Én a telefonommal csináltam képeket, de még szerválni kell hozzá kábelt, h. letöltsem...daw írta:Kik csináltak fényképeket különben? Ronibabára emlékszem, kinél volt még fényképező?
M.
Moderátor: ese
Nekem ezen már sikerült túljutnom. Ha keresek valamit és nincs meg, akkor nincs olyan hely számomra, ahol biztosan nem lehet- mert úgyis az egyik ilyen helyen lesz...Kornbabe írta:Jellemző. Nálam meg olyan helyről kerülnek elő a dolgaim - mikor már tökre ideg vagyok, hogy hol lehetnek - ahová biztosan nem tettem őket.
Én is, de mivel nem digigép, mondtam, hogy várni kell rá jó sokat, de ígérem, hogy lesznek!daw írta:Szóóóval? Mikor lesznek fényképek a taliról? És kik csináltak fényképezővel? Construx, te voltál az egyik, arra emlékszem valahonnan, ki volt a másik, aki csoportképet csinált?
Mondjuk, hogy ebben a pillanatban is a barátaimmal kéne szórakoznom egy bizonyos helyen, de még arra sincs erőm.. folyamatosan túl vagyok terhelve, ennyi.daw írta:Ja, oké, akkor neked van alibid. Construx?
miert nem veszel fel egy segedet? a szeptember nekem is borzalmas volt, szombaton is be kellett mennem de, de most egy srac van helyettem pentek-szombat, es igy jut idom hazimunkarea, baratokra, sutni/fozni es kikapcsolodni....csak olvasni nem, pedig egy jo Winettou konyv var ram mar jo ideje.....construx írta:Mondjuk, hogy ebben a pillanatban is a barátaimmal kéne szórakoznom egy bizonyos helyen, de még arra sincs erőm.. folyamatosan túl vagyok terhelve, ennyi.daw írta:Ja, oké, akkor neked van alibid. Construx?
Majd felteszem őket valamikor.
a kérdés jogos, néha elő is fordul, de csak amikor máshol van kötelező jelenésem. sajna(?) az van, hogy ehhez speciális szakértelem kell, amit nem nagyon lehet átadni annak, aki sosem foglalkozott ilyesmivel - ez pedig az emberek 98%-ára igaz.temesed írta:miert nem veszel fel egy segedet? a szeptember nekem is borzalmas volt, szombaton is be kellett mennem de, de most egy srac van helyettem pentek-szombat, es igy jut idom hazimunkarea, baratokra, sutni/fozni es kikapcsolodni....csak olvasni nem, pedig egy jo Winettou konyv var ram mar jo ideje.....
Köszi!temesed írta:Construx, jok a kepek!!!
Felőlem szinte bármikor!apropo, mikor lesz legkozelebb forum-talalkozo????
gratula, tapsvihar , így mostmár semmi sem állhat utadba - hogy előbb-utóbb törzstag légy!és latjátok, tag lettem!!!!!!!!!!4 taaaaaaaaaaaaag letteeeeeeeeeem!
igazabol nem tudom...regeztem, aztan beleptem es megjelent a galeria....a hetterben zajlo netes-kulisszakrol viszont gozom sincs.....de akkor most megnezzuk Ese kepeit is....daw írta:Temesed, elárulnád hogy érted el a képeket? Én regiztem, mégse enged be, hiába írom be az adatokat, mindig visszadob egy előző oldalra!temesed írta:Construx, jok a kepek!!!
Hát hogy nézek már ki az utsó képen, hogy ülök! Mindenki áll, én meg mintha béna lennék! Mondtam, hgy nem kellett volna leültetnetek!construx írta:Mivel átküldte őket, és én fel is tudtam tölteni, mostantól Ese képeit is megtaláljátok a galériában!
sztem aranyos vagy.....Ronibaba írta:Hát hogy nézek már ki az utsó képen, hogy ülök! Mindenki áll, én meg mintha béna lennék! Mondtam, hgy nem kellett volna leültetnetek!construx írta:Mivel átküldte őket, és én fel is tudtam tölteni, mostantól Ese képeit is megtaláljátok a galériában!
Van, de az olykor többet árt, mint használ..Kornbabe írta:És persze a gépeken van "no red eye" funkció.construx írta:Ez nem igaz, most megnéztem a képeket, és szinte mindegyiken mindenkinek piros szemei vannak!Kornbabe írta:Az összes képen ufószemem van. Nem értem. És csak nekem.