatban ülsz le a tv elé
Nekem több kedvenc részem van, amik közül nemigen tudnék racionálisan választani - viszont a pillanatnyi hangulatomnak megfelelően esetleg.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
kedvenc rész
Nekem a kedvenc részem mikor Wyder professzorral összejönnek, ez az egyik kedvenc részem. Persze van sok, de ez az egyik.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
ez aranyos volt..... es a lelkesseg az ujonctitulus-valtas utan is megmarad.....ese írta:Szerintem nincs gond az újak kifejezéssel, hiszen nézd meg a titulusomat! Lelkes újonc. Szerintem abszolút találó.
És tök jó, hogy két nap múlva már lelkes újonccá váltam az újoncból. Ennek örömére továbbra is lelkes leszek!
nem tudom miert, de en nem kedvelltem Eddiet. mindig ellenszenves volt. az is olyan rossz volt, h egyzser ot valasztotta Pacey helyett....
a balanced diet is a cookie - in each hand
Miért volt ellenszenves?temesed írta:ez aranyos volt..... es a lelkesseg az ujonctitulus-valtas utan is megmarad.....ese írta:Szerintem nincs gond az újak kifejezéssel, hiszen nézd meg a titulusomat! Lelkes újonc. Szerintem abszolút találó.
És tök jó, hogy két nap múlva már lelkes újonccá váltam az újoncból. Ennek örömére továbbra is lelkes leszek!
nem tudom miert, de en nem kedvelltem Eddiet. mindig ellenszenves volt. az is olyan rossz volt, h egyzser ot valasztotta Pacey helyett....
éés...melyik a kedvenc epizódod?
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
meg nem tudom. most nezem ujra a sorit, es csak az elsot lattam egeszeben, a tobbi soriknal 2-3, vagy a fele resz kimaradt.....es lehet, h vmelyik eddig meg nem latott resz lesz a kedvencem (bar emlekszem, h szreettem azokat a reszeket, amikor nagyi es Jen mar nagyon jol kijottek egymassal!)Kornbabe írta:Miért volt ellenszenves?temesed írta:ez aranyos volt..... es a lelkesseg az ujonctitulus-valtas utan is megmarad.....ese írta:Szerintem nincs gond az újak kifejezéssel, hiszen nézd meg a titulusomat! Lelkes újonc. Szerintem abszolút találó.
nem tudom.....egyszeruen nem kedveltem. vegig ugy ereztem, h nem illenek ossze, nem volt harmonikus kapcsolatuk...
éés...melyik a kedvenc epizódod?
a balanced diet is a cookie - in each hand
- koani
- Őstag
Látom szó volt itt arról még régen, hogy az újjoncok is írják be mi a kedvenc részük, hát én abszolút újjoncnak számítok úgyhogy:
én nagyon szeretem a ballagós részt, mert valamiért mikor azt előszőr láttam tökre azt hittem, hogy az egyben a befejező rész is lesz. És nagyon tetszett a végén, ahogy Pacey ott ül a padok között és végül nem megy el a ballagásra, pedig mondják ugye az ő nevét is, és valami jó szám is szól közben, amit nem tudok mi, de tetszett az is. Meg az egész rész valahogy nekem megmaradt szép emlékként
én nagyon szeretem a ballagós részt, mert valamiért mikor azt előszőr láttam tökre azt hittem, hogy az egyben a befejező rész is lesz. És nagyon tetszett a végén, ahogy Pacey ott ül a padok között és végül nem megy el a ballagásra, pedig mondják ugye az ő nevét is, és valami jó szám is szól közben, amit nem tudok mi, de tetszett az is. Meg az egész rész valahogy nekem megmaradt szép emlékként
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
Igen, azt a részt én is szerettem. A végén a Pacey-s jelenet nekem is top 10-es. Tudom, hogy melyik számra gondolsz, de sajna a címét és előadóját nem tudom.koani írta:Látom szó volt itt arról még régen, hogy az újjoncok is írják be mi a kedvenc részük, hát én abszolút újjoncnak számítok úgyhogy:
Keine Panik auf der Titanic!
- aquarius76
- Őstag
Erre gondoltok, úgy 2:40-től?ese írta:Igen, azt a részt én is szerettem. A végén a Pacey-s jelenet nekem is top 10-es. Tudom, hogy melyik számra gondolsz, de sajna a címét és előadóját nem tudom.koani írta:Látom szó volt itt arról még régen, hogy az újjoncok is írják be mi a kedvenc részük, hát én abszolút újjoncnak számítok úgyhogy:
http://www.youtube.com/watch?v=m1lQTx3gFTk
Az Eva Cassidy: Fields Of Gold (eredetileg Sting dal)
- aquarius76
- Őstag
Vagy erre 3:05-től?
http://www.youtube.com/watch?v=q2qwDGSruUY
Jann Arden: Good Mother
Egyébként nem magamtól vagyok ilyen okos, sőt régebben nekem segítettek mások
Találtam egy oldalt, ahol elvileg az összes zene + a történetről 1-2 mondatban ott van.
http://www.dawson-info.com/Home/Music/B ... fault.aspx
Találtam egy oldalt, ahol elvileg az összes zene + a történetről 1-2 mondatban ott van.
- koani
- Őstag
Igen én erre gondoltam, de a másik is tök jó, azt is szeretem Köszi szépen mindkettőt!!aquarius76 írta: Erre gondoltok, úgy 2:40-től?
http://www.youtube.com/watch?v=m1lQTx3gFTk
Az Eva Cassidy: Fields Of Gold (eredetileg Sting dal)
- koani
- Őstag
Huha ez az oldal nagyon jónak tűnik, azt hiszem el fogok ott nézelődni egy darabigaquarius76 írta:Vagy erre 3:05-től?