1-3. Dawson - találkozó
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
1-3. Dawson - találkozó
Nem vagyok semmi jó elrontója, szóval ha lesz megfelelő érdeklődés és aktivitás, akkor ismét csaphatunk egy össznépi banzájt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára construx vas. jan. 29, 2006 7:39 pm-kor.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A következő hétvégi (szombati) napok adódnak a közeljövőben: június 18., 25., július 2., 9., 16.
Ez 5 lehetőség, ennyiből mindenkinek tudnia kell választani.
Kérem, aki szeretne jönni, írja le, ezek közül melyik időpont biztosan jó, ill. melyik biztosan nem jó neki! (Többet is meg lehet jelölni.)
Ezeket majd összesítjük, és meglátjuk, mikor felelne meg a társaságnak leginkább.
Kérem, aki szeretne jönni, írja le, ezek közül melyik időpont biztosan jó, ill. melyik biztosan nem jó neki! (Többet is meg lehet jelölni.)
Ezeket majd összesítjük, és meglátjuk, mikor felelne meg a társaságnak leginkább.
B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Nekem a júni. 18 és júli. 9 és 16 tuti kiesik! A júni. 25. is necces, de elképzelhető! Nekem a júli. 2. lenne a legoptimálisabb!construx írta:A következő hétvégi (szombati) napok adódnak a közeljövőben: június 18., 25., július 2., 9., 16.
Nekem a 9 és 16, tekintettel a vizsgaidőszakra.construx írta:A következő hétvégi (szombati) napok adódnak a közeljövőben: június 18., 25., július 2., 9., 16.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Mondjuk, tényleg, ezek mind szombati napok, de esetleg júli. 10. vasárnap is jó lenne nekem! vagyha máskor nem jön össze, akkor a 9. is, csak lehet picit kómás leszek, mert ugye előtte nap esküvőn vagyok és éjszaka meg lagzi lesz!construx írta:A következő hétvégi (szombati) napok adódnak a közeljövőben: június 18., 25., július 2., 9., 16.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nem fér bele közben?Kornbabe írta:Nekem a 9 és 16, tekintettel a vizsgaidőszakra.
Tapasztalatom szerint, ami már 7 éve gyűlik a vizsgaidőszakokról , bár az ember tiltakozik, de mégis jót tesz a szervezetének, a fejének is egy kis kikapcsolódás, utána jobban fog az agya.
Végülis csak egy fél szombatról van szó, közvetlen utána vasárnap meg gondolom úgyse vizsgázol.
B.D.
B.D.
Édesek vagytok, h. gondoltatok rám is.construx írta:A következő hétvégi (szombati) napok adódnak a közeljövőben: június 18., 25., július 2., 9., 16.
Megmondom őszintén, h. nekem ugyan nincs vizsgaidőszakom, de jún. 25-júl. 2-ig táboroztatok (ha minden jól megy), július 9-ére is terveztünk egy kirándulást (ha nyerünk pályázaton pénzt rá), júl. 16-án talán meg táborban vagyok. de azt Keszthelyen, és lehet, h. addigra már vége, vagy h. el tudok lógni.
Gondolom Pesten lenne a tali, nem?
Ja, jún. 18-ra összehívtam a koszorúslányokat egy megbeszélésre, úgyhogy az sem igazán...
Szóval engem inkább ne vegyetek figyelembe az időpont kiválasztásánál, mert elvileg mindegyik napra van programom, de a 100% az csak jún. 25. és júl. 2. A többi még képlékeny, és az is lehet, h. egy estére el tudok szakadni. Úgyhogy szervezzétek, ahogy Nektek jó, aztán én megpróbálok elmenni. De ha véletlenül csúszna az egész, mondjuk július végére v. aug.-ra, nekem az lenne a tutti.
Puszi Mindenkinek:
M.
Ez jó ötlet, már én is akartam írni, hogy esetleg július végén vagy augusztusban is lehetne. De én sem vagyok alapító, őskövület tag, szóval nem akartam kavarni.Mary írta:Édesek vagytok, h. gondoltatok rám is.construx írta:A következő hétvégi (szombati) napok adódnak a közeljövőben: június 18., 25., július 2., 9., 16.
