Részek
Moderátor: ese
Szeptember 29-től a Cool-on az első résztől Dawson és a haverok!!
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_pa ... &i_where=1
DVD/VHS felvevőket készítsétek

És vajon egy nap kettő lesz, vagy a ksőbbi a korábbi ismétlése?Joss írta:Szeptember 29-től a Cool-on az első résztől Dawson és a haverok!!![]()
![]()
![]()
M.
khmmm... mielőtt még magadra haragítanád a véreskezű adminunkat, javaslom, inkább válts virágnyelvre, vagy pü-re, mert az ilyen nem feltétlenül legális témákat nagyon nem kedveli adminunk a fórumon. virágnyelv, virágnyelv, virágnyelv...Sztike írta:torrent oldalokon máris elérhető a rész.... khmm.. amúgy nyitva van két nagy oldal ahová amúgy nem lehet bejutni ha valakit érdekel linkért küldjön pü-t ( egyiken fenn van a rész ...)
Keine Panik auf der Titanic!
Vicces volt ma, ahogy mindenki "Ébi"-zte, "Ebi"-t. Viszont megfigyeltem, hogy az első évadban még rendesen "Witter"-ezik Paceyt, úgy látszik, csak a második évadtól szoktak rá a "Wedör"-re. Valamint az is feltűnt, hogy itt még más volt Doug magyarhangja.ese írta:nem hinném, mivel mindkettőt Kevin Williamson neve fémjelzi. bár ha jól emlékszem a németek következetesen Mrs.Tringle-nek mondták és itt a magyaron egyszer Abby (vagyis Ábel Anita) Mrs."Tígl"-nek ejtette.construx írta:Mrs Tingle??
véletlen egybeesés, hogy ugyanaz a név, mint a Teaching Mrs Tingle-ben, Katie egyik filmjében?
Nagyon jó volt a mai könyvtáros rész. Nem tudom mért, talán mert most ilyen nosztalgikus hangulatban voltam, de nagyon megfogott. Végig azon gondolkoztam, hogy milyen megbocsájthatatlan, hogy egy egyszerű gimis/egyetemista sorozattá degradálták a készítők ezt a klassz sorozatot az 5.-6. évadra. Bár, azt elismerem, hogy a párbeszédek alapján messze meghaladják a korukat a szereplők, kicsit koravénné tették őket, de az emberi drámák nagyon megfogtak benne. Annál a résznél, ahol Joey próbálja elmondani az érzelmeit D-nek, bevallom, nekem is könnyes lett a szemem.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Húúúú..ma kezdődik a 2. évad! Izgiiiiii..
ÉN azért nagyon drukkolok, hogy leadják az összes évadot, de minimum 3-ig, mert 4-től már megvan! Ráadásul a 3-4. évad a kedvencem, a kedvenc részem pedig a 3. évad zárója.
De tényleg az lenne a legjobb, ha végig menne!

ÉN azért nagyon drukkolok, hogy leadják az összes évadot, de minimum 3-ig, mert 4-től már megvan! Ráadásul a 3-4. évad a kedvencem, a kedvenc részem pedig a 3. évad zárója.
De tényleg az lenne a legjobb, ha végig menne!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Én is nagyon várom már, hogy kezdődjön a 2. éved! Én reménykedem benne, hogy végig leadják. Az mindenesetre bíztató, hogy a reklám előtti kis "hamarosan jövünk vissza" bevágásban a 4x01-ből vannak jelenetek. Tehát, szerintem, ha mást nem, a 4. évadot tuti leadják.Ronibaba írta:Húúúú..ma kezdődik a 2. évad! Izgiiiiii..
De tényleg az lenne a legjobb, ha végig menne!![]()
Az egyik kedvenc részem volt ma:
Pacey megcsókolja Joey-t, és J. reakciója (miután persze visszacsókol)...
J.: (lökés)
P.: - aaah.
J: - Megörültél? Hogy merészeled? Hogy merészeled a barátságunkat, a kölcsönös bizalmat, arra használni, h. lerohansz? (lökés)
J.: - Válaszolj! Mi a fenét képzelsz?
(lökés)
P.: - Mit? Nem tudom, ez csak olyan ösztönös dolog volt.
J.: - (lökés) ösztönös?
P.: - Igen, ösztönös. Egy hirtelen sugallat, de nincs jelentősége.
J.: - Tisztában vagy azzal, hogy mindennek jelentősége van? Minden apró dolognak. Egy jelentéktelennek tűnő esemény a világot romba döntheti.
P.: - bocs, hogy azt hittem, csak egy csók volt.
M.
Pacey megcsókolja Joey-t, és J. reakciója (miután persze visszacsókol)...
J.: (lökés)
J: - Megörültél? Hogy merészeled? Hogy merészeled a barátságunkat, a kölcsönös bizalmat, arra használni, h. lerohansz? (lökés)
J.: - Válaszolj! Mi a fenét képzelsz?
(lökés)
P.: - Mit? Nem tudom, ez csak olyan ösztönös dolog volt.
J.: - (lökés) ösztönös?
P.: - Igen, ösztönös. Egy hirtelen sugallat, de nincs jelentősége.
J.: - Tisztában vagy azzal, hogy mindennek jelentősége van? Minden apró dolognak. Egy jelentéktelennek tűnő esemény a világot romba döntheti.
P.: - bocs, hogy azt hittem, csak egy csók volt.
M.