Mary! Még egyszer köszi a PC dvd-t, már kicsit bele is néztem, nagyon teccik!!!

Ja, és Isten éltesse mégegyszer a fórumot!

Moderátor: ese
ezt nem teljesen ertem......Kornbabe írta:Hello mindenkinek!![]()
Én is örültem, hogy végre megismerhettelek titeket! Nekem sem sikerült mindenkivel beszégetni, remélem legközelebb sikerül.Nagyon sok minden átértékelődött bennem. Kicsit nehéz volt szembesülni azzal, hogy mi jön le rólam a fórumon keresztül.
![]()
![]()
Na ne hülyéskedj, nem fogok ettől csődbe menni...temesed írta:
Mary....ne haragudj, oszinten sajnalom, de teljesen elfelejtettem a sutiert a penzt odaadni. a villamoson jutott eszembe, sos-ben hivtam Ronibabat, de persze, terero csak 1 bizonyos helyen volt, ahol contrux telefonja tronolt.....
ne haragudj. de akkor vmikor meghivlak sutizni, ha fenn vagy a varosban.....vagy elkuldom csekken a vagyont....![]()
Tényleg, valahogy két csapatra oszlott a társaság.timus írta:Ezt nem nagyon értem, bár sajna mi nem sokat beszélgettünk. (Távol ültünk egymástól.)Kornbabe írta:Kicsit nehéz volt szembesülni azzal, hogy mi jön le rólam a fórumon keresztül.![]()
![]()
Egyébként nagyon szimpi voltál nekem, annál is inkább, mivel nagyon hasonlítasz az egyik barátnőmre.
Bocs, tárgytalan...Mary írta:Ajajj, fiatalok, van egy kis gondom...
Nem találom most az esküvői fotókat, amiket elvittem megmutatni...![]()
Construx, daw, Ronibaba, bizsu!
Nem emlékeztek: nem maradhatott ott az asztalon egy fehér boríték, mikor eljöttünk?
M.
ez aranyos volt!!!!!Mary írta:Bocs, tárgytalan...Mary írta:Ajajj, fiatalok, van egy kis gondom...
Nem emlékeztek: nem maradhatott ott az asztalon egy fehér boríték, mikor eljöttünk?
M.
A női táskák rejtelmei...
Megtaláltam egy olyan rekeszben, ahová soha nem teszek semmit...
M.
Lsd fentebb!bizsu írta:Hááát, arra nem emlékszem, hogy lett volna ott fehér boríték.![]()
Arra igen, hogy én megnéztem a képeket és továbbadtam vagy esének vagy Ronibabának. De arra is emlékszem, hogy amikor elmentünk, megnéztük az asztalt, és sztem feltűnt volna, ha ott lett volna a boríték.
Remélem meglesz!!!!
Jajj, akkor jó,Mary írta:Bocs, tárgytalan...Mary írta:Ajajj, fiatalok, van egy kis gondom...
M.
A női táskák rejtelmei...
Megtaláltam egy olyan rekeszben, ahová soha nem teszek semmit...
M.
JAj, bocs, nem akartam senkinek lelki gyötrelmet okozni...bizsu írta:
Jajj, akkor jó,megkönyebbültem, hogy nem az én lelkemen szárad a dolog!