Megmondom őszintén, h. nekem ugyan nincs vizsgaidőszakom, de jún. 25-júl. 2-ig táboroztatok (ha minden jól megy), július 9-ére is terveztünk egy kirándulást (ha nyerünk pályázaton pénzt rá), júl. 16-án talán meg táborban vagyok. de azt Keszthelyen, és lehet, h. addigra már vége, vagy h. el tudok lógni.
Gondolom Pesten lenne a tali, nem?
Ja, jún. 18-ra összehívtam a koszorúslányokat egy megbeszélésre, úgyhogy az sem igazán...
Szóval engem inkább ne vegyetek figyelembe az időpont kiválasztásánál, mert elvileg mindegyik napra van programom, de a 100% az csak jún. 25. és júl. 2. A többi még képlékeny, és az is lehet, h. egy estére el tudok szakadni. Úgyhogy szervezzétek, ahogy Nektek jó, aztán én megpróbálok elmenni. De ha véletlenül csúszna az egész, mondjuk július végére v. aug.-ra, nekem az lenne a tutti.
Puszi Mindenkinek:
M.
Sajnos nem. 21/22-én lesz vizsgám, ezek közül az egyik szigorlat, 28/29-én is lesz kettő, amire párhuzamosan kell készülnöm. júl. 2 pedig teljesen kizárt, mert 4-én fontos vizsgám lesz, és csak 4 és fél napot tudok rá készülni. De én egyébként sem vagyok alapító/őskövület tag, szóval nem baj, ha úgy jön össze, hogy akkorra szervezitek, mikor nem tudok menni.construx írta:Nem fér bele közben?Kornbabe írta:Nekem a 9 és 16, tekintettel a vizsgaidőszakra.
Tapasztalatom szerint, ami már 7 éve gyűlik a vizsgaidőszakokról , bár az ember tiltakozik, de mégis jót tesz a szervezetének, a fejének is egy kis kikapcsolódás, utána jobban fog az agya.
Végülis csak egy fél szombatról van szó, közvetlen utána vasárnap meg gondolom úgyse vizsgázol.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Nélkületek nem lesz tali és punktum!!! Ill. lesz, de csak akkor, amikor nektek is jó!Kornbabe írta:Sajnos nem. 21/22-én lesz vizsgám, ezek közül az egyik szigorlat, 28/29-én is lesz kettő, amire párhuzamosan kell készülnöm. júl. 2 pedig teljesen kizárt, mert 4-én fontos vizsgám lesz, és csak 4 és fél napot tudok rá készülni. De én egyébként sem vagyok alapító/őskövület tag, szóval nem baj, ha úgy jön össze, hogy akkorra szervezitek, mikor nem tudok menni.
De kedves vagy! Ez tök jól esett, szerintem ezt mondhatom Mary nevében is.Ronibaba írta:Nélkületek nem lesz tali és punktum!!! Ill. lesz, de csak akkor, amikor nektek is jó!Kornbabe írta:Sajnos nem. 21/22-én lesz vizsgám, ezek közül az egyik szigorlat, 28/29-én is lesz kettő, amire párhuzamosan kell készülnöm. júl. 2 pedig teljesen kizárt, mert 4-én fontos vizsgám lesz, és csak 4 és fél napot tudok rá készülni. De én egyébként sem vagyok alapító/őskövület tag, szóval nem baj, ha úgy jön össze, hogy akkorra szervezitek, mikor nem tudok menni.
Ezért küldök neked glóriát:
Dettó.Ronibaba írta: Jajj, ugyan már! De nélkületek tényleg nem lenne értelme! Esét, Timust + Constuxot már jól ismerem! és nagyon szeretnék veletek is talizni már élőben!
Én különben már téged + timust megismernélek, mert kértem construxtól találkozós képet, mert nagyon kíváncsi voltam. Tényleg! Corrmant személyesen ismered? És Remetét?