Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
mivek nekem sem szokásom aláírásképeket töltögetni, mindössze az nfl-esről tudok, de neked gondolom az nem volna kielégítő.
rákerestem google-on, ez pl. nagy gyűjteménynek tűnik:
http://www.signaturebar.com/
és még mindig le lehet tölteni speckó képszerkesztő programokat is a célra, ha az ember magának szeretne előállítani egyet.
rákerestem google-on, ez pl. nagy gyűjteménynek tűnik:
http://www.signaturebar.com/
és még mindig le lehet tölteni speckó képszerkesztő programokat is a célra, ha az ember magának szeretne előállítani egyet.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
sztem is nagyon kuuuuuulos! de azert abban allapodjunk meg h ez nem Edward..mert szakal vanMuncika írta:Bizony az.ese írta:Móni, az avatarod nagyon állati!
a Twilightot nem igazán ismerem, de jó kép ez is. a srác akkor jól sejtem, a Rob gyerek lenne? (meg ne öljetek csajok, ha nem ismerem fel)
viszont tetszik Kristen lila ruhaja....most amolyan lila korszakban vagyok
a balanced diet is a cookie - in each hand
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
jojo, de a Bones olyan mint a CSI, meg kulosese írta:meglátjuk. semmi jónak nem vagyok elrontója. a bones-t is nagyon megkedveltem.temesed írta:a ket fsz-et, akik kozben egy part is alkotnakese írta:most akkor kiket is ábrázol a kép? kezdtek összezavarni.
nyaron kezdj neki a vampiros sorozatnaki, tetszene neked
ez meg utos
a balanced diet is a cookie - in each hand
Szerintem is jó a lila. Na jó. Akkor Robert Pattinson, és Kristen Stewart van a képen. (a filmben nem így néz ki Edwardként.)temesed írta:sztem is nagyon kuuuuuulos! de azert abban allapodjunk meg h ez nem Edward..mert szakal vanMuncika írta:Bizony az.ese írta:Móni, az avatarod nagyon állati!
a Twilightot nem igazán ismerem, de jó kép ez is. a srác akkor jól sejtem, a Rob gyerek lenne? (meg ne öljetek csajok, ha nem ismerem fel)
viszont tetszik Kristen lila ruhaja....most amolyan lila korszakban vagyok
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Naggyon naggyon naggyon tetszik!!!!! :D:D:D Móni! Kúúúúl!! :D:D:D
Ese, ha gondolod, nekem megvan ebookban a Twilight angolul is, magyarul is, ha szívesen olvasgatnád mondjuk gépezés közben, átküldhetem, nem telik semmibe Meg persze ki is lehet nyomtatni :D:D:D
Rákeresek az oldalra, köszi C!!!!
Amúgy én is letöltöttem pár képszerkesztő progit, csak a kicsi mellett rájöttem, nem lesz rá időm
Ese, ha gondolod, nekem megvan ebookban a Twilight angolul is, magyarul is, ha szívesen olvasgatnád mondjuk gépezés közben, átküldhetem, nem telik semmibe Meg persze ki is lehet nyomtatni :D:D:D
Amúgy én is letöltöttem pár képszerkesztő progit, csak a kicsi mellett rájöttem, nem lesz rá időm
Köszi, Juli. Június végéig sajnos sok időm nem lesz az olvasgatásra, de ha átküldöd, azt megköszönöm.julica írta:Naggyon naggyon naggyon tetszik!!!!! :D:D:D Móni! Kúúúúl!! :D:D:D
Keine Panik auf der Titanic!
- aquarius76
- Őstag
Kérlek ne sértődj meg ! És a többiek sem.Muncika írta:Edward & Bella - Twilight.construx írta:nice. mit ábrázol?
De majd még nézelődök, tök jó dolgok vannak azon az oldalon.
nekem ez a srác annyira nem tetszik.Nekem egyáltalán nem tűnik jóképűnek.
Persze tudom sok tinilány (is) fejbe kólintana emiatt. Szerintem ha középszerű filmekben játszana, nem is kiáltanák ki ennyire jónak.
Ez a véleményem a csajról is.csak hát Amerikában mindenki jóképű meg gyönyörű.
De az avatarod ettől függetlenül tetszik.
Ja, a sajátomhoz annyit, hogy az illető olasz színész pont azért tetszik, mert annyira hülén néz ki az orrával, amibe szemből bele lehetne köpni.
Én nem sértődöm meg. Nekem nem(sem) tetszik a srác mint pasi.aquarius76 írta:Kérlek ne sértődj meg ! És a többiek sem.Muncika írta:Edward & Bella - Twilight.construx írta:nice. mit ábrázol?
De majd még nézelődök, tök jó dolgok vannak azon az oldalon.
nekem ez a srác annyira nem tetszik.Nekem egyáltalán nem tűnik jóképűnek.
Persze tudom sok tinilány (is) fejbe kólintana emiatt. Szerintem ha középszerű filmekben játszana, nem is kiáltanák ki ennyire jónak.
Ez a véleményem a csajról is.csak hát Amerikában mindenki jóképű meg gyönyörű.
De az avatarod ettől függetlenül tetszik.
Ja, a sajátomhoz annyit, hogy az illető olasz színész pont azért tetszik, mert annyira hülén néz ki az orrával, amibe szemből bele lehetne köpni.
MacGuyverhez köze sincs.
de Dinus, bizti hogy olasz?
http://www.imdb.com/media/rm257462016/nm0671032
bizti, hogy nem ez a fickó?
de Dinus, bizti hogy olasz?
http://www.imdb.com/media/rm257462016/nm0671032
bizti, hogy nem ez a fickó?
Keine Panik auf der Titanic!
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Szerintem a Rob gyerek igenis helyes, meg vannak tök jó képek róla, amikben nagyon "Edward", és nagyon tetszik, egyedül az a bajom vele, hogy mindig olyan szomorú arcot vág a filmben... ("folyton szenved") és a könyvből lehet tudni, hogy sokat mosolyog, és van egy olyan cinkos féloldalas mosolya, amitől Bella olvad Ettől függetlenül Kristen Stewartnál jobb Bellát elképzelni sem tudtam... mint ahogy a Jacob gyerek is nagyon el lett találva arcilag
És hogy topic-témánál maradjak, Köszi Móni
És hogy topic-témánál maradjak, Köszi Móni